Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 juni 2016

Een boodschap van de Engelen: Een Schreeuw om Liefde / Ann Albers /25 juni 2016

Een boodschap van de Engelen
Een Schreeuw om Liefde
Ann Albers /25 juni 2016

Wanneer je pijn en geweld ziet in de wereld, is het maar al te gemakkelijk en heel menselijk om te vervallen in angst, woede of wanhoop. Echter, elke keer dat jullie getuige zijn van "slecht nieuws" wordt jullie de gelegenheid van liefde gegeven. Jullie krijgen een kans om de lichtwerker die je werkelijk bent.

In plaats van degenen te haten diegenen die zich inlaten met haat vervulde gedragingen, neem een moment, en realiseer je dat het juist deze zielen zijn die zo gewond zijn, zo verdwaald in de illusies van afscheiding, zo vervuld van angst en zelfhaat, dat ze schreeuwen om liefde.

Wij vragen jullie niet om ze leuk te vinden. En we vragen jullie zeker niet om hun pijnlijke daden door de vingers te zien. Gebruik met alle middelen sociale rechtvaardigheid om de onschuldige te beschermen. Nochtans, geliefden, zijn jullie de liefde die jullie zijn. Gebruik jullie door God gegeven macht om je te concentreren op het licht binnenin alle zielen - ongeacht hoe duister. Bid om de verlorenen, de zwakken, de vermoeide, en zelfs om hen die gebonden zijn door de ketenen van hun eigen haat, woede en angst te verheffen.

Jouw ziel is vrij gemaakt wanneer je de waarheid kunt liefhebben en het licht binnenin, zelfs van degenen die het meest ervan zijn afgesloten.

In deze liefdevolle waarheid, ben je veilig en beschermd. In deze werkelijkheid ben je "in de wereld, maar niet van deze wereld." In deze realiteit, "hoewel je in het dal loopt van de schaduw des doods, zult gij geen kwaad vrezen". Je kunt, zelfs te midden van de hellen van de wereld, het licht, de waarheid, en de troostende aanwezigheid van de hemel zijn.

De Engelen

vertaald: Wakkeremnensen.blogspot.nl