Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 juni 2016

Corey Goode update Via Michael Salla Deel 1 | Secret Space Programs Gevechten boven Antarctica Tijdens de Global Elite Exodus /16 juni 2016

Corey Goode update Via Michael Salla Deel 1 |
Secret Space Programs Gevechten boven Antarctica Tijdens de Global Elite Exodus
16 juni 2016


Op 15 juni, ontving ik een informele "briefing" van geheime ruimtevaartprogramma klokkenluider, Corey Goode, over de recente gebeurtenissen die een luchtgevecht omvatten boven Antarctica waarbij verschillende syndicaat groepen (Cabal / Illuminatie), die in de afgelopen zes maanden daar naartoe zijn gevlucht, en ook de huidige stand van de onderhandelingen waarbij verschillende buitenaardse en "Binnen Aarde" beschavingen betrokken zijn, over het "open contact" met de mensheid.

Wat volgt zal fantastisch voorkomen voor degene die nieuw zijn betreffende de openbaringen van Goode, die hij de afgelopen 18 maanden heeft vrijgegeven. Een gedetailleerde bron pagina is aangemaakt die de meeste van Goode's interviews, reportages, video's vermeld, samen met artikelen over hem.