Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 23 juni 2016

Saul: Enorme Veranderingen zijn Essentieel en Aanstaande / Geplaatst 23 juni 2016 / door John Smallman


Saul:
Enorme Veranderingen zijn Essentieel en Aanstaande
Geplaatst 23 juni 2016 / door John Smallman

De voortdurende stijging van de mensheid in frequentie of spirituele ontwikkeling is echt heerlijk om te zien. Grote vooruitgang wordt voortdurend gemaakt als meer en meer van jullie inzichten, momenten van spiritueel bewustzijn en erkenning ervaren dat harmonieuze liefdevolle aanvaarding van elkaar leidt tot onverwachte resultaten.

Gods goddelijk plan ontvouwt zich op de meest wonderbaarlijke wijze in heel Zijn schepping, en de resultaten van de continue oneindige uitstorting van Zijn onvoorwaardelijke liefde naar jullie prachtige planeet zijn heel verbazingwekkend om te aanschouwen.

De vloedgolf van spirituele energie van gebed en meditatie dat zo velen van jullie aan het doen zijn, creëert een symfonie van genade en genezing die van invloed is op elk aspect van het planetaire leven en brengt in het bewustzijn van meer en meer van jullie een zeer waarneembaar gevoel van uw goddelijk erfgoed. Het is een ontwakend besef dat " God natuurlijk bestaat en dat Hij  oneindig liefdevol en zorgzaam" is , en mensen vragen zich af wat de oorzaak is dat deze wetendheid in hun werkelijkheid sijpelt en hen verleid om er aandacht aan te besteden. Ze vinden het steeds moeilijker te negeren.

Als ze er inderdaad aandacht aan besteden, beginnen ze om nadere informatie van vrienden, boeken, en op het Internet te zoeken en zijn vaak verrast en opgelucht om te ontdekken hoeveel informatie beschikbaar is, en vinden zich ermee resoneren.

Veel van hun verdrongen angsten en zorgen over het leven en de mogelijke betekenis komen naar de oppervlakte van hun bewuste alledaagse gewaarzijn en veeleisende aandacht. Ze beginnen geestelijke begeleiding en antwoorden te zoeken op de vele vragen die, kennelijk ongevraagd, in hun geest binnenglippen.

De onbevredigende wijze waarop overheden werken en het vertrouwen, wat zij in hen hadden verraden, wordt steeds meer en meer duidelijk, en de vloedgolf van woede en ontevredenheid dat dit ontwaken heeft ontketend groeit snel.

Een gevoel dat enorme veranderingen essentieel en aanstaande zijn is merkbaar over heel de planeet, doorheen elke cultuur, volk en etnische groep. En dit gevoel zal steeds worden gevalideerd als grote veranderingen beginnen op te treden en duidelijk worden over de planeet Aarde.

Jullie zijn helemaal klaar voor een geweldige en spannende rit als verandering na verandering over jullie wereld stromen, en bieden jullie de meest verrassende en spannende mogelijkheden voor vernieuwing en aanpassing van jullie manieren van leven en interactie met elkaar en jullie hele omgeving.

Het hoogtepunt van deze fase van Gods goddelijk plan is bijna aan jullie, en brengt daarmee een nieuw en mooi tijdperk met zich mee waarin vrede, harmonie en vreugdevolle en opwindende samenwerking voor altijd de manier zal veranderen waarop jullie jezelf waarnemen, jullie omgeving, en de oneindige goddelijke creatie dat ALLES IS DAT is.

Met zoveel liefde, Saul.

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl