Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 16 juni 2016

Benjamin Fulford : 14 juni 2016: Speciale update: The Rothschilds kwamen eindelijk in Contact. / Dinsdag 14 juni 2016

Benjamin Fulford - 14 juni 2016: Speciale update: The Rothschilds  kwamen eindelijk in Contact.
Dinsdag 14 juni 2016

Het volgende is een aanvulling op Fulford's nieuwsbrief van de 13e van deze maand.

Hieronder het rapport van de 13 juni


Dit is wat de Rothschilds te zeggen hadden over de situatie tegen een PDS-lid in Azië:

"Het is 04.40 uur hier. Ik kreeg eindelijk contact met hen. Rare tijd, dat is zeker. Ik sprak met Nathaniel's persoonlijke secretaris. Ik ben ervan overtuigd dat de oproep werd omgeleid. Dit is wat ze me vertelde:

'we zijn ons bewust van wat u en uw contact in Tokio verlangen. We zijn het eens geworden en werken samen met andere leden van de familie om dit te realiseren. We zijn ons ook bewust van wat er momenteel plaatsvindt. The Golden Lelie's zijn klaar om te worden geoogst. De eerste van 3 wordt nu voorbereid. De groep die denkt dat ze het zullen krijgen, zullen dat niet. Het zal worden geïntegreerd in de overgang naar het nieuwe plan. Elke nieuw district zal hun eigen reserves hebben, voor hun nieuwe munt. Elk district zal deel uitmaken van een mand van Aziatische valuta's die worden ondersteund door verschillende grondstoffen. We zullen onze vertegenwoordiger sturen om u te ontmoeten, als we weten hoe we u kunnen bereiken. Daarna zal u en uw contactpersoon in Tokio in staat zijn om rechtstreeks Nathaniel  te ontmoeten, als u dat wenst. Alstublieft, wees op stand-by '.:

Ik heb haar naam ook. Tenminste degene die zij mij gaf ... Ze klinkt alsof ze Brits is, want ik hoor dat aan de manier waarop ze praat.

Ik weet niet wat je zou moeten doen met deze informatie. Misschien geef een deel ervan vrij, en houd het deel over de daadwerkelijk benaming xxx voor nu even achter.

Het lijkt erop dat uw nummers werden gecontroleerd en ze zijn zich duidelijk bewust van wat je hebt gezegd in je wekelijkse updates ... evenals onze gesprekken?'

Dus met andere woorden, de Rothschilds hebben eindelijk ingestemd met ondersteunen van een massale campagne tegen armoede, stoppen met de vernietiging van het milieu en het triggeren van een exponentiële uitbreiding van de mensheid in Het Universum. Dit is inderdaad goed nieuws voor de planeet. We zullen de lezers van verdere ontwikkelingen op de hoogte houden.


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl