Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 juni 2016

Is dit alles? / 17 juni 2016 / Lilian Ferru


Is dit alles?
17 juni 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Onlangs was ik op Pinkpop en wat heb ik met Paul genoten. Jarenlang was het vaste prik, toen een tijdje niet, en nu zijn we weer geweest. We zijn omringd door liefde, een relaxed sfeertje, en genieten van de bands en biertjes. Met Lionel Richie word ik teruggeslingerd naar mijn uitgaansperiode, toen ik mezelf heel cool vond en niets liever deed dan dansen. Lianne la Havas is een nieuwe ontdekking. Ik ben onder de indruk van haar stem. Skunk Anansie is festivalheimwee, maar het hardst zing ik met ‘Doe Maar’, mee. Dat is pure nostalgie. Nederpop is mijn niet mijn sound, maar van deze band ken ik een paar teksten. ‘Is dit alles!, schreeuw ik met de meute mee en ondertussen zet het me aan het denken.


Als ik terugkijk op mijn leven had ik nooit kunnen denken dat ik me zou bevinden waar ik nu ben. Over mijn jeugd zal ik niet eens beginnen. De leukste tijd begon toen ik het rijbewijs in Sardinië had gehaald en terug in Nederland een rode Volkswagen met uitgebouwde spoilers kocht. Vijfhonderd gulden en ik was vrij om te gaan en staan waar ik maar wilde. Ik was vooral bezig met uitgaan en de ‘verkeringen’ die de revue passeerden. Maar zo leuk was het eigenlijk niet. Diep in mijn hart zocht ik liefde. Ik zocht waar het niet te vinden was. Buiten mijzelf.  Ik trouwde en was al snel weer gescheiden. Kwam Paul tegen en trouwde opnieuw. We hielden van elkaar en ik meende dat dit alles was. De kosmos dacht er anders over: ‘Neen dat is het niet!’

Velen kennen het verhaal van toen de ‘Man met de Hamer’ kwam en anders verwijs ik naar het boek dat ik in een vlaag geschreven heb. Ik stuiterde door het leven en had geen idee waar Paul zich bevond. Nu weet ik dat hij, sinds zijn tweede bijna doodervaring, contact heeft met sterrenstelsels die zich ver voorbij onze Melkweg bevinden. Het heeft lang geduurd voordat ik ontdekte dat Paul een van de nieuwe healers is die in deze tijd, in deze golf, de mensen begeleidt in het proces van zelfgenezing. Neen, hij kan je niet van kiespijn verlossen. Dit is iets van een andere orde, waarbij het om de transformatie van angst naar liefde gaat. Zijn bewustzijn bevindt zich voorbij elk voorstellingsvermogen. Ja, hij bevindt zich op een ‘spaceship’ en ik, naar zijn zeggen, ook. Ik weet hier niets van en jij waarschijnlijk ook niet. De meesten hebben geen idee van de uitgestrektheid van het bewustzijn, inclusief ikzelf. Totdat ik het effect van de healings begon te merken, en ook duidelijk kon voelen dat er liefdevolle wezens met mij bezig waren. Toen pas begon het me te dagen.


Ik heb dit een tijdje geheim willen houden, wilde Paul beschermen, totdat het niet langer ging. De kosmos bleef maar mensen sturen die voor healings kwamen. Vraag me niet waar ze vandaan kwamen. Het sprak zich rond. Na de eerste groepshealing rondom de Stargate kwam ik er niet langer onderuit. Dat was zo krachtig. Ik herinner me nog goed hoe er op mijn linkerarm en derde oog werd geklopt. Ik was er werkelijk van overtuigd dat iemand naast me stond. Toen ik mijn ogen durfde te openen was echter niemand te zien. Vervolgens werd mijn bewustzijn in een spiraal opgetild. Het was prachtig. Na afloop staarde ik Paul vol verbazing aan. Wie ben je?

