Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 juni 2016

Leer Soeverein te Zijn /13 Juni 2016 / Brenda Hoffman

Leer Soeverein te Zijn
13 Juni 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Misschien hebben sommigen van jullie recentelijk anderen losgelaten met gedachten van, “Zei ik de juiste woorden? Hebben zij mij niet goed begrepen?”
Niettemin, voel je een vrijheid die je gedurende enige tijd niet gevoeld hebt. De vrijheid van Zelf-Liefde. De vrijheid van het loslaten van diegenen die niet langer van jouw frequentie zijn, of in 3D termen, geïnteresseerd zijn in dezelfde richting als jij.
De gedachte van wie dan ook te verliezen is voor de meesten van jullie doorheen deze overgang moeilijk geweest. Ongeveer zoals in een huwelijk te zijn die niet goed voor jou is, “Als ik capituleer aangaande dit stukje zal hij/zij misschien fysiek of emotioneel terugkeren”. Gedachten om iemand aan te moedigen in je leven terug te keren of te blijven - maar niet gericht op wat je nodig hebt of verdient.
Aldus is het, gedurende de laatste paar dagen, dat je gedurfd hebt om jezelf een soeverein wezen te verklaren, ongeacht de consequenties. Een standpunt dat velen van jullie in een dilemma houdt, want het is zo nieuw. Je voelt je alsof je een verlaten eiland geworden bent zonder iemand om mee om te gaan.  
In waarheid, zijn je acties en woorden uitstapjes in/naar een Zelf-Liefde, Zelf-Waarde die zo anders zijn van jullie eonen van te proberen ertussen te passen, dat jullie de wisselwerkingen steeds maar weer opnieuw in jullie hoofd afspelen om te verzekeren dat jullie het juist hadden om jullie soevereiniteit bekend te maken.  
Gedurende eonen, hadden jullie geen moeilijkheden intellectueel achteruit te gaan om te passen binnenin jullie familie of cultuur. Alles was acceptabel zolang als zij in jullie leven bleven - dat acceptabel voor hen is, want zij eisten specifieke acties en woorden die noch voor jou of tegen jou waren.
Je bent bij een vreugde kruispunt aangekomen die je niet visualiseerde toen je voor het eerst besloot om van jezelf te houden - het kruispunt van zelfwaarde. “Durf ik het om mezelf te zijn wetende dat de consequentie eenzaamheid zou kunnen zijn? Of ga ik door met de charade van ertussen te passen door te ontkennen wie ik ben?”
Velen van jullie hebben besloten om beide te doen. Iets dergelijks is helemaal prima - net zoals een kind vaak in dezelfde tijdsperiode kruipt en loopt. Scheld niet op jezelf voor niet te lopen op het moment dat je besluit om dat aldus te doen. Maar in plaats daarvan, observeer jezelf en ja, beloon jezelf voor zelfs te durven op te staan op wat voor manier dan ook.
Herinner jij je de glimlachen van vreugde die je kind ten toon spreidde de eerste keer dat zij/hij op diens wiebelige kleine beentjes stond? Zij scholden niet op zichzelf voor niet in staat te zijn om te lopen, nog minder om te rennen. Zij waren louter gevuld met vreugde dat zij konden staan.
Aldus is het nu voor jou. Veel van je Zelf-Waarde werd verdeeld tussen het anderen naar de zin te maken en op jezelf te schelden voor niet meer te doen - wat meer dan ook maar voor jou is.
Noch is een vreugdevol standpunt dat. Het is tijd om jezelf binnenin jezelf te belonen voor iedere stap voorwaarts. Want je bent nu je eerste wiebelige overeind blijven staan aan het uitvoeren. Sta dat toe om te zijn. In plaats van op jezelf te schelden voor niet meer te doen. Beloon jezelf voor te durven staan.
En aldus is het dat je zult beginnen jezelf te waarderen.
