Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 mei 2016

Heavenletter 5644 Waarom Niet Het Paradijs op Aarde? / 8 mei 2016

Waarom Niet Het Paradijs op Aarde?
Brief uit de Hemel
8 mei 20166
 

God zei:

Wat zou maken, waar je een Paradijs op Aarde leeft? Wat zou de wereld een Paradijs maken, deze wereld waarover je zulke verschrikkelijke dingen leest en hoort, waar oorlogen zijn uitgevochten en krijgers helden zijn?

Je mag zeggen dat je niet gelooft in het Paradijs. Je mag niet. Tegelijkertijd is het moeilijk om te geloven dat de wereld die Ik creëerde, niet bedoeld is als een Paradijs. Ook, dit, is moeilijk te geloven. Het is vooral moeilijk te geloven, nu, wanneer je voor je ogen ziet, de leeuw en de lammeren die samen liggen. Er kan vrede zijn. Je hebt het gezien.

Hoe kan het zijn dat vrede moeilijk te vinden is onder God’s Gecreëerde Mensen, wanneer de meeste mensen, verreweg Goede Buren zijn? Wat voor mogelijke vreugde is er te vinden in het verschillen van gevoelen of van mening?

Herten en honden liggen samen, Katten en ratten liggen samen. Een dier van de ene soort gaat tevreden liggen en verzorgt de baby’s van een andere soort. Wat maakt mensen zo selectief?

Waar gaat dit over, mensen tegen elkaar en wrijving aan het creëren.
In Mijn boek, is wrijving fictie. Het is in brand gestoken drama. Het is drama uitgelaten uit een ketel als van een heksenbrouwsel. Machtstrijd is altijd machtstrijd. Het kan niet noodzakelijk zijn. Het zou beter zijn als antagonisme en het in brand zetten van bossen nooit van gehoord zouden zijn.

Vrede is bedoeld om natuurlijk te zijn in het leven. Wat voor zin heeft het voor een buur om tegen een andere buur te zijn? Dit is niet wat bedoeld wordt om te zijn.

Soms wordt oorlof zelfs verheven. Wat soort van gelukmaker kan oorlog zijn? Oorlog is geen gelukmaker. Oorlog maakt tot weduwe of weduwnaar. Negativiteit kan wat melk van geluk en genade brengen, want je hebt een natuurlijke affiniteit met dat wat de moeite waard is. Alles bij elkaar, negativiteit brengt negativiteit voort. Je bent niet bedoeld voor negativiteit. Negativiteit is jou niet waardig. Het is jullie allen niet waardig.

Toch kantoorgebouwen en carrières begroeten oorlog en vieren oorlog met een toost, trost en applaus.

Veel aandacht gaat over vijandigheid alsof vijandigheid een bezit zou zijn.

Bedotten gaat verder in de wereld. De wereld weet hoe te verkopen wat verwijderd moet worden van het aangezicht van de wereld. Oh, goed, oorlog is een spel gespeeld met speelgoedsoldaatjes met toch gegeven belangrijke namen en motieven. Laten we een spade een spade noemen. Oorlog is oorlog. Oorlog is geen goed gejuich. Oorlog is het verlies van geloof. Hoe oorlogen te eindigen? Niet door hen te vechten, Mijn geliefde.

Er is meer in het leven dan het fysieke. Er is het spirituele die oorlog niet zal herbergen. Er is Liefde op Aarde. Hou Liefde hoog. Licht verdrijft duisternis. Oorlog doet dat niet. Liefde is helder schijnend licht. De Sterren in de Hemel fonkelen licht, zo je zal omhoog kijken en geïnspireerd zijn. De Zon boven zend jou het Heldere Licht wat Ik heb gecreëerd, dag in en dag uit, zo dat je het Licht van de Dag zal zien. Ik zou salto’s doen zodat Vrede op Aarde kan regeren.

Vrede moet ook jouw wil zijn. Je voelt je al meer vredig, alleen door Mij te horen. Noem vrede. Vrede. Vrede. Vrede. Vrede maakt een betere wereld dan oorlog. Oorlog is een redacteur woord.  Het woord vrede creëert zijn eigen vibratie. Het woord oorlog doet dat ook. Welk woord kies jij voor om op te roepen? Gebruik de hersenen die Ik je heb gegeven. Anders ben je verloren in een Woord dat Nee zegt tegen Leven liever dan Ja. Ik moedig je aan om Ja, Ja, Ja te zeggen.

Als je Mijn lieve dieren, huisdieren kunt maken, kan jij jouw hart niet zachter maken voor je broeders en zusters, net zoals je jouw hart kunt ontvlammen? Kom nu, zet oorlog aan de kant en hef jouw Armen op voor Vrede. Vrede is waar je voor bent gemaakt.

Vertaler: Anja

Antagonisme: wederzijdse tegenwerking, bestrijding of vijandschap, tegen elkaar ingaande werkingen van allerlei aard.