Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 juni 2016

Live Kryon Channeling 169: Vijf concepten voor de nieuwe mens. 3 / 5 februari 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 20 juni 2016

Live Kryon Channeling 169:
Vijf concepten voor de nieuwe mens. 3
Deze live channeling werd gehouden in Red Deer, Canada.
5 februari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 20 juni 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


DE VIERDE:
Nummer vier: Spiritueel inzicht. Ik wil dat jullie een groter plaatje gaan zien. Ik wil dat jullie God in alles gaan zien. Ik wil dat jullie naar buiten kijken en God zien in de bomen en in het slijk en in het licht dat van de zon komt. Ik wil dat jullie de warmte van God op je voelen schijnen, zelfs als jullie je in het donker bevinden!

Compassie is EEN ding, maar met spiritueel inzicht kunnen jullie de Creatieve Bron zien in alle dingen en in andere mensen.

Degene die jullie op de snelweg afsneed heeft ook God in zich, net zoals jullie. Jullie spiritueel inzicht, samen met jullie compassievolle actie, zegt: “Daar gaat een schepsel net zoals ik en hij weet nog bijna niets over zichzelf – nog niet!”

De compassievolle ziel – nummer 3 – die spiritueel inzicht heeft is degene die God in iedereen kan zien. Het helpt jullie om compassievol te worden, nietwaar, terwijl iemand in je gezicht staat te schreeuwen en in plaats van angst te hebben, te zien dat God in hun gezicht te zien is? Jullie dienen anders te gaan denken. Jullie dienen misschien meer te zijn zoals de spirituele meesters van deze planeet omdat dit hetgeen is dat zij deden.