Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 juni 2016

Heavenletter 5692 Bevriend Onze Wereld / 25 Juni 2016

Bevriend Onze Wereld
Brief uit de Hemel
25 Juni  2016


God zei:

Zacht. Wees zacht voor de wereld. Omgeef de wereld met zachtheid. Wees tedere liefde voor de wereld. Geef vergiffenis voor de gebeurtenis en je zal geen aanstoot nemen. Geef vergiffenis aan iedereen voor alles. Vergiffenis geven betekent dat je geen aanstoot zal nemen. (Beledigd, geërgerd voelen/raken)

Soms ben je al beledigd voor de belediging of soms ben je al geërgerd voor de ergernis. Als je kan huilen voordat je geslagen bent, dan kan je evengoed van te voren houden van. Jouw keuze.

De hele wereld heeft niet geleerd om vooraf vriend te zijn. Veel van de wereld heeft geleerd op de hoede te zijn, steeds alert om te voorkomen dat er naar je wordt getrapt of op je wordt getrapt, wordt vertrapt of beledigd.

Natuurlijk, Ik zeg dat het beter is om alert te zijn om de wereld te omarmen. Het heeft in het begin moed nodig om iedereen bij jou te verwelkomen, ongezien. Moet het eng zijn om acceptatie van te voren te geven?

Sommige van Mijn kinderen, door dat wat ze werd geleerd of hebben opgepikt, hoe dan ook ergens, hebben geleerd om paraat te zijn voor schermutselingen. Ze hadden een doel in het leven om zichzelf veilig te houden tegen profiteren. Ze leerden om gespannen zijn te hoog te houden, paraat te zijn om goed uit te kijken voor gebrek aan respect.

Ah, ongeveer, wat je zoekt zal je vinden. Zoek naar verwijt, en, over het algemeen, zal verwijt op jou aan het wachten zijn. Neem waardering aan, en kansen zijn waardering,  zullen voor jou even goed zo gemakkelijk aantreden.

In elk geval, verwacht dat wat je verlangt.

Laten we eerlijk zijn, sommige van Mijn kinderen houden van een goed gevecht. Ze houden ervan een voorwerp van twist (bewering) te hebben. Ze leven dan, anticiperend op het hebben van het beschermen van hun imago als vechter voor rechtvaardigheid. Eigenlijk, in deze gevallen, zulke vechters, zijn op zoek naar moeilijkheden. Wanneer je op zoek bent naar moeilijkheden, trek je het naar je toe. Tot op zekere hoogte, dan, ben je een oorlogzoeker.

Beter om vrede voor je uit te strooien. Dan ben je een brenger van vrede, een voorspeller van vrede en een zegen voor het Universum. Dit betekent dat je een Verheffer bent van de Mensheid. Dit betekent dat je oorlogswonden opzij zet. Dit betekent dat je spanning laat gaan, en zodat jij jezelf meer ontspannen bent. Zoals jij gaat, gaat de wereld.

Er is plaats voor jezelf en iedereen in de wereld. Er is plek voor één en al.

Het bord wat je schildert, maak dat het leest; ”Welkom”. Maak dat het zegt: “Er is plaats in de herberg.” Dit zijn de borden die uit moeten hangen uit jouw hart en te zien voor iedereen.

Als je een warm welkom wil, oefen in verwelkomen.

Wees wat je zou willen ontvangen. Dit creëert vrede in de wereld. Wat is daar mis mee? Wat zou je denken dat Ik zou willen dat jij zou zijn - a rabble rouser – een gepeupel ophitser.

Ik zou graag willen dat je een dame of een heer zou zijn. Dit is wat dames en heren doen. Ze geven hoffelijkheid, vriendelijkheid.  Aan hun manieren ligt vrede ten grondslag. Ze openen gesloten harten. Gesloten harten kunnen bang zijn om vertrapt te worden. Ware dames en heren strooien moed uit als rozenblaadjes. Ze geven jouw goede grond om over te lopen. Ze zegenen jouw voor Wezen.

Als je niet bang wilt zijn, laat bang zijn dan vallen. Je wilt niet in angst of bang zijn in het leven. Waar denk je dat stress vandaan komt? Angst. Daarvoor, verlaat angst. Je kan beter zonder angst leven. Overigens, het is erg makkelijk om angst te herstellen, wanneer je later ontdekt dat je dat wilt. Iedereen kan het in een handomdraai doen.

Beter een kampioen te zijn van Goede Wil.  Wat is vrede? Hoe dan ook dan goede wil naar de wereld toe en al de reizigers in de wereld. Waarom geen Vertolker zijn van Vrede? Dit kan jou alleen in een oprechte positie hebben of handhaven en de wereld van pas komen.
Wijze keuze, deze keuze om deuren wijd open te gooien en liefde eruit te laten lopen te midden van vreemdelingen.

Wanneer je een vriend bent, wie kan dan een vreemde zijn?

Het is jouw bestemming om de wereld te bevrienden.

Vertaler: Anja

Voor de lezers:
Rabble Rouser: ophitser voor het gepeupel (wat dat dan ook mag zijn)
a person who speaks with the intention of inflaming the emotions of a crowd of people, typically for political reasons, own interest, social goal.
Een persoon die spreekt met de intentie om emoties aan te wakkeren van een mensen menigte, typisch voor politieke redenen, eigen belangen., sociale doeleinden. (Er is hier veel bij betrokken.)