Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 13 juni 2016

Kryon: Wat er zo allemaal gebeurt. / 10 juni 2016. /Barbara Bessen

Kryon:
Wat er zo allemaal gebeurt.
10 juni 2016. /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Wat een vreugde om weer eens dieper in contact te zijn. Om precies te zijn ben ik met iedereen verbonden. Nu, op dit moment komen wij bewust een beetje nader tot elkaar. Zo ongeveer zoals wij ieder gezamenlijk in een fauteuil zitten en gezellig met elkaar praten. Wij wisselen informatie uit. Ik ontvang van jullie de stand van jullie weten, jullie emotionele niveau, jullie ideeën, jullie functie op Aarde en nog veel meer. Ik buig mij nu heel dicht naar jullie toe en wijd mij helemaal aan jullie. Om precies te zijn gebeurt dit ook met iedereen die dit nu leest. Ik kom heel dicht bij jullie. Dit lijkt heel individueel en dat is het ook.

Maar ik kan ook met velen en iedereen tegelijk communiceren, mijn opmerkzaamheid en mijn Zijn helemaal op een enkeling en op allen tegelijk richten. Dit komt door mijn inter-dimensionaliteit. Jullie kunnen dit schijnbaar niet. Toch verzeker ik jullie dat jullie met vele andere wezens, niet alleen mensen, nauw zijn verbonden, met hen samen handelt, met elkaar uitwisselt en met hen in een ander lichaam iets ondernemen. Het is ervan afhankelijk hoever jullie je hoger vibrerende Lichamen verder hebben ontwikkeld.