Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 2 juni 2016

Benjamin Fulford New Yorkse tak van de Khazariaanse maffia nu laatste obstakel voor wereldvrede /30 mei 2016

Benjamin Fulford
New Yorkse tak van de Khazariaanse maffia nu laatste obstakel voor wereldvrede
30 mei 2016

Toen Baron Jacob Nathaniel Rothschild zich verstopte in het huis van Mark Rich op de heuvel in Zog, Zwitserland en geïdentificeerd werd als het hoofd van de Khazariaanse maffia, reikte Rothschild uit naar de White Dragon Society via een neef om te onderhandelen over een vredesverdrag inclusief een uitwisseling van goud voor geld en de vestiging van een bureau voor toekomstplanning. Dit is nu voorlopig uitgesteld omdat de New Yorkse tak van de Khazariaanse maffia, met aan het hoofd de Cohen misdaad familie, dit blokkeerde, beweren bronnen bij de Rothschild familie.

De laatste overgeblevenen van de Khazariaanse bende proberen de plannen van de WDS voor de wereldeconomie als socialistisch of Stalinistisch te bestempelen. Ze hopen er op om ofwel vice president Joe Biden, optimistische Bernie Sanders van de Democratische partij of VS Republikeins Presidentskandidaat Donald Trump te gebruiken als personen die het bestaande systeem voldoende willen veranderen zodat ze een opnieuw opstarten van het systeem zoals de WDS dit voorstelt helemaal kunnen vermijden. Wat deze mensen moeten begrijpen is dat op 2 mei 2016 de CORPORATIE VAN DE VERENIGDE STATEN VAN AMERICA failliet is gegaan toen zijn helper Porto Rico in gebreke bleef voor een betaling van 422 miljoen dollar. Wettelijk gezien staat de Gezamenlijke Regering van de Verenigde Staten nu onder de controle van de Corporatie de Verenigde Naties met aan het hoofd Baron Rothschild. Echter, de status van de Corporatie Verenigde Naties zelf is twijfelachtig omdat ze nog het goud nog de morele status hebben om het huidige chaotische en planeet vernietigende systeem te handhaven waar ze toezicht op houden.

Rothschild en Khazariaanse maffia controle is in essentie teruggebracht tot de failliete G7 groep van naties. Kijk eens naar deze foto die genomen werd bij de ontmoeting van de G7 vorige week in Japan.

http://www.zerohedge.com/news/2016-05-26/caption-contest-spot-odd-g-7-leader-out

Merk op dat terwijl al de andere leiders in de groepsfoto wuiven Duits Kanselier Angela Merkel het teken maakt van de horus met haar handen, gebruik makend van de knoop van haar jack als een oog. Sinds Merkel nog de enige leider van de G7 is die van de Saxische Gotha Rothschild bloedlijn afkomstig is en het oog van Horus soeverein leiderschap vertegenwoordigt, zend ze de boodschap uit dat de andere leiders in de foto alleen dienaren zijn.

Wat belangrijk is, is te weten dat de WDS en zijn bondgenoten de namen en de locaties hebben geïdentificeerd van alle top leden van deze regerende bloedlijn en dat ze de technische vaardigheid hebben om ze te verwijderen uit deze wereld. Dit doen is de allerlaatste optie die de WDS zal gebruiken en dit zal alleen gebeuren wanneer dit nodig is om genocide te voorkomen.

Het punt is echter dat de families die momenteel de G7 controleren en het VN bestuur niet langer in een positie verkeren om de wereld de wet voor te schrijven. Hun financiële systeem, de bron van hun macht, is nu bijna geheel gebaseerd op fraude. De Rothschilds veroorzaakten een faillissement van de eens beroemde Bank van Engeland doordat ze hun papieren geld opnamen en eisten dat ze in goud uitbetaald zouden worden. De WDS en hun bondgenoten zijn nu in een positie om hetzelfde te doen met de Europese en VS bloedlijn families. De Londen en VS goudhandel markten verhandelen nu 600 keer meer papiergoud dan dat ze werkelijk goud bezitten om dit te ondersteunen. Bijna alles van het werkelijke goud in de wereld is nu in handen van de WDS bondgenoten.

