Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 27 mei 2016

Heavenletter 5663 Het Echte Verhaal / 27 mei 2016

Het Echte Verhaal
Brief uit de Hemel
27 mei 2016 


God zei:

Er is gerommel in jouw hart wat Mij naar jou roept. Het is onvermijdelijk dat jij naar Mij zal komen. Het is Mijn Wil en het is ook die van jou dat je naar Mij toe komt. Wij hebben geen meningsverschil. Jij bent de beslisser wanneer. Anders, is er geen beslissing.


Ik gooi mijn lijn in de zee en je rijst op. Je zwemt omhoog naar Mij en je zegt: “Hier ben Ik.”

Ik zeg, “Hier ben je.”

Alleen in je verbeelding ben je steeds bij Mij weggeweest. Het is illusie geweest dat je steeds ergens anders bent geweest dan met Mij. Het is een onmogelijkheid dat je ergens anders kan zijn of dat er ergens anders is dat bestaat, waar je mogelijk kan zijn. Alleen in jouw ‘mind’ heb je ver gedwaald.

Feitelijk, was je op drift. Je werkte niet aan ver op drift zijn. Je was eenvoudigweg op drift, gevangen in de verhalen van een Dag in Menselijk Leven. Je bent een Goddelijk Wezen  en je dribbelt jouw vingers in het water aan iedere kant van de kano.

Een andere keer lig je op het gras en kijk je naar de luifel omhoog en je ziet dat het goed is.

Soms heb je wat jij waarneemt als verwarring. (als plagen of lastig vallen) Verwarring is gefabriceerd. Op die momenten, kan je voelen dat je jouw weg bent kwijtgeraakt. Jouw weg is met Mij en het is verzekerd. Je kan er niet om heen. We zouden kunnen zeggen dat We voor elkaar gemaakt zijn en dit is waar. Afscheiding tussen ons heeft geen substantie.

Een andere dimensie van het verhaal is dat We hoe dan ook Één zijn. Je bent aan het idee vastgebonden dat we elkaar in de ogen staren, wanneer in Waarheid, Wij door dezelfde ogen kijken. Jouw lenzen zijn bevuild. Laten we ze nu schoon vegen.

Ik vertel jou dat jouw ogen zo helder zijn als Mijn hart. Niets is er dat jouw heldere visie nu kan verstoren. Fonkelende wateren zijn helder. Je bent nu goed in staat om ver en dichtbij te zien. Kijk vanuit Mijn ogen. Je herstelt jouw hart en je herstelt jouw ziel. Je verkwikt jouw ogen zo dat je zult zien zoals Ik zie.

Jouw ogen grazen op een veld van vreugde.

Hoe dicht bij ben je tot wat je noemt verlichting. Er is niets aan je toe te voegen. Heb een intentie. Jouw intentie en de Mijne zijn dezelfde. Al wat voor jou blijft is om je intentie te volgen, recht naar Mijn hart, dat jou roept en je hoort zwak. Doe niet langer langzaam. Kom hier.

Of, het is prima als je verlangt om bloemen te plukken langs de weg. Het is goed en jij bent mooi. Er is geen snellen, toch hinkel of hop er naar. Er is geen tijd en er is geen tijd om te verspillen. Kom nu in een oogwenk naar Mij.

Het orkest staat op het punt om te beginnen. De muziekhal is tot zwijgen gebracht. Iedereen wacht totdat het crescendo begint. Er is een geneurie (hum) dat is klaar (in evenwicht) en de ‘stok’ (dirigeer) is klaar en jouw Verlichting gaat beginnen. Luister naar de muziek.

Leven lijkt van de ene tak naar de andere te gaan of van de ene vlucht van een vogel naar een andere.

Hier is het Echte Verhaal:
Leven in de wereld is altijd bereid om te beginnen. In de wereld, lijkt leven door te gaan met horten en stoten, een staccato van Leven.

Eeuwig Leven, echter, heeft nooit gepauzeerd. Het is aanhoudend geweest. Eeuwig leven heeft nooit een moment de adem weggenomen. Je bent al de tijd in de voorhoede geweest. De muziek die Wij maken is nooit opgehouden. Je hebt altijd geleefd en aan het zwemmen geweest in de Oceaan van Mijn Liefde. Altijd is het zo.

Illusies fluisteren jou in. Wend je naar Mij. Hoor Waarheid en kom met Mij mee.

Vertaler: Anja