vrijdag 24 juni 2016

Heavenletter 5691 De Zon Wordt Opgehemeld in Jouw Hart / 24 juni 2016

De Zon Wordt Opgehemeld in Jouw Hart
Brief uit de Hemel
Vrijdag 24 juni 2016


God zei:

De zon maakt de weg voor jou vrij. De zon treedt je hart binnen en licht het op. Nu in jouw ‘mind’ , pak de Zon op in jouw handen en schep de Zon in jouw hart. De zon zal jouw hart vullen en geluk zal van jou zijn.

Er is niets dat je niet kunt doen met de Zon Opgehemeld in Jouw Hart.

Waar denkt je dat de Zon behoort zoniet in jouw hart? Vitamine D is allemaal goed en wel, nog altijd een onmiskenbare brandende zon in jouw hart is de Steunpilaar van een Heldere Gouden Hemelbol van ieder hart uitschijnend naar ieder hart. Dit is Liefde. Dit ben Jij. Dit is waar jouw hart voor bedoeld is – om bakens van licht uit te zenden, Licht Kriskrassend van Hart naar Hart.

En, natuurlijk, stel je voor ook het Licht van de Zon te plaatsen in jouw ‘mind’.  Als het aankomt op het Licht van de Zon, zijn jouw hart en ‘mind’ Één, perfect gebalanceerd en zuiver afgestemd op elkaar. Verlicht door de Zon, daar is geen argument tussen hart en ‘mind’. Het hart en de ‘mind’ die trekken niet aan elkaar, proberend zichzelf te vinden. Hart en ‘mind’ zijn in perfecte harmonie. Wanneer er harmonie is, waar kan disharmonie dan bestaan?

Als jouw hart en ‘mind’ gevuld zijn met het Licht van de Zon, is er geen afscheiding, geen spanning tussen hen. Gevuld met het Licht van de Zon, waar op Aarde kunnen hart en mind over in conflict zijn? Het hart wordt de Zon en de ‘mind’ wordt de Zon. Er is geen vertellen dat hart en ‘mind’ apart zijn. Ze zijn niet langer met plaats bepaald omdat ze Één geworden zijn. Er is geen ‘mind’ om uit te rekken, geen hart om te behagen. Als Één, zijn hart en ‘mind’ volkomen tevreden. Er is geen verschil tussen hen.

Éénheid argumenteert niet met zichzelf. De Éénheid van wat eens waren Hart en ‘Mind’ is als een enkele pijl die nu zijn doelwit raakt, of het is als een schot vanuit een kanon die innerlijk en uiterlijk Één maakt. De Zon barst naar buiten uit zoals de Zon en het Universum is verlicht.

Intelligentie is zelfs niet nodig omdat Intelligentie is. Er is geen ontkomen aan Intelligentie. Bewustzijn is. Jij bent Bewustzijn. Jij bent de Zon van Leven. Je bent de Zonneschijn en je schijnt.

Je bent oplichtend voor de wereld. Je bent het Licht van de Wereld. Dit is niet de eerste keer dat je dit hoort.

De Zon die schijnt hoeft niet over zichzelf na te denken en over wat het doet. De Zon IS de Zon. Er is niets om over na te denken. De Zon Schijnt en de wereld baadt in Licht, zoals jij baadt in het Licht. Jij BENT het Licht van de Zon. Je reflecteert het Licht dat jij bent. In Waarheid, je was nooit iets anders dan een Helder Licht, in welk land van de wereld dat je bent of uit van de wereld.

In de wereld heb je veel aan je hoofd. In Hemel op Aarde, straal je eenvoudigweg uit. Wat wil je nog meer? En wat anders zou de wereld willen behalve jouw Licht er omheen roterend en verhelderend de hele drempel van de Wereld?

Jij bent de Drempel. Jij bent de Zon schijnend in ieder hart.

Alles is Licht. Er is geen duisternis. Er zijn geen toedekkingen. Er is geen afval. Er is geen dof maken. Er is niets anders dan Licht en Licht is Oneindigheid. Jouw spirit rolt over naar Oneindigheid. Jouw spirit verheft zich in Oneindigheid. Jij bent Oneindigheid. Jij bent het Licht van Oneindigheid. Jij bent een Zon die niet instelt. Jij bent een Opgestane Zon afkomstig uit het Universum. Jij bent de Zon en jij bent de totaalsom van het Universum.

Je hebt een ander soort beeld gehad van jezelf. Wanneer je de Zon plaatst in jouw hart en ‘mind’, ben je de Ene Zon Die Op Al Schijnt. Luister naar het ritme van de maatmeter van de Zon. Ervaar de Tom-Tom van de Zon zoals het in jouw hart pulseert voor allemaal te horen.

Vertaler: Anja

Voor de lezers:
‘mind’ er zijn meerdere betekenissen qua vertalingen voor de ‘mind’
verstand/geest/gedachten/gevoelen/ziel/gemoed en zelf mening, opinie, gezindheid, neiging, lust en zin;
Ik verwijs jullie graag naar De Cursus in Wonderen:  over MIND – SPIRIT.