Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 23 juni 2016

Benjamin Fulford: Als eerste, hoogste bevelhebber van de VS richt Generaal Josph Dunford zich tot de VN als hoofd van Republiek / 20 juni 2016

Benjamin Fulford:
Als eerste, hoogste bevelhebber van de VS richt Generaal Josph Dunford zich tot de VN als hoofd van Republiek
20 juni 2016

Op 17 juni richtte VS opperbevelhebber Generaal Joseph Dunford zich in een onverwachte actie tot de Verenigde Naties vredesconferentie om de overgang van het VS leger naar een wereldwijde macht voor vrede te bespreken. VS strijdkrachten zullen nu corrupte en slecht getrainde VN troepen voor vredeshandhaving vervangen die vele schandalen hebben veroorzaakt inclusief verkrachting, diefstal, enz. De volledige tekst van deze toespraak kan hier gezien worden:

Opmerkingen door Ambassadeur Samantha Power en Generaal Joseph F….  usun.state.gov

Opmerkingen door Ambassadeur Samantha Power en Generaal Joseph F. Dunford bij de VN ontmoeting over Vredeshandhaving.

Pentagon ambtenaren zeggen dat ter aanvulling van wat Dunford vertelde dat de VN, dit betekent ook het leger van de VS, hun energie nu zullen focussen op “Israel, drug kartels en China in de Zuid Chinese Zee.” Ze zullen ook vechten voor de bescherming van ecosystemen en tegen stropers van bedreigde diersoorten, zeggen andere ambtenaren bij het Pentagon.

De Rothschild familie, geheime regeerders van Israel, vertelden op hun beurt de White Dragon Society: “We willen onze manier van doen verbeteren.” Ze beloven om een overeenkomst te bereiken over het opzetten en financieren van een nieuw bureau voor toekomstplanning tijdens ontmoetingen die in juli zullen plaatsvinden, volgens WDS bronnen.

Echter, een vertegenwoordiger van een groep die voorheen onderhandelde met wat zij R&R of Rothschild en Rockefeller noemen, waarschuwde dat deze families slechts fronten zijn voor de Italiaanse en Spaanse zwarte adel aangevoerd door onder andere de Borgia, Medici, Orsini en Del Banco (Warburg) families. De onderhandelaars die ze van plan zijn te sturen zullen huurmoordenaars zijn van het professionele type James Bond 007, waarschuwde deze bron. Hij zei dat zijn groep enkele honderden van hun agenten verloren als gevolg van hun falende onderhandelingen.

De bron zei dat zijn groep gewaarschuwd was door anderen om deze mensen niet te vertrouwen maar ze besloten om toch met ze te proberen te onderhandelen over een nieuw financieel systeem. “ Het resultaat van deze beslissing heeft sinds toen het leven van een paar honderd agenten gekost, hoewel zelfs de evenredigheid  ongeveer 1 van ons voor elke tien van hun is, het is een extreem pijnlijke ervaring geweest om te ondergaan. Bovendien zullen ze een hoge prijs zetten op de hoofden van alle belangrijke mensen die betrokken waren bij de transactie (gewoonlijk tussen de 20 tot 100 miljoen dollar).”

Ter conclusie, de bron vervolgde, “De R & R hebben geen eer, houden nooit hun woord en zullen domweg tegen jullie liegen net zo lang als je hun zin doet. Ze doen zo omdat ze zich in het verleden nooit hebben hoeven aan te passen en dat gedrag heeft altijd geweldig gewerkt voor hen, ze zijn er sterk van overtuigd dat ze zich ook nooit hoeven aan te passen en dat zullen ze ook NOOIT….. Ze volgen geen enkele wet, geen regels geen erecode of code van enig soort behalve die van hun eigen behoefte zonder rekening te houden met het verlies van mensen of kapitaal! We hebben absoluut geen waarde voor ze tenzij we voor 100% aan hen onderworpen slaven zijn.”

De Rothschilds antwoordden door te zeggen dat Nathaniel Rothschild recentelijk bij een proces $300 miljoen verloor, een eerste verlies ooit voor die familie. Verder, het Franse hoofd van de familie, Baron David de Rothschild, is op de vlucht voor de Franse politie vanwege een aanklacht voor fraude, met andere woorden, ze weten dat ze niet langer boven de wet staan.

Ze willen ook een nieuwe beschermer vinden voor hun kolonie van gehersenspoelde slaven bekend als Israel. Dat is waarom Benyamin Netanyahu onlangs voor een tijdje naar Rusland is geweest om Russische bescherming te zoeken voor te verwachten wetshandhaving acties tegen hun land door het Pentagon.

De Russische regering echter, wordt nu geleid door de Orthodoxe Kerk en het oude Tsaristische Nationalistische netwerk is niet in de stemming om de mensen te beschermen die hun natie zo veel leed heeft bezorgd tijdens de 20ste eeuw.

