Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 juni 2016

De Goddelijke Moeder: Liefde, Liefde, Liefde Is Onze Universele Hartklop / 24 Juni 2016 / Rita Pulmans

De Goddelijke Moeder:
Liefde, Liefde, Liefde Is Onze Universele Hartklop
24 Juni 2016 / Rita Pulmans

Rita: Ik kreeg van iemand de volgende goede raad.
"Het is goed voor ons lichaam, voor onze cellen, om je voor te stellen, dat je cellen bloemetjes zijn (naar keuze), dat de kelkjes zich openzetten voor het Gouden Licht, om dit op te vangen als weldaad voor je lichaam".

Ik wenste dit graag te delen met jullie. Je kan je cellen die je voor jou ziet als bloemetjes, als volgt toespreken:

"Lieve lieve bloempjes zet uw gouden hartjes open. Neem het Gouden Licht van Vader/Moeder God in mij op in/via uw kelkjes van Liefde en vul al mijn cellen met het Gouden Licht van de Universele Stralende, de Grote Centrale Zon.

Moeder God, laat uw Gouden Nectar mij invloeien en dat al, maar dan ook al mijn cellen gevuld mogen worden met uw gouden levens elixer.”

Graag een boodschap hierover geliefde Moeder God. Moeder van ons allen! Mag ik uw liefdevolle woorden ontvangen vanuit Uw Liefde en vanuit de Grote Centrale Zon.
Graag uw advies hierin geliefde Moeder.

*****
Geliefde kinderen van Mijn Goddelijk Hart,
Ik de Goddelijke Moeder, Moeder Universum, Gouden Moeder, Moeder van Universele Liefde,....Ik dien vele Namen geliefden, doch één naam is voldoende en deze luidt:

I Am you, You are Me.

I AM.

Geliefden, IK BEN altijd en overal aanwezig.

Je hebt Mij de Goddelijke Moeder - het maakt niet uit welke naam jij mij geeft - aangeroepen. Roep Mij op, je Moeder en Ik ben er voor je. Vraag Mij ieder dag, ieder moment aan je zijde. Vraag Mij om in Je hart in te treden. Vergeet Mij niet, jou Moeder, die IK BEN.

Ik heb sinds eeuwen op jullie allen toegekeken, daar jullie een Vrije Wil hebben geliefde kinderen, die Ik en wij, de Goddelijke Wereld, dienen te respecteren.

Doch deze kan doorbroken worden door jullie zelf geliefden. Doordat jullie Mij meer en meer aanroepen. Leren kennen. Terug herkennen als de innige geliefde Moeder die IK BEN, jullie Moeder, die jullie allen ontzettend lief heeft.

I Am Your Mother.

Geliefde Harten, je mag deze oefening elke dag doen, naar believen: Kijk naar/in je lichaam, zie hoe de cellen zich openen als mooie bloemen. Laat de bloemblaadjes zich ontplooien, zodat ze Mijn Gouden Licht uit de Universele Centrale Zon kunnen ontvangen. De Vader/Moeder Gouden energie, de Nectar die Wij je toesturen, aldus zullen uitzenden naar de gouden hartjes in de bloemen, en deze aldus aan kunnen raken en penetreren.
Wij stralen onze Gouden nectar tot diep in je cellen.

Ontvang!

Neem op!

Dit is je levenskracht die jou penetreert vanuit ons Universeel kloppend Hart.

Ontvang Lieverds! Ontvang! ontvang!

Durf te ontvangen!

Stel je volledig open in vertrouwen tot Ons, jullie Goddelijke Ouders!

Lieve, lieve kinderen, open je Gouden Hartsvlam in jezelf. Open ze in al je cellen. Open ze in Liefde naar je mentale, fysieke en al je lichamen. Laat ons Gouden Nectar, ons Gouden Amrit, je invloeien!

Laat je Lichamen herrijzen zoals Wij Vader/Moeder God voor jullie bedoeld hebben lieverds!
Ga naar binnen en OPEN je voor Ons. Ga naar binnen en open jouw Hartsvlam, die altijd weliswaar eeuwig brandende is. Ontsluit de deur naar je goddelijke Harten geliefden. Laat ons jullie doorvloeien, doorstromen, in Kosmische Universele Liefde.

Liefde, Liefde, Liefde is onze Universele Hartklop voor jullie. Liefde is jullie bestaansrecht tot gelukkig leven naar ons evenbeeld. Maak jezelf tot een instrument van Liefde. 

Ontvang!

Wat betekent de Gouden Eeuw geliefden? Dit betekent dat alles zal veranderen in onze Gouden Energie, die straalt vanuit onze Centrale Zon, in en naar Moeder Aarde, en in en naar al haar bewoners. Doch geliefden, jullie dienen deze te ontvangen, open te staan hiervoor. Je toestemming te geven als het ware.

Wij zijn allen Kosmische Wezens. Jullie zijn enkel je afkomst vergeten. Jullie zijn Onze Kinderen!

Kijk niet enkel omhoog geliefden, maar diep, diep binnenin je Zelf. En ontdek ons! Zie Ons! Erken Ons!

Laat jullie vullen door het Gouden ChristusLicht in je Zelf geliefden!

Wij wachten geduldig, en verwachten u spoedig.

Ik de Goddelijke Moeder vanuit de Centrale Zon heb gesproken tot allen.

Love, Love, Love is the truth.
  
Channeling van Rita Pulmans.
© Copyright 2016 - Rita Pulmans 
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst.
De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag oppulmans@live.be  Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.

http://denkmetjehart.blogspot.nl/