Maar is er is meer. Allerlei sprekers kruisten mijn pad die zoiets als het ‘Galactisch Bewustzijn’ heel normaal vinden. Behalve Prageet, ontmoette ik Raquel Spencer, Haggai Katz, Michael Roads, en vele anderen, zoals Asma Toet-Achkroune. Ze komen vanuit Australië, Amerika, Israel, en ja, ook Nederland. Ze reizen met hun lichtlichaam, hebben contact met de Acturians, de Pleiaden, en vele andere dimensies. Ze ontvangen hiëroglifische informatie, zingen in buitenaardsen tonen, vertellen over hun avonturen, genezen met behulp van kosmische helpers, en staan klaar om de mensheid over de denkbeeldige kloof te helpen van illusie naar waarheid. De bedoeling van deze nieuwe lichting genezers en informanten is dat je geneest op een ander niveau dan dat je gewend bent. Genezing komt van binnenuit. Het gaat erom dat jij je herinnert dat je al genezen bent.

Genezing is niets anders dan je de Wetten van Liefde te herinneren. Ware genezing kan niets anders zijn dan dat liefde alle oude pijn en trauma ongedaan maakt. Soms gaat dit met zoveel zachtheid gepaard dat je achteraf pas merkt dat er iets wezenlijks in jou veranderd is. Dat is in elk geval wat Paul doet en dit is nog maar het begin.


 Steeds meer mensen worden zich bewust dat er meer moet zijn. Dit is toch niet alles? Steeds meer mensen komen ons vertellen dat er inderdaad meer is. Genezen is weten dat angst in een liefdevol universum onmogelijk is. Door tot liefde te ontwaken, vergeet je wat je niet bent. Daardoor kun jij je herinneren wat je wél bent. Als ik mezelf vergelijk met toen en nu, kan ik met de hand op het hart zeggen dat ik een compleet ander mens ben. De winst is meer acceptatie, meer innerlijke vrede, trouw aan mijzelf, en een onschatbaar besef dat ik deel maak van een oneindige schepping die het beste met mij voor heeft. Genezen is jezelf als heel kennen en de verbinding met de Bron van liefde eren en versterken. Het is het besef dat jij niet kunt sterven en dat het lichaam slechts een raamwerk is waarbinnen vermogens ontwikkeld worden die je dichter bij het Goddelijke brengt. Het enige dat je dient te aanvaarden is dat jij een krachtig licht bent en dat je dit licht in de wereld brengt zodat je anderen verlichten kunt.

En hoe zit het met buitenaardsen? Eerlijk gezegd sta ik niet te wachten op een UFO landing in mijn tuin of groene mannetjes naast mijn bed. Deze kinderachtige voorstelling is ons door Hollywood ingeprent en de meeste films zijn gebaseerd op het generen van angst. Waardering en erkenning van onze universele broeders zou meer op zijn plaats zijn dan bibberend in een hoekje wegkruipen. Laat je daarom ook nooit bang maken door enge ontvoeringverhalen, hoe sappig het ook mag klinken. Als je ergens angstig van wordt is het geen waarheid. Van Paul weet ik van het bestaan van vele enorme lichtwezens en hun aantal is oneindig.


Op youtube ontdekte ik onlangs een filmpje over een Russische jongen, Boriska, die naar eigen zeggen van Mars komt. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar zijn opzienbare beweringen en gedetailleerde informatie. Boriska zegt niet bang te zijn voor de dood ‘omdat het leven oneindig is’. Specialisten vroegen de jongen naar ruimteschepen. Terwijl hij UFO’s tekende gaf hij uitleg over de structuur en de manier waarop ze werken. ‘De magnetische laag stelt ruimteschepen in staat om het universum te doorkruisen.’ Iets soortgelijks kwam ik ook in het boek van Omnec Onec tegen. Eigenlijk was het een openbaring om te lezen hoe het buiten deze aarde er aan toe gaat. Ooit heb ik een voordracht gezien van Santos Bonacci waarin hij vertelde dat het ijzeren tijdperk, de Kali Yuga, voorbij is. We maken nu de transitie naar het ‘Gouden Tijdperk’. Ik ben dat nooit vergeten en was helemaal blij toen ik in het boek van Omnec hetzelfde las. Ze legt heel duidelijk uit in welke fase de mensheid zich nu bevindt en dat Venus een soortgelijke periode heeft doorgemaakt. Nu is het een planeet van liefde en waardering waar je moeiteloos met je gedachten kunt manifesteren. Iets in mij heeft altijd geweten dat dit kon, maar in deze verdichte materiële wereld gaat alles zoveel trager. Logisch dat je denkt: ‘Is dit alles?’

