Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 juni 2016

Live Kryon Channeling 169: Vijf concepten voor de nieuwe mens. 1 / 5 februari 2016 /Lee Carroll Geplaatst: 18 juni 2016

Live Kryon Channeling 169:
Vijf concepten voor de nieuwe mens. 1
Deze live channeling werd gehouden in Red Deer,Canada.
5 februari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 18 juni 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Red Deer, Canada Florida.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Nogmaals vertellen wij jullie dat de naam Magnetische Dienst een metafoor is want het magnetisch raster van de planeet bevat wat wij het menselijk bewustzijn noemen. Wij hebben jullie eerder verteld dat jullie zonder dit raster niet hier op deze planeet zouden kunnen leven. Ook hebben wij jullie verteld dat de magnetische attributen van de Aarde moesten veranderen vanwege de komende verhoging van het bewustzijn. Dat is de dienst waar ik oorspronkelijk voor kwam en dit werd bereikt door mijn rastergroep, ik ben alleen maar een boodschapper.