De WDS zal alleen de onschuldige Joden beschermen en zal staan op een heropvoeding die gebaseerd is op hun werkelijke geschiedenis en de gouden regel toepassen (behandel anderen zoals je wilt dat anderen jou behandelen) op alle mensen en niet alleen op de Joden.

De zwarte adel, op hun beurt, vecht wanhopig om hun EU fascistische regering intact te houden. Ze voerden een moord uit (in scene gezet of in werkelijkheid is niet duidelijk) op pro EU politicus Jo Cox om te proberen de publieke opinie te beïnvloeden richting in de EU blijven of op zijn minst om een plausibele dekmantel te hebben voor een gepland stelen van stemmen bij het Brexit referendum gepland op 23 juni.

WDS en Illuminatie bronnen hebben beide voorheen gecorrespondeerd met Jo Cox toen ze zichzelf identificeerde als een Rothschild agent. Als de Britten stemmen om hun onafhankelijkheid te herwinnen, zal dit een enorme klap voor de zwarte adel zijn.

Zelfs wanneer ze dat niet doen staat het Europese bankensysteem op het punt in te storten wat hun fascistische Eu project toch al teniet zal doen.

In ieder geval, zal het WDS alleen actie respecteren, geen beloften, door de “R&R,” en hun zwarte adel bazen. Als ze stelen of proberen het Britse referendum te stelen, zullen er gevolgen zijn.

Nu we het over R&R, heeft een CIA bron gezegt dat hij recentelijk Richard Rockefeller zag in levenden lijve in Argentinië. Rockefeller werd verondersteld gestorven te zijn tijdens een vliegtuigongeluk in 2014 dus, als deze bron gelijk heeft, heeft hij gewoon zijn dood in scene gezet zodat hij kon ontsnappen uit de VS.

Pentagon bronnen zeggen dat hij de uitzondering is en de hoogste top Khazariaanse maffia bazen in de VS niet zal worden toegestaan om te ontsnappen aan justitie.

De bron van hun macht in de VS, het vermogen om geld te creëren en distribueren, wordt ook in beslag genomen. Daarom was er een ongewone ontmoeting op het Departement van financiën in de VS op 14 juni waar VS presidentieel gespreksvoerder Barack Obama, Generaal Dunford en Directeur van de Nationale geheime dienst James Clapper een militaire overname bespraken van het Departement van Financiën met als doel de uitgifte van een binnenlandse VS dollar afzonderlijk van de internationaal verhandelde dollar, volgens senior Pentagon bronnen. “Dit was waarom de New Yorkse Federale Reserve Raad een versnipper truck huurde op 14 juni nu de FRR kaput is,” zei een Pentagon bron. Je kunt de truck hier zien:

De  creatie van een binnenlandse VS valuta valt samen met een geplande herstart van het wereldweide financiële systeem. Zoals het Rothschild familiecontact dit zei vorige week: “Elk nieuw district zal zijn eigen reserves hebben voor de nieuwe valuta. Elk district zal deel uitmaken van een mand van Aziatische valuta die ondersteund worden door verschillende artikelen”

Een afzonderlijke senior Rothschild bron vertelde een WDS lid in Europa dat hun familie ongeschonden door de huidige problemen zou komen “na het doen van enkele aanpassingen” maar dat de Bush en Rockefeller facties veel dieper in de problemen zaten vanwege hun betrokkenheid bij het genocidale Nieuwe Wereld Orde plan.

Een senior bron bij de Chinese regering sloot zich aan bij de Sjanghai factie en zegt dat zijn begrip van de districten is dat de huidige 5 permanente leden van de VS Veiligheidsraad; China, Frankrijk, Rusland, de UK en de VS, vervangen zullen worden door vertegenwoordigers van 7 regionale groeperingen: Afrika, Azië behalve China, China, India, Europa inclusief Rusland, de Moslimwereld en Noord en Zuid Amerika.

Beslissingen zullen gemaakt worden door een meerderheid en elke regio zal alleen een vetorecht hebben voor zijn eigen regio. Australiërs hebben een stem om te beslissen met welke regio ze samengaan. Bestaande staten zullen verder gaan met sterke autonomie binnen hun grenzen.

Het doel van dit plan is om oorlog op deze planeet definitief te beëindigen en het aldus mogelijk te maken dat de quarantaine van de planeet aarde definitief beëindigd wordt, zeggen bronnen die beweren sterke banden te hebben met “het geheime spaceprogramma.”

