Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 30 juni 2016

Heavenletter 5697 Groter Dan Het Oog Kan Zien / 30 juni 2016

Groter Dan Het Oog Kan Zien
Brief uit de Hemel
30 juni 2016


God zei:

Het gebeurt zo dat deze Heavenletter waar jouw oog nu op valt, op Kerstavond 24 december 2015 werd geschreven. Het is dat, Ik deze woorden op Kerstavond influisterde en vijf of zes maanden later, ben je nu willekeurig Mijn woorden aan het lezen op een bepaald tijdstip en plaats.

Dit geeft jou een idee over de relativiteit en onmogelijkheid van tijd. Wat vandaag is geschreven is goed om welke dag dan ook te lezen. En wanneer je leest wat je leest, vandaag een tweede keer of een jaar vanaf het nu, voor de eerste keer of de tiende keer, het kan je zelfs nog grootser treffen. 

Ja, tijd is een verschijning.

En, ja, zo’n tweeduizend jaar geleden, werd een Prins geboren. Hij was een bijzonder Wezen met een bijzondere Weg.

Ik zou aan je willen geven wat ik eerder heb gezegd, jij bent ook een Prins of een Prinses. Geboren in een later tijdperk, maar toch ook jij, bent van Koninklijke familie, geboren om een speciaal pad te volgen, een daad om te doen of om woorden te zeggen die verlichten.

Het maakt roem niet nodig voor jou om belangrijk te zijn. Roem is van tijd en ruimte. Jij bent groter dan roem.

We spreken over meer dan tijd en meer dan ruimte en meer dan fysiek. We spreken over een Macht die te boven gaat al waar je aan kan denken.

Er is niet één kind geboren die niet beschikt over een speciaal - één – uit – duizenden doel. Jouw doel past erin. Je bent een puzzelstuk op een unieke manier gevormd, iets vitaal vervullend en dat alleen jij kan vervullen. Wat jouw bewuste ambities ook mogen wezen, jouw speciale doel vervult jouw veel meer.

Ben je een Prins of Prinses in de wereld, toegejuicht en geprezen, je bent een vervuller van groter dan dit. Je weet eenvoudigweg jouw doel op Aarde niet. Je kan eenvoudigweg niet weten wat het is, of wanneer je het vervult, toch kan je weten dat je een doel te vervullen hebt en die je doet vervullen.

Zonder al de mogelijkheden die je je niet eens voor kunt stellen, maak jij jouw merkteken (symbool) in de wereld voor het opbouwen van al. Je weet niet welke onthullingen je kan geven  of hoe je iemand anders zijn leven kan omdraaien. Je weet niet wat het is dat je zou moeten doen en toch doe je het en niets is hetzelfde.

Leven kan niet alles zijn wat je denkt dat het is. Jouw leven is meer dan wat jij aanrekent het te zijn. Je mag niet meer zijn dan de snaar van een gitaar en toch, jij maakt al het verschil voor de wereld, in de muziek die te horen is.

Hier spreken We over een bijzondere zegen die je geeft of verleent. Je bent een sleutel die past in en geen andere sleutel is dezelfde als jou.

Je bent geen kleine aardappel (niet veel zaaks). Zelfs als je jezelf per ongeluk vind, als niet goedgemaakt door, maakt niet uit, je speelt een betekenisvolle rol. Held of schurk, je hebt een zeker speciaal reservoir in beweging gezet in de wereld. Je dient de wereld. Je kan arrogant zijn, maar toch dien jij de wereld.

Je bent mogelijk niet in staat om je hoofd op te heffen en je dient de wereld. Er is geen enkele op Aarde die geen Groot Doel te vervullen heeft. Je kan de laatste zijn om dit te weten.

Vandaag spreken Wij over individualiteit. Er is niemand net als jij. Er is niemand die jou kan vervangen. Het is veilig om te zeggen, dat je geen idee hebt van wat jij bijdraagt. Alles dat zeker gezegd kan worden, is dat jij een Prins of  Prinses bent.

Jij bent Opperste Éénheid en toch, in wereldtijd, ben je profetisch een Goddelijk Doel aan het vervullen of meer, dat jij de enige bent, die het kan vervullen precies zoals jij doet.

Je hebt dit doel gekozen. Je hebt het vrijwillig op je genomen. Je werd er ook voor gekozen, niet als in een loterij, vooralsnog in een grotere draaikolk dan je je voor kan stellen. Je bent een bezorger/bevrijder en je bezorgt de juiste zending of je het weet of niet of ongeacht de moedwillige wereld zou er/herkennen.

Maakt niet uit wat, nog steeds ben je Mijn Goddelijke Zoon of Dochter, geboren om wat te zeggen of wat te doen wat een verschil maakt voor of in de wereld. Of je herkent (erkent) wordt of niet, ongeacht jouw erfgoed of ontbreken van erfgoed, Ik ben jouw Vader en jij bent een Prins of Prinses, die naar de Aarde is gekomen om te getuigen van wat groter is dan het oog kan zien.

Vertaler: Anja