Wat dit betekend is dat de WDS nu in een positie is om aan te bieden goud te verhandelen voor alle uitstaande Euro’s en VS dollars die getraceerd kunnen worden tot legitieme commerciële activiteiten. Na een periode van twee maanden worden VS dollars en Euro’s niet meer geaccepteerd bij internationale betalingen. Onder dit voorstel wilden het leger van de VS en agentschappen voortaan betaald worden in nieuwe valuta. Dit zal hoofdzakelijk de laatste overblijfselen van macht van de Khazariaanse maffia verwijderen.

In zo een geval stelt de WDS voor dat alle legitieme commerciële activiteit doorgaat als altijd. De illegale drugshandel en andere activiteiten in een grijs gebied zullen een geschikte wettelijke status worden gegeven en ingepast worden in het nieuwe systeem.

Het bureau voor toekomstplanning voorgesteld door de WDS zou beginnen met het in dienst nemen van planners voor het opzetten van het bureau, ongeveer 7 tot 9 mensen. Bijvoorbeeld, ofwel Chinees President Xi Jinping of Vice President Li Keqiang zouden China kunnen vertegenwoordigen, Donald Trump of wie dan ook gekozen wordt als President om de VS te vertegenwoordigen, Russisch President Vladimir Poetin of Minister van Buitenlandse zaken Sergei Lavrov om Eurazië te vertegenwoordigen, Eerste Minister Narendra Modi om India te vertegenwoordigen, iemand om de Islamitische wereld te vertegenwoordigen, misschien Indonesisch President Joko Widodo, iemand om Afrika te vertegenwoordigen, mogelijk Jose Eduardo Dos Santos van Angola en Angela Merkel van Duitsland of iemand even geschikt om de oude bloedlijn families van Europa te vertegenwoordigen.


De lijst is gewoon wat de Japanners een “tatakidai” noemen of beginvoorstel ontworpen om het debat te stimuleren over een specifiek onderwerp.

De leden van dit bureau zouden in hun huidige functies kunnen blijven en kunnen bijdragen aan het bureau voor toekomstplanning door middel van part time consultaties. De belangrijkste beginnende taak van het bureau zou zijn het stoppen van de voortgaande vernietiging van de planeet. Dit betekent stoppen met de vernietiging van het milieu, het stoppen van armoede, beëindigen van oorlog, uitbanning van ziekten en anders gezegd het herstellen van een volledige gezondheid voor de planeet. Hierna, zouden de Chinezen kunnen werken aan hun plannen voor een hightech wereldoverspannend communicatie en energie netwerk. De Amerikanen zouden kunnen werken aan een transformatie van zwaarden naar ploegijzers van het Militaire Industriële Complex en zich focussen op een toekomstige technologie en exploratie van het Universum, de Russen en de Rothschilds zouden kunnen werken aan Russisch/Europese economische en sociale integratie. De Afrikanen zouden werken aan het moderniseren van Afrika in evenwicht met de traditionele cultuur en Modi zou zijn goede werk kunnen voortzetten op het Indiaanse subcontinent. De Islamitische vertegenwoordiger zou moeten werken aan het beëindigen van de Sunni/Shia splitsing en het brengen van volledige vrede en voorspoed voor de Islamitische wereld. Het industriële militaire complex van de VS zou helpen met een einde te maken aan het verspreiden van oorlog en problemen in de regio door de Khazarianen.

Op de meeste projecten voor toekomstplanning zou op een concurrerende manier geboden moeten worden en ze moeten uitgevoerd worden door de privé sector, daardoor zal het nooit een Stalinistisch soort van centrale planning monoliet worden.

Het bovenstaande is bedoeld als een startpunt voor serieus debat over hoe het besturen van de planeet te verbeteren. Zoals hierboven genoemd is het huidige onder de VN Corporatie door de Rothschilds gerunde systeem failliet en erg disfunctioneel. Er is dus een dringende behoefte om te beginnen met het opnieuw opstarten van het systeem op een manier die heilzamer is voor de mensheid en andere levensvormen op deze planeet.

