Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 22 juni 2016

"Multidimensionale groepshealingen" Door Cosmic Earth EvoLuTion Events


In deze tijd van veranderingen komen we individueel en als ‘mensheid’ steeds meer in aanraking met ‘ons interdimensionale zelf: de ‘I AM’.
We worden ons bewust van frequentieniveaus en dat deze vaak synchroon lopen met onze eigen gevoelens, ernoties en kracht.
Tijdens deze sessies worden -door contact met allle bronnen van Zuivere Liefde en hogere morfogenetische energievelden-  oude energieën geraakt,
geheeld en zal dat waar jij (of de groep) om vraagt 'geactiveerd' worden.
We kunnen er niet meer onderuit dat we meer en meer uitgedaagd worden om onze ware aard te leren kennen en te tonen. En dat we steeds meer
gevraagd worden om onze bijdrage te leveren aan het grotere geheel op ons unieke wijze. Tijdens de sessies zullen healers –die in de afstemming
met jou resoneren- blokkades vinden en deze voor jou verwijderen, dat wat slapende is activeren en dat wat gecorrumpeerd is herstellen.


Ben jij toe aan een upgrade van jezelf...?
Ben jij toe om je aardse leven meer te accepteren en je potentieel in te zetten voor een betere wereld...?
Wil jij meer leven vanuit waarachtigheid en realiteit..,.?


Op zaterdag 25 en zondag 26 juni is het Cosmic Earth EveLuTion Event Team in Amsterdam om multidimensionale groepshealingen te geven.
Een team van healers zal tegelijkertijd de groep behandelen, want elke healer heeft zijn of haar specialiteiten op multidiminsiongaal opzicht.
Een uniek concept van 'Cosmic Earth EvoLiTion Events waar meerdere professies worden ingezet ten behoeve van degenen die de healing ondergaan.

Op zaterdag 25 juni worden er twee sessies gegeven:
van 14.00 uur tot 16.30 uur en van 18.00 uur tot 20.30 uur
(Er kunnen maximaal 25 personen per sessie inschrijven)

Op zondag 26 juni worden er drie sessies gegeven:
van 10.00 tot 12.30 uur, van 13.30 uur tot 16.00 uur 
en van 16.30 uur tot 19.00 uur
(Er kunnen maximaal 25 personen per Sessie inschrijven)

Kosten: €30,00 per persoon
(De inschrijving is definitief bij betaling op
reknr NL61ABNA0514644796 tnv L.H. Voeten)
Locatie: Okido Center, Van ostadestraat 387 in Amsterdam

Het eerste kwartier is om binnen te komen en je te installeren, daarna volgt de healing welke ongeveer drie kwartier zal duren. Dan is er een half uur
om bij te komen, te delen in ervaringen of in rust te zijn. Afsluitend is er nog drie kwartier om vragen te beantwoorden en een kwartier om af te ronden.
Je mag een eigen matje, kussen en dekentje meenemen om lekker te kunnen liggen en het is aan te bevelen om comfortabele kleding te dragen.

Inschrijven of informatie opvragen kan via e-mailadres 
multidimensionalehealingen@gmail.com  

of via:  Stephanie Voeten 06 10397435  of Jacqueline Rademakers: 06 395 68212
De aanmeldingen worden dagelijks bekeken en zo snel mogelijk verwerkt. Zodra het bedrag op bovenstaande rekening is ontvangen, word je
inschrijving definitief bevestigd. Houd hier rekening mee als je op een specifieke dag/tijdstip wilt komen.

Meer over ‘Comic Earth EvoLuTion Events’ en het soort healingen die plaats zullen vinden, vind je via onderstaande link:
Petra Meijer: http://inverbindingmetjezelf.jouwweb.nl/agenda

Ook een mogelijkheid voor een persoonlijke healing van 2 uur voor 100 euro.
Vrijdag 24 juni, Maandag 27 juni, Dinsdag 28 juni van 10.00 uur tot 12.00 uur, van 13.00 uur tot 15.00 uur en van 16.00 uur tot 18.00 uur.
en Woensdag 29 juni van 13.00 uur tot 15.00 uur en van 16.00 uur tot 18.00 uur.