Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 juli 2016

Omnec Onec komt naar Limburg tijdens Het Galactisch Hart Symposium op 31 juli 2016 / 7 juni 2016 / Lilian Ferru / herplaatst 30 juli 2016


Omnec Onec  komt naar Limburg op 31 juli 2016
 tijdens
Het Galactisch Hart Symposium
7 juni 2016 / Lilian Ferru
herplaatst 28 juli 2016

Lieve mensen

Wat is het leven toch geweldig. Zoals ik wel eens vaker zeg: ‘Ik hoef niets te doen’. Alles komt vanzelf naar mij toe. Ik heb Omnec Onec ontdekt en haar boek ‘De Venusiaanse Trilogie’ in één ruk uitgelezen. Wow, sciencefiction maar dan in non-fictie. Of anders gezegd: een vrouw afkomstig van Venus vertelt over haar menszijn en de missie die ze hier op haar aarde heeft. Wat een verhaal en wat een ellende voor iemand met een hoger bewustzijn om in een lichaam terecht te komen. En dat met alle herinneringen intact over het bestaan in de astrale wereld van Venus. Mocht je het boek nog niet hebben gelezen, dan is dit beslist een aanrader. Het leest gemakkelijk, is autobiografisch, wijs, doorleefd, en volstrekt geloofwaardig. Het leven op Venus, hoe het zou kunnen zijn, brengt vanzelf visioenen met zich mee, een oud gevoel van: ‘Ja, dit bestaat’. Het is mogelijk om in liefde te leven. Dat is wat elk mens ten diepste verlangt. 

Michael Roads is nog maar net vertrokken of Omnec Onec dient zich aan. Wanneer is dat eigenlijk begonnen, dat dit thema zich zo prominent laat zien? Toen Paul zijn tweede ‘bijna doodervaring’ had stond mijn leven op de kop. Ik heb er een boek over geschreven. Het ging over de liefde die ik ontdekte nadat mijn hart in diggelen lag. Geen woord heb ik gespendeerd aan galactische werelden of healings. Dat was toen niet in mijn bewustzijn. Ik schreef wel dat de liefde die Paul uitstraalde buitenaards was, maar ik had geen idee dat hij contact had met dimensies ver voorbij ons sterrenstelsel. Laat staan dat ik wist dat dit binnen afzienbare tijd bij het gewone leven zou horen.


hart10

De kosmos regelt het altijd netjes. Eerst kwam Prageet Harris met de Stargate langs, toen Raquel Spencer. Ik raakte al wat gewend aan het Galactische thema. Vlak daarna begon ik te vermoeden dat er meer met Paul aan de hand was, maar had nog geen enkele clou. Het duurde best een tijd voordat het in mij opkwam om eens te informeren of hij, mogelijk, eventueel, wie weet, contact had met buitenaardsen. ‘Hé, hé’, zei Paul. Eindelijk stelde ik een goede vraag. Het was een schok om voet in die wereld te zetten. Voorheen was het abstract, een idee. Ik heb er best wel wat boeken over gelezen, met het ‘Urantia Boek’ als hoogtepunt. Maar het is één ding om te weten dat er leven in het universum is, dan te ervaren dat het werkelijk bestaat. Ik las het ‘Urantia Boek’ met Paul om mij heen, geen idee hebbend dat mijn echtgenoot zeer wel bekend is met de uitgestrektheid, de hiërarchieën, en de kosmische wetten van het universum.

Tijdens de healings kreeg ik steeds duidelijker wat er gaande was. Ik voelde daadwerkelijk lichtwezens om mij heen die aan mij werkten. Ik had visioenen, zag kleuren, kreeg boodschappen, werd opgetild, huilde zielentranen, en alles veranderde. Ik werd minder snel boos en angstig, voelde een innerlijke rust, kon meer liefde toelaten en als me iets niet beviel dan sprak ik mijn waarheid, ook als dat niet in dank werd afgenomen. Sociaal gewenst gedrag is nooit aan mij besteed, en nu al helemaal niet. ‘Een Cursus in Wonderen’ leert me vergeven en om van mijzelf te houden. Paul tilt me letterlijk op naar een bestaansniveau waar liefde de enige werkelijkheid is.

omnec

Haggai Katz verscheen op het toneel, Michael Roads kwam voorbij en nu kruist Omnec Onec mijn pad. Op 31 juli komt ze naar Limburg. Niets daarvan is ooit gepland of door mijzelf bedacht. Ik lees graag en veel. Ik vind het geen probleem om me door het ‘Urantia Boek’ te worstelen of ‘Een Cursus in Wonderen’ keer op keer op te pakken. Het boek van Omnec Onec is een cadeautje. Ik kan me er moeiteloos aan overgeven. Het verhaal is zo gedetailleerd, met foto’s uit haar leven, dat het onmogelijk louter fantasie kan zijn. Toen ik Paul de schets van een moederschip liet zien (uit het boek van Omnec) bevestigde hij dat de tekening klopte. Ik bedoel maar, dat soort gesprekjes hebben wij tegenwoordig aan de ontbijttafel. ‘Schatje, kijk eens naar deze tekening van een UFO. Het is niet het konvooi, maar het schip. Wat vind jij ervan?’