De WDS gelooft dat we moeten beginnen met een campagne, gelijkwaardig in schaal en ambitie van een wereldoorlog alleen deze keer is de vijand armoede, vernietiging van het milieu, ziekte en al het andere dat deze prachtige fragiele planeet die we samen delen in gevaar brengt. Een jubelfeest, of eenmalige kwijtschelding van schulden en het opnieuw verdelen van tegoeden zou een erg goede manier zijn om ons op een beginnend spoor te zetten van exponentiële groei in de toekomst.

De Aziatische bondgenoten hebben al een beginnende tranche gedaan van 20.000 ton goud dat verkocht wordt tegen een korting van 13%met de bedoeling om deze WDS plannen te ondersteunen. De kopers van dit goud kunnen dit dan gebruiken om hun projecten te ondersteunen terwijl de verkopers van het goud het geld dat ze ontvangen kunnen gebruiken om hetzelfde te doen. Het planbureau zou zijn aandelen gebruiken om de best bekend staande praktijken te ondersteunen welke enkele van de meest intelligente mensen van de planeet inhuren om naar voren te komen met visies voor de toekomst welke ze in werkelijkheid willen zien veranderen.

In ieder geval, zijn onderhandelingen gaande en het bovenstaande vertegenwoordigt de beginnende onderhandelingspositie van de WDS en zijn bondgenoten

Als er geen tegenvoorstel wordt ontvangen binnen een week, zullen de WDS en zijn bondgenoten officieel verder gaan met het offensief op manieren die zowel “onvoorspelbaar als erger dan ze zich kunnen voorstellen” zal zijn.

Voor nu, gaat de aanval op de Khazariaanse maffia door als volgt, volgens het WDS bureau en Pentagon bondgenoten. Hun olie concessies in het Midden Oosten zijn “onder belegering met aanvallen op ISIS in Mosul, Fallujah en Raqqa,” zeggen de bronnen. Aan de grens van Israël heeft Rusland de Hezbollah millitie bewapend tot de tanden en een tank teruggestuurd van de invasie van Libanon van 1982 als een waarschuwing aan de Israëliërs, zeggen de bronnen.

Aan het financiële front zijn de BIS, de Wereld Bank, de New York Stock Exchange en de Federale Reserve Raad allemaal gekraakt, zeggen bronnen bij de geheime dienst. Het Departement van Financiën van de VS, nu vrij van Khazariaanse controle, geeft nu een nieuwe $20 biljet uit dat ofwel wordt ondersteund door Aziatisch goud of een nieuwe valutabiljet voor de VS wordt, afhankelijk van hoe de financiële onderhandelingen verlopen, zeggen ze.

Aziatische bondgenoten van de WDS hebben een aanval gedaan op Khazariaans gecontroleerde SWIFT internationale betalingssystemen in Bangladesh, Vietnam, de Filippijnen, Ecuador en elders. De nieuwe internationale valuta die de Euro en de VS dollar vervangen zullen het CIPS systeem gebruiken sinds Swift niet overweg kan met de Chinese yuan, gaan de bronnen verder.

VS President Obama werd vorige week opgedragen een ontmoeting te hebben met slachtoffers van het bombardement op Hiroshima en een oproep te doen voor een wereld zonder nucleaire wapens in een cryptische VS/Russische waarschuwing aan Israël om hun nucleaire arsenaal te ontmantelen, zeggen Pentagon bronnen.

Ondanks dat zullen bewegingen om de opkomende VS presidentsverkiezingen te beïnvloeden worden gestopt, zeggen de bronnen. Als een gevolg hiervan, heeft Khazariaans presidentskandidaat Hillary Clinton tekenen laten zien van mentale instabiliteit terwijl openbare aanklagers haar insluiten en Obama dwingen te stoppen met te proberen haar te verdedigen.

Ter conclusie, als de Rothschilds en hun Khazariaanse gangster maatjes falen om te onderhandelen over een deal met de WDS, zullen ze geen onderhandelingsfiches meer over hebben en zullen ze gedwongen zijn om te bedelen in de straten van New York en elders voor zakgeld, als ze geluk hebben. Een neef van Jacob Rothschild werd verondersteld contact met de WDS op te nemen deze week, we hopen, voor het heil van die uitgebreide familie, dat hij dat doet. Wereldvrede is nu een reële mogelijkheid.

Vertaling: Lia