Omnec Onec komt van Venus, een Russische jongen komt van Mars. Geografisch kan ik je niet vertellen waar Paul vandaan komt, of ik, of jij. Toch zijn we allemaal Galactische Immigranten die met een taak zijn gekomen. Het basisprincipe begint bij het hart. Het openen van het hart is fundamenteel voor de verbinding met de Bron van vreugde, van licht, van dankbaarheid, en liefde. We zijn gekomen om gelukkige leerlingen te zijn, om blij onze taak op ons te nemen, en om de valkuilen van oordeel te omzeilen.


 ‘Is dit alles? Whoehoehoehoe. Is dit alles dat er is…?’ Het is een vraag die alleen door een materieel ingesteld mens gesteld kan worden, die zich laat verblinden door de schijn dat deze wereld de enige wereld is. Ik vind Henny Vrienten een superleuke man en hij schreef de tekst lang geleden. Misschien weet hij inmiddels dat voorbij dit alles een heel universum ligt en dat het bewustzijn zich voorbij de schepping bevindt. Het kan door geen enkele gebeurtenis wordt beïnvloed omdat jij de schepping bént. Wie dat beseft is innerlijk gezond. Al het liefdeloze betekent niets. Waar liefde is kan niets anders dan liefde zijn.

Is dit alles? Neen, want het Galactisch Hart Symposium komt eraan. En we gaan voor het hoogste level. Met frequenties van licht die je hart openen, met aloude wijsheid die snaren in je ziel aanraken, en met een healing van Paul die je nooit meer zal vergeten. Dit wordt zo’n dag waarvan je achteraf denkt dat het je kijk op het leven heeft veranderd. Dat is eigenlijk het enige dat nodig is. Een andere kijk op de wereld, op je medemens, en op jezelf. Het is kijken met de bril van liefde en niets anders. Dat is precies waar ik nu sta. Na vele omwegen, strubbelingen en worstelingen, dat wel. Vrijheid ligt niet in een Volkswagen, maar in mijzelf. Daar is alle liefde te vinden om mijzelf te bevrijden van oude vergrijsde ideeën die nog niet eens van mijzelf zijn. Steeds sneller doorzie ik het patroon. Soms corrigeer ik mezelf in een fractie van een seconde, soms doe ik er langer over, maar steeds fluit ik mezelf terug naar de liefde die ik ben, die iedereen is.

Wij zijn nog maar de kleuterschool als je bedenkt wat allemaal mogelijk is. Toch zijn we allemaal groots, oneindig, grenzeloos. Alle macht is ons gegeven en vraagt slechts om uitbreiding. Jij maakt deel uit van liefde. Het enige dat nu belangrijk is, is een open hart. Met een open hart zul je alles winnen. Het is de weg uit pijn naar vreugde. Het is de staat van genade die jij jezelf cadeau kunt doen. Waar geen twijfel is, is zekerheid. Dan wordt elke ervaring een van vreugde, omdat het de les van delen is. Dan weet je weer dat je één bent met alles en dat dit je natuurlijke staat is. Op Pinkpop of aan het uiteinde van het universum, het maakt niets uit. Ken iedereen als jezelf en je zult de hele schepping kennen. Er is nog zoveel te ontdekken als je de roep van het hart volgt. Dan is er totale waardering voor alles en iedereen. Door lief te hebben rust je in liefde en dat is alles dat er is.     
Is dat alles? Ja, dat is alles.

Welkom op het Galactisch Hart Symposium op 31 juli in Voerendaal.Liefs, Lilian