Pentagon bronnen bevestigen dat het recente Parijse Klimaatverandering Akkoord welke goedgekeurd is door Frankrijk, de BRICS naties en “binnenkort” de VS een vermomd goud en tegoeden ondersteund valuta netwerk en globale valuta herstart is. In dit nieuwe systeem zal het percentage van emissie (uitgifte van aandelen) gezien worden als gelijk aan het percentage van wereld GDP, dus China zou 20% controle bezitten over de globale valuta in dit systeem, zeggen de bronnen. Dit nieuwe systeem heeft een enorm voordeel over wat er tot nu toe gangbaar was en dat natuurlijke ecosystemen waarde zullen hebben in en op zichzelf en daarom beschermd zullen worden als nooit tevoren. Bijvoorbeeld, een regenwoud heeft enorme waarde terwijl koolstof en zink en het dus omhakken een enorme kostbare gelegenheid zou worden.

Dit lijkt goed nieuws te zijn. Echter, de strijd om de planeet aarde is nog niet voorbij en we moeten allemaal blijven vechten totdat het inderdaad voorbij is. Bijvoorbeeld, een groep in Europa nam contact op met de WDS om te melden dat ze een enorm incident in scene gingen zetten om 15.30u Centrale Europese Zomertijd op 21 juni, de dag waarop de zon op haar hoogste punt staat en waarop traditioneel geofferd wordt door vuur. De bronnen wilden niet meer vertellen over hun plan. Echter, bronnen in de Europese zwarte adel hebben voorheen verteld aan deze schrijver dat ze een grote geopolitieke gebeurtenis planden gelinkt aan de bewegingen van de planeten. Sinds deze dag samenvalt met een volle maan, kunnen ze zeker iets groots van plan zijn.

De gnostische Illuminatie geven op hun beurt toe dat hun ISIS campagne gefaald heeft maar de resterende ISIS strijders zullen doorgaan tot het einde. Ze zeggen ook dat ze misschien nog steeds een raket laten vallen op een stad maar zeggen niet welke. Het is waarschijnlijk dat elke poging voor zoiets teniet gedaan zal worden, ze waren gewaarschuwd.

We krijgen ook meer X files soort van informatie naar ons toegestuurd. Jaren geleden vertelde Paul Laine van de geheime dienst van het Pentagon deze schrijver over een geheime Nazi onderzeeër basis in Indonesie. Nu bevestigd een CIA bron in Indonesië dat zo een basis bestaat en gevonden kan worden in Nabire, Indonesië. De onderzeeërs zijn druk met het transporteren van goud voor het gebruik in het nieuwe financiële systeem, zij hij. Een Google earth screenshot van wat de basis lijkt te zijn kun je hieronder zien.


Het X-files deel van de informatie is dat deze bronnen claimen dat elk jaar ongeveer 50 miljoen mensen over de hele planeet zijn verdwenen en dat “ze van deze wereld worden afgehaald en verkocht worden als slaven.” Ze zeiden dat, bijvoorbeeld, relatief weinig lichamen gevonden werden na de tsunami in Indonesië in 2004 omdat de meeste mensen “van de wereld werden afgehaald.” Ze voegen toe dat het officiële dodenaantal van 230.000 niet klopte en dat in werkelijkheid 1 miljoen mensen verdwenen en “van de wereld werden weg gehaald.”

Dit is waanzinnig klinkend materiaal maar bevestigend bewijs is beschikbaar. Koreaanse regeringsambtenaren hebben voorheen deze schrijver verteld dat er geen lichamen werden gevonden tijdens de veerboot ramp in 2014 er waren meer dan 300 middelbare schoolstudenten die verondersteld werden te zijn gestorven. We zijn niet in staat geweest foto’s van lichamen te lokaliseren van dat incident. Een lid van het non genocidale deel van de Nazi factie van de cabal zei dat de studenten nodig waren om de effecten van te veel “Arische” inteelt tegen te gaan.

Ik heb ook voorheen bevestigd dat kinderen in de VS verdwenen in een 20 keer groter aantal dan in Japan. Zeker niemand lijkt te weten wat er gebeurt met de meeste kinderen die worden meegenomen door de autoriteiten in de VS.

De andere X-file informatie is dat deze schrijver, terwijl hij in zijn auto reed en luisterde naar de VS Armed Forces Radio in Tokyo, werving advertenties hoorde voor het “VS Space Command.” De advertentie zei dat dienen in dit legeronderdeel hetzelfde was als dienen op een schip.” De mensen van het onthulling en geheim ruimte programma blijft zeggen dat er binnenkort wat grote gebeurtenissen plaats zullen vinden. Hopelijk zullen we spoedig de waarheid ontdekken.

Hier op de planeet aarde werken we hard om het te laten gebeuren zonder te wachten op de hemel die open gaat en enorme ruimteschepen die komen om ons te redden. Dat is waarom we ons concentreren op het volgen van het forensische spoor om de bronnen van onze problemen op te sporen. We rekenen nu af met de bronnen.

Vertaling: Lia