13344775 1094157217325750 3492100895926754014 n

De komst van Omnec bracht me op het idee om een tweede Galactisch Symposium te organiseren, nu met het hart centraal. Hoe kan het ook anders met een vrouw van Venus, de planeet van liefde? Dit Symposium is een initiatie, we gaan voor het hoogste level. We nodigen onze Galactische Vrienden uit om ons hart op verschillende niveaus te openen. Je wordt meegenomen op een muzikale reis die de hartsfrequentie verhoogd. Je wordt opgetild naar dimensies van vreugde en onderwezen in tijdloze wijsheid. Als je allen en jezelf kunt liefhebben en kunt zien dat liefde jou heeft geschapen, betekent dat een enorme verandering in je bestaan.

We beginnen met een alles omvattende Pleiadische activatie en uitleg over onze holografische realiteit. Eduard Franckena zal ons met ‘Primal Sound Fields en Heilige Geometry Codes’, -dat uit het Hogere Zelf van onze Melkweg voortkomt- , ons hoger hart activeren op het 8ste chakra. Met codes, resonantie en subtiele frequenties worden de eerste 8 strengen van het DNA en de 12 Angelic Menselijk DNA geactiveerd. Ja, we staan op het punt onze toekomst te herschrijven en een van de nieuwste domeinen in transformatie is het gebruik van geluid. Na de pauze is het woord aan Omnec Onec. Ze is 246 aardse jaren geleden geboren en groeide op in Teutonia, een stad op Venus. Ze leefde op het astrale niveau, zonder fysiek lichaam, totdat ze werd geïnstrueerd om naar de Aarde te reizen met een boodschap van vrede. Ze spreekt over de spirituele transformatie van de aarde en dat het leven hier zal veranderen in een paradijs, vergelijkbaar met wat al op Venus bestaat. Ze helpt ons herinneren aan onze ware erfenis, aan onze grootsheid, aan de waarheid die zo lang voor ons verborgen is geweest. Paul sluit de middag af met een healing, waarbij hij zijn Galactische Vrienden uitnodigt. De verbinding met de Bron wordt hersteld,waardoor het licht krachtiger in je bewustzijn kan stralen. Belastende coderingen en imprints worden vanzelf verwijderd. Deze nieuwe vorm van healing is iets dat men nog niet eerder heeft meegemaakt. Een groepshealing wordt als indrukwekkend, intens, en wonderlijk ervaren.

13346636 1095475363860602 1402199358817266198 n

We kunnen er niet meer om heen. Het nieuwe bewustzijn dat wij Galactische Multidimensionale wezens zijn dringt zich steeds meer aan ons op. Omnec: ‘Het nieuwe ontwaken gebeurt slechts eens in de honderd miljard jaren. Je zult voor jezelf ontdekken dat we nu aan het begin van deze gebeurtenis staan. De aarde zal zich verheffen en de onderdrukte mensen omhoog tillen, opdat zij deel worden van een geweldige nieuwe wereld. Dan zal de planeet aarde worden toegelaten in een wonderbaarlijke galactische interdimensionale alliantie van vrije werelden. Het lot van de nabije toekomst van de aarde is zeker niet wat iedereen vermoedt dat het is’. We zijn allemaal sterrenkinderen, spirituele immigranten, afkomstig van verschillende planeten. Liefde stroomt ongehinderd vanuit het hart van de schepping om zich uit te breiden naar onze eigen harten. Ben jij klaar voor de volgende stap om de plaats van liefde in jezelf te hervinden? Ik beloof je een geweldig avontuur. Als we onze medemens vertrouwen hoeft niemand meer bang te zijn voor liefde. Niemand heeft je geleerd hoe jij je veilig kunt voelen in deze wereld. Dit Symposium is, voor dit moment in tijd, een eiland, een oase, om terug te keren tot jezelf. Het mooiste is dat we het allemaal mogen delen, zodat jij het weer verder geeft. Delen, zo weten we allemaal, is vermeerderen.  

Tot ziens op 31 juli op het ‘Galactisch Hart Symposium’.

Liefs Lilian