Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 23 juni 2016

Boodschappen van de Engelen Laat God ademen ... / Ann Albers / Zaterdag 18 juni, 2016

Boodschappen van de Engelen
Laat God ademen ...
Ann Albers / Zaterdag 18 juni, 2016

Mijn beste vrienden, we houden zo zeer van u.

Alles van de natuur begrijpt de balans tussen geven en ontvangen. Het hart pompt in en uit. Je ademt in en uit. De golven rollen op en slaan terug op de kust. De bomen krijgen zon, water en bodem en geven dan hun vruchten af. Het hele universum is ontworpen om de adem van God toe te staan, en de liefde van de Goddelijke om er vrijelijk doorheen te stromen in eindeloze cycli van geven en ontvangen.

De mensheid worstelt met balans omdat het de menselijke natuur is om over dingen na te denken, eerder dan jezelf toestaan om gewoon te handelen op een begeleide en natuurlijke manier. Als jullie in staat waren om naar jullie harten te luisteren, zouden jullie geven wanneer jullie geleid werden, en ontvangen wanneer het resoneert. Geen van beide zou meer dan een ander worden gewaardeerd omdat beide zouden worden gezien als gewoon een dans en beweging van liefde.

Dus waarom zijn jullie bang om op bepaalde momenten te geven dierbaren? Soms zijn jullie niet gemotiveerd om dit te doen, of geïnspireerd. Soms heb je niet de middelen. Geef in dit geval niet! Het is niet heilig om uit een gevoel van plichtsbesef te geven, uit medelijden, of uit angst dat als jij dat niet doet niemand anders het zal doen. De Schepper geeft om alle zielen en als je niet gemotiveerd bent om te geven, kun je erop vertrouwen dat iemand anders dat wel zal zijn.

Er zijn echter momenten waarop je wilt geven en je dat niet doet. Je bent bang dat je verkeerd begrepen wordt. Je bent bang dat de andere het geschenk misschien niet waardig is. Je bent bang dat je zal worden “gebruikt." Geliefden als je geeft wanneer je wordt geleid, is het geven zelf een vreugde en een zegen ... ook voor jou! Relax, laat het los. Als het een genot is om te geven, doe dat dan voor de pure vreugde van het geven, zonder addertjes onder het gras. Jullie houden de liefde in beweging doorheen Het Universum en doorheen jullie eigen leven.

Meerderen van jullie zijn bang om te ontvangen. Er zijn momenten waarop het echt niet goed voelt om te ontvangen. Je hebt het niet nodig of kunt het geschenk wat aangeboden wordt niet gebruiken. Ontvang de liefde met waardering en definieer het ding of de dienst. Soms voel je onuitgesproken overeenkomsten of "addertjes onder het gras." Echter alle goede bedoelingen te spijt, voel je in dit geval, vrij om het geschenk te weigeren.

Maar soms zijn er momenten waarop mensen aanbieden je iets te willen geven wat je nodig hebt, of zou kunnen gebruiken en toch ben je bang om te ontvangen. Meestal ben je bang dat ze later meer van je willen. In dat geval, bedenk wel dat het ontvangen met een barmhartig hart alles is wat je verschuldigd bent, en vraag of er iets  voor terug wordt verwacht.

Sommigen van jullie zijn bang dat het zwak is om te ontvangen. Je bent bang dat je aan de genade van anderen bent overgeleverd op wie je niet kunt vertrouwen. Dat is alsof je hongerig bent en tegen iemand zegt: "Nee, ik kan uw maaltijd nu niet aanvaarden, omdat je me morgen misschien niet voed." Het heeft geen zin. Ontvang nu en vertrouw erop dat de Schepper later voor je zal zorgen. Sommigen van jullie is gewoon geleerd dat het hebzuchtig is te ontvangen, maar wij stellen dat hebberig "nemen" en "ontvangen" twee verschillende dingen zijn. Het ontvangen zegent de gever met hoffelijkheid en dankbaarheid. Nemen komt uit een onveilige gevoel van recht. Ontvang op alle mogelijke manieren en sta anderen de vreugde van het zegenen van u toe!

Houd de liefde in beweging doorheen het hele universum, geliefden, door te geven en te ontvangen als geleid. Sta angst niet toe om je te stoppen van beide wanneer je authentiek gemotiveerd bent. Geniet vervolgens van de prachtige gevoelens van liefde die door je leven en je hart stromen. Je hebt gewoon God toegestaan te ademen.

@Ann Albers, All Rights Reserved - 

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl