Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 20 juni 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap “Acceptatie” / Zondag 19 juni 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
“Acceptatie”
Zondag 19  juni 2016

Acceptatie is een heel belangrijk element voor het creëren van comfort in je leven. Het is van essentieel belang om te verplaatsen naar de dingen waar je meer van wilt ervaren.

Acceptatie is een bijproduct van geloof en vertrouwen. Wanneer je geloof en vertrouwen diep verankerd zijn, zul je natuurlijk acceptatie ervaren, omdat je weet dat dingen altijd goddelijk perfect zijn. Je herinnert je dat elke persoon een meester is in hun eigen recht, en de juiste ervaringen hebben die ze nodig hebben voor hun groei en evolutie. Het stelt jou in staat dat toe te passen op jezelf, wetende dat je eigen "fouten" leiden tot een diepere ervaring van wie je werkelijk bent en de uitbreiding van je ziel. Acceptatie leidt tot onvoorwaardelijke liefde, zowel voor anderen en jezelf, die moeiteloos de stroom creëert van nog meer liefde in je leven.

Acceptatie staat je ook toe vrijwillig mee te gaan met de stroom. Omdat je veilig bent in de goddelijke ontvouwing van dingen, wordt je meer comfortabel in elk Nu moment. Omdat je weet dat er goed voor dingen wordt gezorgd, ben je in een open ruimte om te ontvangen, die zelfs nog meer van wat je wenst creëert, en ook om de magie overal om je heen op te merken en te waarderen. Vanuit jou gevoel van veiligheid in jouw Nu, ervaar je beide rust en geduld.

Zie je? Acceptatie staat het universum toe aan jou te leveren. Het bevordert je relaties. Het ondersteunt onvoorwaardelijke liefde. Hij beweegt je in vrede en rust, en viert de goddelijkheid in jou en om je heen. Het is het magische vet dat jouw beweging voorwaarts ondersteunt door je weg te houden van verzet en de verleiding om je in te laten met wat ongewenst is. Het is een essentieel element dat jou alle dingen brengt die je echt wilt ervaren.

Aartsengel Gabriel

http://trinityesoterics.com                   
Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl