Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 17 juni 2016

Mind-Blowing: Informatie over de Feitelijke Energieën op de Planeet / June 16, 2016 by Suzanne Maresca

Mind-Blowing: Informatie over de Feitelijke Energieën op de Planeet
June 16, 2016 by Suzanne Maresca

Amu Raea, Lemurian Fractal Project, 15 juni 2016
In dit artikel gaan we spreken over de kosmische cycli van de planeet, de precessie/vervroeging van de equinoxes (en de foton gordel), het magnetische rooster en zijn energie punten, de knopen en de nullen (nodes and nulls)  (precession of the equinoxes (and the photon belt),  the nodes and the nulls,), we gaan praten over de diverse stukken van de puzzel samen net als alles nu schijnt te gaan op een god-snelheid. We raden je aan dat je zeker maakt om deze concepten te begrijpen voor dat je dit artikel begint te lezen.

Ik schrijf dit met mijn denken mind blowing (= extase veroorzakend), wat tegelijkertijd in alle richtingen gaat. Gedachten over de magnetische structuur van de planeet, hoe die wordt gemanipuleerd en hoe we hem kunnen transformeren.

Alle redenen komen tezamen, de stukjes van de puzzel exploderen in mijn denken met een trillende herinnering, ze scheppen oneindige gedachten die stromen alsof er tonnen ideeën zijn over hoe we een geheel nieuwe werkelijkheid kunnen scheppen.

Laat me duidelijk zeggen over de cycli en de precessie van de equinoxen. Ons Zonnestelsel is deel van een groter stelsel die de Plejaden is genoemd, de Zeven Zusters die rond hun Centrale Ster staan die Alcyone is genoemd. Onze Planeet gaat elke 365 dagen om de Zon heen, onze Zon maakt een ronde rond Alcyone elke 25630 jaren en Alcyone maakt een ronde rond het Centrum van de Galaxy elke 225 Miljoen Jaren.

Op 21 december 2012 passeerden we de precessie van de equinoxen die het begin van een geheel nieuwe cyclus markeerde, het eind van de ronde van onze Zon rond Alcyone en het eind van een ronde van Alcyone rond het Centrum van de Galaxy (die beiden respectievelijk 25.630 jaar en 225 miljoen jaren zijn).

Aan het eind van deze cycli, wat genoemd wordt de precessie/vervroeging van de equinoxen, gaat ons zonnestelsel de foton gordel binnen, een magnetische ‘donut’ van zeer dichte foton energie rond Alcyone. Op een bepaald niveau zijn we heel goed geplaatst in de tijd om van een van de grootste veranderingen die ooit gebeurden, getuige te zijn.

Er zijn stromen van geluid frequenties verspreid door antieke structuren, heilige sites, piramiden, militaire bases, die op de planeet gezet zijn op specifieke energie punten van het magnetische rooster, om het collectieve bewustzijn te beheersen en te manipuleren. Ze gebruikten antieke heilige sites om lagere frequenties in het kristallijnen rooster te laten stromen en nu nemen wij de controle over. De Eiffel toren in Frankrijk werd gebruikt als een energetische antenne, een portaal om op vrees gebaseerde energieën te verspreiden in het kristallijnen rooster. We weten dat de steen cirkels in Zuid Afrika ook dergelijke geluidsfrequenties in het rooster verspreidden, maar we weten niet echt of die daar met goede bedoelingen werden neergezet of om op vrees gebaseerde energieën te verspreiden. We weten zeker dat dit het geval is voor alle militaire bases en diverse sites.

Toch, naast al die energie punten van het magnetische rooster, zijn er de knooppunten en de nullen, de oorspronkelijke kristallijnen sjablonen(templates) van schepping die door de Plejadiërs zijn geplaatst toen zij de mensheid uitzaaiden. De knooppunten en de nullen van de planeet zijn deel van het Gaia stelsel en die zijn “gehaakt” aan het welwillende ontwerp van het universum. Lang geleden hebben de Plejadiërs gekeken naar deze planeet en zij selecteerden 12 paar energiepunten.  Deze vertegenwoordigen de dualiteit van de planeet. Die 12 energiepunten zijn op 24 geografische punten gevonden. Een totaal van 24 knooppunten en nullen, op bergtoppen en in woestijnen, werden geselecteerd om die delen van de planeet te vertegenwoordigen die het meest belovend waren.

De meeste ervan zijn kristallen grotten, verborgen onderin de aarde, het zijn tijd-capsules, die zich nu openen en die nieuwe energieën verspreiden in het kristallijnen rooster. Ze spelen een zeer belangrijke rol en ze worden automatisch gebruikt ter voordele van ons als ze geactiveerd worden, om vreesenergieën op te lossen die worden uitgezonden door de oude Anunnaki structuren.

Die Plejadische tijd-capsules gaan open, en we beleven een oneindige stroom van nieuwe informatie in het kristallijnen rooster. Dit maakt de oude energieën geheel ontredderd. We beleven iets groots, precies nu. Nieuwe instructies voor nieuwe mensen, voor de nieuwe beschaving. Nieuwe technologieën die als instructies worden bewaard in het magnetische rooster, wachtend op gevoelige menselijke wezens om ze op te pikken, zoals als jullie kersen van een boom pakken. Prachtige verrassingen die vanuit de hele galaxy komen.

Nu is er iets dat we niet kunnen doen als we de precessie/vervroeging van de equinoxen passeren en terwijl we de foton gordel ingaan, die prachtige donut rond Alcyone. Het licht is zich aan het intensiveren en vergroot alle goede bedoelingen, dus daarmee de oude energieën uitzettend. We gaan hogere en hogere dichtheden van buitengewoon licht binnen.

Nu zijn er oneindige redenen om in onze kracht te staan om de oude energieën te transformeren, om alle kennis te gebruiken ter voordele van ons ten gunste van alle leven op aarde, met nul inspanning en oneindige efficiëntie. Omdat wij het gehele magnetische rooster van de planeet kunnen transformeren, met de kracht van een enkele gedachte.

En omdat we daarover durven denken, het onmogelijke denken mogelijk maken, hebben we oneindige macht en oneindig potentieel. We weten intuïtief wat we moeten doen, wat het volgende is. We kunnen een eind maken aan alle lagere stromingen die op vrees gebaseerde/op oorlog/lijden/drama energieën in het kristallijnen rooster zetten, gewoon door de enkele macht van ons bewustzijn, omdat wij oneindige wezens zijn en omdat het nu tijd is opdat dit aan zijn eind komt.

We kennen alle portalen, we weten hoe de heilige sites gebruikt werden om geluidsfrequenties te verspreiden om het rooster in lage vibraties te houden. En we weten ook hoe die te stoppen, hoe we dit voor eens en altijd kunnen beëindigen en transformeren in nieuwe doorzenders van liefdesfrequenties, doorzenders van nieuwe informatie en nieuwe energieën van vrede, welzijn en vrijheid voor de gehele menselijke familie.

Dat is waarom we hier zijn en dat is onze missie, en is er geen manier waarop we kunnen falen, omdat we god in het vlees zijn, en dat is de reden voor onze aanwezigheid hier. Transformeren van het kristallijnen rooster omdat we allen meester zijn en we al intuïtief weten hoe we dat moeten doen.

Met de macht van een enkele gedachte, met oneindig vertrouwen en zelfvertrouwen, met nul inspanning en oneindige efficiëntie. Dat is wie wij zijn en dat is de onbeperktheid van de creatieve vonk in ieder van ons.

Er zijn geen beperkingen meer, omdat het licht in het kristallijnen rooster zich intensiveert, kan niets ons meer terughouden. We hebben oneindige macht van schepping. We hebben geen beperkingen. We kunnen elk wapen op de planeet gewoon uitschakelen gewoon door de kracht van ons bewustzijn, we kunnen vrede brengen over de gehele planeet met oneindig gemak en nul inspanningen.

Wat nu. Het denken explodeert in alle richtingen. Of keert omgekeerd terug (alles komt terug in een stuk, niet meer gescheiden) Er is alleen een oneindig denken. Het denken van de gehele macroflower-fractal van alle bestaan, absoluut in alle leven. Oneindige macht van schepping door gedachten, emoties, wijsheid, kracht en liefde. Via geluid, frequenties en vibraties. Door de portalen die we openmaken, door onze ceremonies, door wat we geloven kunnen we bewerkstelligen, door hoe ver we in onze gedachten kunnen gaan.

Hoe ver we kunnen gaan in onze voorstelling en gedachten, zal bepalen hoeveel we in staat  zijn om dat te bewerkstelligen in de macht van ons bewustzijn.

En nu, worden we een oneindige kracht van schepping, ten gunste van alle leven, gewoon door de macht van dit bevel/decree. Gewoon omdat we dat op deze manier erkennen. We zijn een oneindig portaal van liefde, omdat er niets anders is waarvan we weten hoe te zijn.

Dat is onze ware aard, oneindig liefde verspreiden in het gehele kristallijnen rooster van de planeet. En door onze aanwezigheid en oneindige denken, verandert alles met hogere en hogere intensiteit. Niets kan worden gestopt nu, omdat de sneeuwbal dieper rolt en groter en groter wordt. De lagere werkelijkheden lossen gewoon op zonder enige manier om te ontsnappen.

Goeden dag/vaarwel magnetische controle, hallo nieuwe informatie, hallo nieuwe energieën.

ESPAVO HUMANITY

Dank jullie dat je je Kracht/Macht terug neemt!
Ongebroken stond het Rode Vuur daar, zal nooit meer uitgaan. Zo zal het zijn. Jullie zijn Grootse Prachtige Wezens. Moge jullie Niet Bevende Wil van Liefde stromen als een Dodeloos/OneindigVuur dat het Oneindige & Eeuwige Licht in het Hart van Elke Mens Aanzet.