Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 3 juni 2016

Aartsengel Michael Laat Los Geliefden Alles wat Jullie Niet Langer Dient De Tijd is NU! / 31 Mei 2016 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
Laat Los Geliefden Alles wat Jullie Niet Langer Dient
De Tijd is NU!
31 Mei 2016 / Rita Pulmans
Rita: Geliefde Aartsengel Michael,
Momenteel zijn we heel krachtig naar en in de nieuwe tijd aan het evolueren. Deze is er al wel. Maar we zitten nog wat in de schommelstoel heen en weer te zwieren en te zwaaien. De ene dag voelt het ook zo aan, alsof we de hemel bezitten, de andere dag is het dan alweer of we langs alle kanten het vagevuur zien branden.
Dit maar als beeldspraak natuurlijk, want we weten intussen ook al wel dat het vagevuur niet bestaat. Dat wijzelf onze hemel creëren. Ikzelf heb sinds Pinksteren wel het gevoel en inzicht dat ik toch een veel langere tijd in mijn hemel kan blijven vertoeven. Ik heb momenteel een zalig gevoel van welbehagen en welzijn. Het is lang geleden, moet ik zeggen, en ik moet hiervoor wel eventjes terug gaan in de tijd. Alhoewel dit gevoel nú, dan toch weer anders is.

Ik kan het niet precies onder woorden brengen, maar het heeft een fijnere energie, een intens en toch een rustig makende trillingsfrequentie. Het is alsof een roze deken over me heen is gelegd, alsof de wereld stilstaat in vrede en harmonie. Het zal wel in mijzelf zijn dit gevoel? Daar de uiterlijke tekenen toch nog duiden op chaos en disharmonie in vele vormen. Maar ikzelf voel dat dit de storm voor de stilte is, en niet andersom. Ik geloof dat op deze manier de uitzuivering nu gaande in de wereld, alles om aan het vormen is.
Geliefde Heer Michael, wat is het precies wat ik voel … deze heerlijke licht tintelende energie. Het is een grandioze tijd, met onbeperkte mogelijkheden, zo voelt het voor mij aan.
Graag uw boodschap.
*****
Geliefde liefdevol kanaal,
Wat mooi van je om hier een vraag over te willen stellen. Ik wachtte al een tijdje op je om je van antwoord te kunnen dienen. (Rita: het was vannacht reeds dat ik Michael voelde om een boodschap te geven)
De evolutie geliefden die jullie nu doormaken is a "One of a kind"!(ENIG in zijn soort). Het is een goddelijk geschenk, niet of nooit geëvenaard, als wat er nu cadeau is gedaan aan de mensheid.
Deze ongelofelijk LiefdesKracht die nu de Aarde overspoeld zal alles maar dan ook alles in heling brengen.
En vraag jullie niet af geliefde kinderen van de Aarde, hoelang gaat dit nog duren vooraleer alles in heling is. Neen geliefden, het moment van uitreiken naar jullie Hogere Zijnstoestand staat voor de deur. Ieder menselijk wezen,  zal op haar of zijn moment zijn Hogere Zelf ontmoeten, in de echte zin van het woord.
Geen gesplitste personalia meer, maar een ontmoeting in je Hoogste Vorm met jou Almachtige Ik Ben Aanwezigheid. Dit in jullie zelven mijn geliefden. Zie dit niet als in een roze wolk, en zeker niet afdalend tot voor je voeten. Maar zie dit in een proces in verbinding gaande in jullie zelf.
Naar binnen duiken geliefden is de enige mogelijkheid om in je diepzee, de prachtige schat op te duiken die recht voor jullie voeten ligt. De kist vol Liefde, die ligt op de bodem van je hart.
Als jij de moed en de durf hebt om naar binnen te duiken, naar je onderbewuste, in bodemloos vertrouwen, en aldus je wonden, je angsten, je onregelmatigheden, alsook jouw gedachten die flippen en floppen in negatieve spiralen, om dit alles te durven aankijken, dán kan jij het Licht vinden. Door de deur van je hartschatkist te openen. En daaruit een LiefdesLicht te zien stralen als duizenden diamanten. Dit Licht zal jullie wijzen naar de oppervlakte van het water, en je zal ademloos naar lucht happen van verwondering.
De eerst vereiste om tot Liefde in je hart te komen, is jezelf ontmoeten in de grote Liefde die God is. Dit zal je alles doen vergeten en vergeven, dat wat het verleden aan jou heeft aangedaan door toedoen van en in jezelf. Daar alles maar dan ook alles geliefden een eigen creatie is van jullie zelven.
Geloof het of niet, doch ik Aartsengel Michael bevestig dit nu. Daarom geliefde harten, en dit zijn jullie, -bemint tot in het oneindige-, ga op intern onderzoek. En vind de obstakels die je steeds weerhouden om naar je schatkist te duiken. Durf te zien met de ogen van Liefde en laat ook alles los in Liefde, wat je ook tegenkomt daar diep beneden in jezelf. Datgene waar je nog steeds in strijd mee bent.
Want geliefden de octopus van haat, nijd, jalousie, onmacht, slachtofferschap en wat dies meer zij heeft vele armen, met verreikende gevolgen. En die jij dusdanig veel te lang in een wurggreepgreep houdt. Laat los geliefden alles wat jullie niet langer dient. De tijd is NU. De omslag die jullie maken, het keerpunt op je woeste zee is nodig voor velen nog steeds onder jullie. Draai het roer om en vaart een veilige vaart.
Dit kunnen jullie enkel en alleen door zelfontleding, daar kijken waar je zwemflipper nog wringt.
Vervolgens in vergeving gaan geliefden, in en naar jezelf en naar de ander. Kom uit de wurggreepgreep van haat, nijd, kwaadheid en "onvergeefelijkheidsstoornis".
Deze krachtige vernieuwende energieën, nu indalende, staan jou niet langer toe om onbesuisd door het leven te sluizen. Ga er dus voor en vaar een prachtige horizon tegemoet onder de blauwe hemel van Gods Liefde.
En om op je vraag te beantwoorden geliefd kanaal, dat wat jij voelt is Liefde.
Ik Aartsengel Michael heb gesproken.
Channeling van Rita Pulmans.
© Copyright 2016 - Rita Pulmans 
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst.
De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag oppulmans@live.be  Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.