Sommigen van jullie vertellen aan zichzelf dat het te moeilijk is om de eerste stap naar vreugde te nemen, dat je anderen niet kunt vertellen hoe jij je werkelijk voelt, want je hebt dat aldus gedaan in je eerdere Aarde levens met zeer onplezierige resultaten. Aldus is het dat je herinneringen jou terugkeren naar te zijn wat anderen nodig hebben en willen, maar dat jij jezelf ontkent.
Wat je misschien nog niet geïnternaliseerd hebt is, dat deze personen, deze acties voor jou geplaatst werden, door jou, om je aan te moedigen om in/naar vreugde te stappen ondanks vroegere gedachten en huidige angsten.
Zij zijn  jullie bondgenoten in Zelf-Liefde, hoewel zij tegengesteld voelen en handelen. Je erkent dat je leven een drama of een komedie is dat je creëert. En dat je bepaalde spelers in/naar jouw drama of komedie brengt om je vaardigheden te polijsten. Net zoals dat waar was met je familie in dit leven. Want velen van jullie hadden een zeer onplezierige kindertijd - niet omdat jullie dat moesten, maar omdat jullie bepaalde elementen op wilden ruimen voorafgaand aan de overgang in/naar 5D. En aldus hebben jullie dat.
Nu is het tijd om die verschuiving uit te breiden naar diegenen waar je niet langer meer mee resoneert in je huidige wezen. Misschien dat zij op een later tijdstip zullen terugkeren, misschien niet. Maar die hoop maakt geen deel uit van in/naar de vreugde te stappen.
Dit is een egoïstische tijd voor jullie - net zoals waar was voor een kind. Een kind bedankt zijn of haar ouders niet voor hen toe te staan hem/haar te leren lopen of praten. Dat kind focust zich louter op het aldus te doen. Aldus is het nu voor jullie. Jullie focus is Zelf-Liefde.
Jullie zijn wisselwerkingen met anderen opnieuw aan het bekijken om die focus te actualiseren. Zijn zij gevuld met Liefde en plezier - een rechtstreekse route naar vreugde? Of zijn zij gevuld met compromis, capitulatie, en de angst van het verkeerd te hebben?
Het is niet van belang wat anderen denken of voelen. Zelf-Liefde demonstreren is alles dat er nu toe doet.
Want jullie zijn zo ver afgedwaald van Zelf-Liefde dat jullie je erop moeten focussen - net zoals waar is voor een kind dat leert te staan of te lopen. Hebben jullie geobserveerd hoe een kind de uiteenlopende stadiums oefent van het leren om te staan, van het op zijn of haar deken te rollen totdat het zich gemakkelijk om kan draaien, naar te kruipen, naar dat eerste avontuurlijke staan zonder dat je zijn of haar vingers vasthield? Het is geen prestatie van de ene op de andere dag, hoewel het dat toeschijnt te zijn voor diegenen die niet de uiteenlopende stadiums geobserveerd hebben.
Aldus is het nu voor jullie. Sta jezelf toe om doorheen de stadiums te gaan van naar Zelf-Liefde terug te keren zonder angst, zelf-kwaadheid of bezorgdheid. Je zult handelen wanneer het voor jou juist is om te handelen. En je zult weten wanneer die tijd arriveert door dezelfde kleine innerlijke stem die je jaren geleden aanmoedigde om te gaan staan en lopen.
Houd genoeg van jezelf om te weten dat je in/naar Liefde verhuist op het tempo dat voor jou juist is. Kinderen selecteren geen dag waarop ze gaan staan of gaan lopen - ieder kind verklaart zichzelf gereed wanneer zij dat aldus doen. Het gebeurt dus gewoon dat de meeste kinderen op een gelijke tijd gereed zijn - plusminus een paar weken. En aldus is het voor jullie.
Jullie allemaal verhuizen in een gelijke richting in een vergelijkbare tijd - maar niet op hetzelfde tijdstip. Sta jezelf toe te groeien in jouw tempo - niet die van wie anders dan ook. Want als je probeert om zoals iemand anders te zijn, verschuif je wederom van Zelf-Liefde naar maatschappelijke controle.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com