Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 22 juni 2016

Golden Age Berichten van de Meesters via de oprichters van de Ascended Masters Mystery School Bewuste Verbinding met God / Juni, 2016

Golden Age Berichten van de Meesters
via de oprichters van de Ascended Masters Mystery School
Bewuste Verbinding met God
Juni, 2016

Op dit punt in jullie grote reis, zijn jullie zich er hoogst waarschijnlijk van bewust dat jullie leven in totaal unieke, levensveranderende tijden. Jullie stapt over een drempel die jullie katapulteert naar een onomkeerbaar punt. Dit is goed nieuws, want het betekent dat er niets ooit in staat zal zijn om jullie bewustzijn te corrumperen door jullie terug te roepen naar de illusionaire ervaring van het afgescheiden zijn van God of jullie eigen God Aanwezigheid. Er zal geen onterechte angst of stress meer zijn gerelateerd aan het leven als een ego-persoonlijkheid binnen een 3-dimensionale, op dualiteit gebaseerde wereld. Als jullie verder gaan om door dit onomkeerbaar punt te gaan, zullen jullie beseffen dat jullie de mogelijkheid wordt aangeboden om te leven en om te dienen in jullie wereld als 5 dimensionale Wegwijzers en Meesters. Sommige van jullie weten misschien al dat je een belangrijke rol te spelen krijgt in het creëren van een brug van bewustzijn dat al in het proces van het bepalen van jullie toekomst en de toekomst van de mensheid en de planeet is.

De Raden van Saint Germain en Lady Portia 

Dit is JULLIE tijd om de kristallijne frequenties in jullie geest, hart en lichaam te  vergroten, zodat ze alle glorieuze kwaliteiten van de Schepper binnenin jullie kunnen blijven ondersteunen. Jullie hebben je eeuwenlang voorbereid om je steentje bij te dragen in het manifesteren van de komende Gouden Eeuw van Vrijheid van de Aarde. De kenmerken en geluiden in verband met deze goddelijke kwaliteiten zijn al verankerd in jullie spirituele centra in het centrale kanaal van je wezen. Elke kwaliteit heeft een belangrijke rol te spelen in de ondersteuning van jullie leven als je Goddelijke Aanwezigheid en het brengen van de fysieke, mentale, emotionele en etherische niveaus van je wezen in de 5e dimensie.

Jullie Aanwezigheid is momenteel gericht op het onthullen en ondersteunen van jullie hoogste doel van het op Aarde zijn tijdens haar ascentie. Jullie Aanwezigheid heft altijd de sluiers op van illusie om te onthullen wat er achter en voorbij de 3-dimensionale matrix is. De relatie die jullie hebben met jullie Goddelijke Aanwezigheid is er altijd om jullie unieke doel om op Aarde te zijn op dit cruciale moment ontsluiert te houden. Het is er ook om jullie te helpen bij het verschuiven van jullie op koolstof gebaseerde bewustzijn naar de nieuwe op -kristallijne gebaseerde niveaus van jullie bewustzijn.

Op dit moment is er een toename van Gamma Stralen die naar jullie planeet komen en vaak wanneer er een energetische upgrade plaatsvindt, kunnen de gebeurtenissen in jullie leven intenser lijken te zijn of jullie leven kan, zelfs meer chaotischer lijken te zijn; maar dit is niet echt het geval. Jullie bewustzijn heeft zich eenvoudig uitgebreid tot het punt dat je alles veel intenser voelt, maar we herinneren jullie eraan dat jullie al voorbereid zijn voor deze energetische verschuivingen voor meerdere jaren en in waarheid, al voor vele levens.

Het proces dat jullie momenteel ervaren met het doorkruisen via zowel de 3e en de 4e dimensie is nog nooit geprobeerd in geen enkel systeem van werelden. Onder de jurisdictie van Sanat Kumara, is jullie planeet voorbestemd om een deel te zijn van een galactische ascentie en jullie bewegen vooruit in het Licht en de Liefde van de Schepper in een tempo dat nog nooit in de geschiedenis van jullie Melkweg ervaren is.

Dit vervult jullie en ook de Aarde met een ongekend niveau van Goddelijke Genade, zodat jullie voorwaarts kunnen bewegen in het Licht in een zeer korte periode van tijd. Onnodig te zeggen, jullie verplaatsen je allemaal naar een wereld van Bewuste Eenheid die jullie millennia lang niet meer hebben ervaren, maar weet dat jullie echt alle benodigde kennis, kracht, moed en toewijding van het hart hebben om een deel te zijn van het creëren van ongeacht jullie vrijwillig willen doen, anders zouden jullie niet zijn uitgenodigd om deel te zijn van de ascentie cyclus die op dit moment plaatsvindt op Aarde.

Nu is het de tijd om jullie geliefde Aanwezigheid te vragen om de volledige heerschappij te nemen over je gedachten, gevoelens, woorden, daden en relaties, omdat dit je enorm zal helpen bij het maken van keuzes die de ascentie van al het leven zal steunen op jullie planeet. De grote toestroom van Licht die in de Aarde gestort is tijdens de Zomer Zonnewende en de Volle Maan van juni hebben allemaal geholpen bij het versnellen van jullie ascentie. Toch herinneren wij jullie eraan te blijven luisteren met jullie Gechristende Geest en Hart, die altijd is verbonden met de oneindige intelligentie van God, zodat al jullie keuzes zullen dienen ter ondersteuning van de Goddelijke Blauwdruk voor de mensheid.

Planetary Activation Organization

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl