Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 23 juni 2016

COBRA: Situatie Update - Toplet Bommen, Primary Anomaly, Rothschilds Onderhandelen met White Dragons,.................................... / Woensdag 22 juni, 2016 / by Cobra

COBRA  
Situatie Update - Toplet Bommen, Primary Anomaly, Rothschilds Onderhandelen met White Dragons, Obama Disclosure, NASA Werving voor Mars, en nog veel meer.
Woensdag 22 juni, 2016 / by Cobra

De verwijdering van de Chimera groep blijft doorgaan. Het verwijderen van de resterende plasma toplet bommen bleek moeilijker te zijn dan verwacht, omdat ze zijn beveiligd met kwantum potentiële kamers in het hele Zonnestelsel. Kwantum potentiële kamers worden gerichte scalaire torsievelden die een aanwas vortex creëren voor zo veel primaire plasma anomalie als mogelijk om te worden verzameld rond de resterende toplet bommen. Deze kamers zijn een meer geavanceerde versie van de kwantum potentiële wapens die al bekend zijn voor tientallen jaren:Plasma primaire anomalie hebben betrekking op alle mogelijke combinaties van negativiteit als het logische tegendeel van het Absolute, en slechts een klein percentage van deze combinaties wordt gemanifesteerd op het fysieke vlak, omdat de Lichtkrachten hen meestal neutraliseren voordat ze kunnen materialiseren van het kwantum schuim. De Lichtkrachten maken gebruik van geavanceerde technologie van Licht pilaren (ATVOR) om de niet-lineaire primaire plasma anomalie op te lossen met behulp van de wiskundige principes van iteratie:

ATCORE technologie is gebaseerd op AN conversie:


Zelfs met behulp van deze geavanceerde methoden, blijft een klein onoplosbaar deel van de primaire anomalie en stort dan in de accretie draaikolk rond de toplet bom. De Lichtkrachten passen dan de ATVOR technologie toe totdat de kritische massa van de primaire anomalie wordt opgelost, en dan zullen ze de resterende toplet bommen eens en voor altijd vernietigen.

Dat zal het moment zijn van de Compressie Doorbraak, The Event. Als jullie het etherische en plasma lichaam van de planeet Aarde konden zien op het moment van The Event zouden jullie zoiets als dit te zien krijgen:Hoewel de bovenstaande simulatie eigenlijk een exploderende supernova toont, zal de energie dynamiek van de Compressie Doorbraak op Aarde zeer vergelijkbaar zijn.

Omdat we steeds dichter bij de doorbraak komen, beginnen dingen interessant te worden op het fysieke vlak.

De Rothschilds hebben contact opgenomen met een bepaalde Dragon groep en begon te onderhandelen:


De onderhandelingen vorderen en andere groepen zijn nu ook betrokken bij het proces. Voor het eerst in de geschiedenis, hebben deze onderhandelingen het punt bereikt waarop bepaalde overeenkomsten kunnen worden bereikt.

De belangrijkste persoon in deze onderhandelingen is Nathaniel Rothschild:


Er zijn vele occulte redenen waarom hij het middelpunt van het onderhandelingsproces is, laat ik alleen wijzen op het feit dat zijn moeder, Serena Dunn Rothschild, behoort tot de Graal St. Clair bloedlijn van Rosslyn:De Rothschilds beginnen zich te realiseren dat hun veiligheid niet feilloos is en ze kunnen voor de rechter worden gebracht. De fout in hun veiligheid was duidelijk al gezien in 2003, toen een soort "Robin Hood" type van bende heeft ingebroken in de Rothschild Waddesdon Manor voor maar twee minuten en gouden dozen heeft gestolen die miljoenen waard zijn, om nooit meer terug te zien:Dit heeft blijkbaar de Rothschilds behoorlijk veel geschokt, aangezien zij de handel in goud vanaf begin volgend jaar hebben opgeschort:


Toen in 2012, heeft het verzet alle Rothschild goudreserves verwijderd en ze meegenomen ondergronds, buiten het bereik van de oppervlakte bevolking. Sindsdien hebben de Rothschilds hun focus en hoop gezet op het AI fuzzy logic computerprogramma van het wereldwijde financiële systeem. Nu, in 2016, is zelfs die hoop gecrasht want hun systeem is kwetsbaar:


De Rothschilds hopen het planetaire bevrijding proces intact te overleven, ze dringen aan voor een gedeeltelijke Disclosure en geven de schuld aan de Rockefellers, de Bushes en andere Cabal leden voor alles wat er is gebeurd:


De Cabal is duidelijk bang voor dreiging vanuit de ruimte voor hun status quo:


Gedeeltelijke openbaarmaking is geen optie, en je kunt het versnellen van het Disclosure proces zien in de mainstream media, zinspelend op geheime ruimteprogramma's:
De Publiek Private ruimte programma's worden rukken snel op :


Niet om stil te zwijgen, maar ultra snelle vooruitgang van de ruimtevaartprogramma's in Azië :

De Oostelijke- Alliance zal deze ruimteprogramma's voor hun eigen voordeel gebruiken:


De Meerderheid van de wetenschap begint de realiteit van hyperdimensionale wormgaten en teleportatie te accepteren:


We staan aan de rand van grote doorbraken in de technologie die onze wereld voorgoed zal veranderen:


Veranderingen hierboven genoemd zijn slechts het topje van de ijsberg, dat zichtbaar is door de massamedia, er komt nog veel meer.

Tot die tijd kunt u zich verbinden met andere Lichtwerkers en Lichtstrijders in het grote planetaire netwerk van Licht:


De Overwinning van het Licht!

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl