Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 mei 2016

Heavenletter 5650 Er Is een Plek voor Jou / 14 mei 2016

Er Is een Plek voor Jou
Brief uit de Hemel
14 mei 2016 

God zei:

Daar is het idee in de wereld dat iedereen op Aarde zekere kwaliteiten moet bezitten. In bepaalde tijden en plaatsen in de wereld, is er een lijst van de juiste kwaliteiten waar je van gemaakt moet zijn. In een andere tijd van de wereld, kan er een lijst van verschillende kwaliteiten zijn waar je van gemaakt moet zijn en een andere lijst van de kwaliteiten waar je absoluut niet van gemaakt moet zijn.

Ik herinner jou er aan dat Ik je hebt gemaakt zoals je bent.

Veel hangt af van hoe je jouw situatie bekijkt. Natuurlijk, de wereld denkt ongetwijfeld dat het precies weet hoe alles hoort te zijn. Wanneer alles gezegd en gedaan is, hoeveel weet de wereld werkelijk?

Ongeacht wat voor kwaliteiten worden gezien als mannelijk of vrouwelijk in tijd en ruimte, succesvol of als niet geslaagd, of razend populair of onpopulair, jij bent jij en je bent bedoeld jou te zijn.

Je hoeft niet te ontmoeten de wereld zijn veranderende standaarden.
Je hoeft niet te zijn zoals iedereen of zelfs iemand anders.
Je bent bedoeld om uit te groeien tot de boom die IK gemaakt heb om jou te zijn, niet zoals besteld, maar zoals jij bent.

Je groeit met rasse schreden. Je bent Mijn geliefde. Je bent precies goed voor mij. Het is verstandig je diepe verlangens te volgen en niet van iemand anders.

Sommige van Mijn Kinderen kunnen zichzelf in categorieën verdelen – Clark Kent overdag en Superman in de nacht. Niet iedereen kan hemzelf of haarzelf in categorieën verdelen. Niet iedereen kan een grote moederfiguur zijn en een krachtige zakenvrouw op dezelfde dag. Niet iedereen kan op een manier hier zijn en op een andere manier daar, noch hoef je dat te zijn.
Sommige anderen kunnen ertoe in staat zijn, maar niet jij. Ik zeg, je bent om jij te zijn, zoals Ik gaf jou te zijn.

Er is een plek in deze wereld voor iedereen.

Zachtheid kan je ware make-up zijn en je ware kracht. Je bent niet om je zachtheid te beklagen en door enig besluit en vals tegen jezelf zijn en hardheid bereiken, omdat de wereld zegt dat hardheid wordt gevraagd. Vraag Ik om hardheid?

Het is niet voor jou anders te zijn dan dat je bent. Berouw jouw zachte hart niet. Zacht gevoeligheid kan goed de kracht zijn die ik aan jou heb gegeven. Je hoeft niet te voelen dat je capituleert met zachte gevoeligheid.

Luister, je bent een groot schip die vaart over de zeeën. Zo wat, als je verschillend bent van andere schepen? Je rijdt op de golven, omhoog en omlaag. Je hoeft geen oorlogsschip te zijn, noch een onderzeeër. Je bent geen haai. Okay, je kan een witvis zijn, toch een witvis bereikt plekken en dient de Oceaan op manieren die een walvis niet kan.

Als jouw hart je kracht is, is je hart jouw kracht. Je hoeft niet tegen hoofden te stoten. Het kan goed voor je zijn om de ideeën van de wereld te laten gaan van wat je zou horen te zijn, misschien zoals geschreven in de Vogue van deze maand. Je kunt een uniek soort koningin zijn of koninginschap, of een uniek soort koning of koningschap.

Wat als je jezelf toestaat om te zijn wie je bent en blij te zijn? Wat als jij de stille Koningin of Koning bent? Wat als jij de Koning of Koningin bent van Ebbende Wateren? De Koning of Koningin van Diepe Wateren?  De Bijna Onzichtbare Koning of Koningin. De Rechterkant Brein Koningin of Koning. De denkbeeldige Koning of Koningin. De Koning of Koningin van de Stille Wateren.

Wat als je Koninklijk bent in een Kano? Koninklijk Die de Kust Niet Hoeft te Bereiken? Koninklijk die meedrijven op een kustmeer. Koninklijk die geen verdediging nodig heeft. Koninklijk die geen weigering of acceptatie nodig heeft? Koninklijk van Stille Wateren. Koninklijk van omhelzing.

Wat als je jezelf toestaat te zijn wie jij bent? Als je in je hart geen krijger bent, hoef je de schijn van een krijger niet aan te nemen.

Het kan goed zijn dat je in dit leven met jezelf in oorlog bent geweest. Handhaaf nu jouw eigen ware natuur. Nu is het A-OK om voor jou te zijn. Je bent niet haveloos. Misschien ben je er niet om scherpe kanten te hebben. Je hoeft jezelf niet op te houden aan je schoenveters om jezelf toe te schrijven wat je niet bent.

Ik heb je gemaakt om jezelf  te zijn. Ik heb je niet gemaakt om een show te zijn, productie of aan  een verpakkingslijn. Ik heb jou gemaakt, simpelweg jou.

Vertaler: Anja