Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 19 juni 2016

Live Kryon Channeling 169: Vijf concepten voor de nieuwe mens. 2 / 5 februari 2016 /Lee Carroll /Geplaatst: 19 juni 2016

Live Kryon Channeling 169:
Vijf concepten voor de nieuwe mens. 2
Deze live channeling werd gehouden in Red Deer, Canada.
5 februari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 19 juni 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VIJF CONCEPTEN

Ik ga jullie vandaag vijf concepten geven en zij zijn niet makkelijk. Het is geen lijst van dingen die jullie moeten bereiken, lieve mensen, omdat wij geen lijsten geven, lieve mensen. Het zijn eerder concepten en de allereerste die ik vertel is de voornaamste, dat wil zeggen, het zal steeds de eerste zijn als wij het over dit onderwerp hebben.

EERST:
Bemerk deze ervaring. Bemerken (to cognize) is een Engelse uitdrukking die het metselen van geloof betekent. Jullie geloven dat er zwaartekracht is, omdat jullie dit hebben gezien sinds jullie zijn geboren. Het is onzichtbaar maar jullie geloven er zo sterk in dat jullie er niet eens over nadenken. Het “is” gewoon. Jullie hebben zwaartekracht herkend. Het is niet iets waar jullie bijvoorbeeld als kind geloofden in de Tandenfee. Nee, het is opgemerkt en het wordt een deel van jullie tot je laatste adem. Jullie geloven in zwaartekracht.

Wij gaan jullie vragen om het geloof op te merken dat de energie die jullie inbrengen heel anders is dan de energie van waar jullie vandaan komen. Dit is eerst en primair.