Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 26 juni 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Zaterdag 25 juni 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Zaterdag 25  juni 2016

Er is deze verraderlijke overtuiging geweest die in jullie werd geconditioneerd die zegt dat jullie niet klaar zijn om met vrijheid om te kunnen gaan. Vrijheid en authentieke kracht gaan hand in hand. Samen omarmen zij jullie goddelijke vermogen als een mede-schepper van jullie eigen levens expressie, evenals de grote verschuiving die gaande is op jullie planeet.

En toch, ook al ben je misschien bang om in je authentieke kracht te stappen, zul je elke keer als er iets inbreuk maakt op jouw vrijheid, jou eigen energetica daartegen voelen opstaan. Dierbaren, dat zou jullie moeten zeggen dat jullie niet alleen klaar zijn om jullie eigen authentieke kracht over te nemen en om wonderlijke dingen te doen met jullie vrijheid, het is absoluut essentieel voor jullie comfort en zelfexpressie.

Nogmaals, jullie schudden de laatste overblijfselen van jullie schouders af van wat jullie heeft terug gehouden van volledig omarmen van jullie waarheid en jullie eigen goddelijkheid. Het is door het omarmen van jullie vrijheid en authenticiteit dat jullie uiteindelijk zullen toestaan jezelf te zijn en alles te doen wat in lijn is met de verlangens van jullie ziel. Het zal jullie toestaan om goddelijk te uiten voorbij beperking, om onmetelijk toe te voegen aan het mozaïek van het geheel. Het zal jullie helpen om de schoonheid en het Licht dat jullie werkelijk zijn te ontdekken, op een manier die alles ondersteund en dient voorbij alles wat jullie dachten dat mogelijk was. Vrijheid vergemakkelijkt de ontplooiing en diepe voldoening dat afkomstig is van het eren van de ziel in jullie grootste uitdrukking van het zelf.

Aartsengel Gabriel

http://trinityesoterics.com                   
Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl