Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 27 juni 2016

Heavenletter 5694 Het Hoofdthema van Jouw Leven / 27 Juni 2016

 Het Hoofdthema van Jouw Leven
Brief uit de Hemel
27 Juni 2016


God zei:

Wacht totdat je jezelf kalm en tevreden vind, zonder een vrees in de wereld.

Ik bedoel voor jou niet precies te wachten. Ik bedoel eerder uit te drukken:

Zul je niet blij zijn wanneer jouw interne externe Dag van Vrede naar jou toe komt en je kalmte kent, zelfs sereniteit. Stellig, je zal eenvoudig vrede kennen. Stellig, je zult niet in een razernij zijn over wat dan ook.

Ja, wow, kijk naar al de leegheid of volheid die je zult hebben. Er zal geen tijd zijn om jou in de weg te staan. Ruimte zal blank zijn. Materie zal je niet overweldigen. Je zult totaal en oneindig gevestigd zijn met Mij. Wij zullen voor altijd in Éénklank zijn als Wij het Lied van Leven zingen en Odes aan het Leven creëren voor de vreugde ervan.

Wat een verschil zal jouw leven maken wanneer je Onze Unie her/erkent. In Éénheid, is er niets om voor te zorgen, dan leven te leven en van Leven te houden wanneer het verschijnt.  Ja, laten Wij een Ode aan het Leven zingen, want Leven is Prachtig en jij en Ik vormen Één Prachtig Leven. Wij zijn niet zomaar een deel van het leven, maar het geheel ervan. We zijn Het Leven Zelf. Wij zijn Leven.

Je wint in de loterij van het Leven. Jij wint voor alle. Je kunt niet alleen de loterij voor jezelf winnen, want je deelt Leven als de lucht. Er is geen achterhouden voor anderen. Je zult te weten komen over anderen als jouw Zelf. Je zult Éénheid leven. Je zult alleen weten hoe een Paradijs te creëren en niet minder. Er is geen reden op Aarde waarom je minder zou willen creëren dan een Paradijs.

Je hebt genoeg gehad van minder. Je hebt genoeg pijn gehad en je hebt genoeg pijn gezien. Je hebt nog niet genoeg vreugde gehad en gezien. Je hebt om hoeken gekeken, verwachtend dat één of andere vorm van pijn je aan het besluipen is.

Je begint Leven te ervaren en te zien van een ander niveau en vanuit een andere hoek. Éénheid laat geen ruimte voor egoïsme. Dit is jouw ego waar Wij het over hebben, geen ego in het algemeen. Als je het gevoel hebt over het hoofd gezien te worden, dan ruk je de wapens van het ego uit. In Éénheid, dan zie je zegeningen al in de rondte. In Liefde, ondergedompeld in Onmetelijkheid, wie zou zelfs denken aan het verspillen van leven in kleinzieligheid? Viva Onmetelijkheid! Viva het Ene Hart in de wereld.

Wanneer je Éénheid kent, kun je je niet eens voorstellen, verlatenheid van welke soort dan ook. Je kunt je verlies niet voorstellen, want eigendom is een begrip dat je niet langer kan begrijpen. Je bent al rijk. Alles is vrij. Alles is gedeeld. Er is geen, niet delen. Er is alleen Één Hartslag. Je kan niet ongedaan maken wat al gedeeld is. Je komt naar een staat waar Liefde niet kan worden uitgenomen van enige vergelijking. Dat Allen Één Zijn wordt niet betwist. Wanneer het hele pleit toch van jou is, welke behoefte heb je om iemand anders zijn/haar stuk te willen?

De hele wereld is van jou. Eerder, het hele universum is van jou. Jij bent een Hoge Ster die naar Aarde is gekomen om het te verlichten. Dit is het ware verhaal van jouw leven. Al het zich ingebeelde streven is gevuld met fictie. Alsmede met wrijving gevuld, gewoon een omleiding van het hoofd thema van Leven – jouw Leven.

Toch is er geen ‘jouw’ Leven, want de Waarheid van Leven is Éénheid. Er is geen ander treinspoor om schema op te draaien. Voor een poosje, stel je jezelf voor dat het er is. Voor een poosje roer je in de verf en je vergeet het beeld dat je hier kwam schilderen. Je raakt verstrikt in poppenkasterij, totdat je herinnert waar je hier echt voor bent. Dan maak je goed voor verloren tijd. Maar, natuurlijk, er is geen tijd, dus heb je het niet echt verloren.

Je leeft op meer dan één niveau, zelfs wanneer het idee dat je een ster bent, gekomen om de Aarde te verlichten, tijdelijke uit jouw ‘mind’ is gevlogen. Wat begraven is, kan je opgraven. Je zal jouw doel hier herroepen en je zal meedoen aan alle harten en zielen en van ze houden zoals van jezelf, wat nu betekent als My Zelf voor jou.

Vertaler: Anja

Voor de lezers:
‘mind’ er zijn meerdere betekenissen qua vertalingen voor de ‘mind’
verstand/geest/gedachten/gevoelen/ziel/gemoed en zelf mening, opinie, gezindheid, neiging, lust en zin; Ik verwijs jullie graag naar De Cursus in Wonderen: over MIND – SPIRIT.