Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 15 juni 2016

Cobra Galactische Confederatie vs Galactische Federatie / Dinsdag 2 oktober 2012 /geplaatst 15 juni 2016


Cobra
Galactische Confederatie vs Galactische Federatie
Dinsdag 2 oktober, 2012 /geplaatst  15 juni 2016

Zoals ik al zei, is de Galactische Confederatie een losse tot Confederatie verbonden Unie van positieve beschavingen binnen deze Galaxy, zoals de Pleiaden, Sirians, Arcturians ... Hun leiders zijn opgestegen meesters, wezens die in verlichte staat van bewustzijn leven. Op deze planeet, is de Galactische Confederatie bekend onder vele namen: Galactische Federatie, Galactische Federatie van Licht, Galactische Confederatie van Planeten, Galactische Federatie van Planeten, Federatie ... Al die namen beschrijven dezelfde, positieve groep.

Er cirkelt een idee over het internet dat de Galactische Federatie en de Galactische Federatie van Licht twee groepen zijn, een positief en de andere negatief. Dit is niet waar. Er zijn geen negatieve ET groepen meer over voorbij deze Planeet. Zowel de Galactische Federatie en de Galactische Federatie van Licht beschrijven dezelfde, positieve groep.
 
Er zijn vele wezens op deze planeet die beweren contact te hebben met deze positieve groep. In de meeste gevallen is dit ook niet waar. Sommige mensen hebben echt energetisch contact met deze positieve groep, maar de meeste telepathische boodschappen van de Galactische Federatie worden onderschept door archonten en hun technologie op het mentale, astrale en etherische gebied. Dan voegen de Archons berichten toe die vol liefde en licht lijken te zijn op het eerste gezicht, maar in werkelijkheid zijn het slechts hergebruikte zinnen. Ze vermengen ze ook met disinfo en dit heeft veel verwarring gecreëerd onder de Lichtwerkers over de Galactische Confederatie. De meeste channelaars hebben een ware toewijding aan het Licht, maar zijn gewoonweg niet in staat om de sluier, die de Archons hebben gecreëerd, binnen te dringen. Zeer weinig channelaars zijn agenten van de NSA.
 

De kanalen die een echt telepathisch contact hebben met de Galactische Confederatie moeten in staat zijn om nieuwe informatie aan het oppervlak van deze planeet in quarantaine te brengen en niet alleen maar het herhalen van oude uitdrukkingen.
 
De overgrote meerderheid van de echte contactpersonen voor de Galactische Confederatie werden onderworpen aan intense en brute mind programmering in de ondergrondse militaire bases in de midden en late jaren '90. Hun geest werd gesplitst en disinfo over de Galactische Confederatie ingebracht, wat hun persoonlijkheid veranderde. Deze operatie werd georkestreerd door de heersende Archons die de quarantaine van Aarde regelden op dat moment, omdat ze bang waren dat de Galactische Confederatie zal komen en de Planeet zal bevrijden. Terecht, want de Galactische Confederatie zal komen om de Planeet te bevrijden, ondanks alle bedreigingen en wreedheden van de Cabal.
 
Het Ashtar Commando is een deel van de Galactische Confederatie, die de primaire functie heeft om de planeet Aarde te bevrijden uit de greep van de duistere krachten.
  

 Ashtar is een wezen van Licht en behoort niet tot de fictieve negatieve Bafath groep, zoals sommige mensen beweren. Saint Germain is ook een wezen van Licht. Zo zijn Koot Hoomi (Kuthumi) en andere opgestegen meesters dat ook. Ze zijn geëvolueerd voorbij de dualiteit en stralen Liefde uit, dat voorbij oordeel is. Helaas kan dat niet gezegd worden van veel mensen die beweren dat zij hun leerlingen zijn. 

Ashtar heeft een tweelingziel genaamd Astara. Zij is degene die het Godinnen mysterie naar de Aarde bracht en stond bekend als Astarte, Asteroth, Aschéra, Ast (ISIS), Aphrodite en Venus. Zij is ook een wezen van Licht. De Cabal probeerde haar leringen te wissen en te vervalsen, maar de Godin zal overwinnen.

Cobra