Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 26 juni 2016

De Goddelijke Kwaliteiten van een Rentmeester en financieel Wegwijzer / 25 juni 2016 door Steve Beckow

De Goddelijke Kwaliteiten van een Rentmeester en financieel Wegwijzer
25 juni 2016 door Steve Beckow

St. Germaine was gast in een uur met een Engel in augustus 2013 en gaf zijn befaamde Rivieren van Goud discussie. Zijn beschrijving van de kwaliteiten die hij zou willen zien in een Rentmeester van de rijkdom van de Moeder en van een financiële Wegwijzer die instructief zijn.

Steve Beckow: Kunt u ons In de resterende tijd, een bespreking geven, een woordbeeld, van de goddelijke eigenschappen die een rol spelen rond een succesvolle en nuttige afhandeling van het geld, het hanteren van de welvaart?

Kunt u ons een beeld geven van de persoon die u wilt zien ontstaan in ieder van ons die deze welvaart neemt en met succes gebruikt  op de manier waarop de Moeder, het Gezelschap van de Hemel en de Raad van Liefde willen hebben dat het gebruikt wordt?

St. Germaine: Het zou mij een genoegen zijn, en Ik ben vereerd om dit te doen. En ik schilder geen beeld van een persoon die niet weet hoe plezier te hebben, want, geliefde harten, Ik heb jullie lang geleden geleerd hoe jullie plezier kunnen hebben. Dus, vergeet dat niet!

SB: Nee, dat zullen we niet!

St. G.: Zuiverheid. Zuiverheid is nummer één. En het is de zuiverheid van intentie, de zuiverheid van actie, de zuiverheid van denken. Het is een gevoel van onbaatzuchtigheid met betrekking tot het collectief, maar ook ten aanzien van jezelf. Zuiverheid is van vitaal belang en het beginpunt. Als jullie één van de fluisteringen van de oude rasters voelen, laat het dan simpelweg los en keer terug naar je hart van zuiverheid.

De tweede is compassie - ja, zelfs belangrijker dan genade of nederigheid. Compassie om de situaties van de buurman naast jullie, of de natie naast jullie te zien. Om niet te zien, met de ogen van, "Laat me uw last overnemen," maar "Laat mij helpen." "Laat mij je helpen door je de gereedschappen te geven die je nodig hebt, die jij wilt, die jij selecteert voor jouw reis naar vrijheid." Dus compassie is erg belangrijk.

Wijsheid. Het vermogen te weten, vanuit die plaats van je hart bewustzijn, wat wenselijk is, wat is ... wat we noodzakelijk zouden willen noemen, en in welke balans. Je hoeft niet te geven wat niet hanteerbaar is. Je hoeft dus niet iemand, die bijvoorbeeld, op voedselbonnen leeft - God zegenen hen! - Je hoeft hen niet een miljoen dollar te geven en zeggen: "Veel geluk." Je geeft hen de instrumenten van wijsheid, de ondersteuningen, de infrastructuur voor hen om te beheren en te groeien naar het weten, de wijsheid van hoe om te gaan met de welvaart.

Voorzichtigheid. Dat is de balans in alle dingen. Het is de balans om te weten wanneer uit te breiden, wanneer stil te blijven, en wanneer zich terug te trekken.

Dus dit zijn de primaire kwaliteiten die ik je zou vragen om voort te brengen samen met die je al hebt voortgebracht. Dus laat ze stromen als de gouden rivier, en vergeet niet, mijn geliefden, alsjeblieft, gebruik mijn violette vlam. Sta de fakkel van vrijheid toe hoog gehouden te worden en betuig, deze dag en elke dag, jullie verdienste om te ontvangen en vervolgens te delen, te geven met jullie hart.

Deze doorstroming zal dan sneller plaatsvinden. (1) (2)

Footnotes

(1) “St. Germaine: Rivers of Gold Will Flow Freely – Part 2/2,” Aug. 15, 2013, at http://goldenageofgaia.com/2013/08/st-germaine-rivers-of-gold-will-flow-freely-part-22/.

(2) I think, the flow through from the sources (St. Germaine Trust, Chinese elders, European Royals, etc.) to us lightworkers and out to the world.

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl