Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 juni 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 17 juni 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 17 juni 2016 


Jullie zijn allemaal veel betere genezers dan jullie denken.


Elke verbeelding die liefdevol en goed voelt voor jou kan nuttig zijn voor elke genezing die je wilt creëren voor jezelf. Velen van jullie willen oude wonden en gewoonten loslaten naar anderen. Stel je voor dat zij gewoon je lichaam verlaten, met vreugde en gemak, naar de hemel om te worden getransmuteerd. Je kon hen zien weg drijven als ballonnen, gedragen door engelen, of wegvliegen met de hulp van duiven. Kies wat licht en goed voor je aanvoelt! Weet dat er genezing is voor allen die betrokken zijn, telkens wanneer je deze techniek gebruikt.

Hetzelfde geldt voor het terug roepen van eventuele gewonde aspecten van het zelf (zielsfragmenten). Stel je voor dat ze worden terug bezorgt aan jou, glanzend en nieuw, door duiven, of engelen, of welke andere verbeelding die goddelijk perfect voor je voelt. Voel hoe deze aspecten zich vestigen in je energieveld, en hoe zij je verschuiven naar een plaats van heelheid en vrede.

Dierbaren, jullie zijn altijd verantwoordelijk voor jullie genezing en energetica! Jullie worden aangemoedigd om dit te kiezen of een andere healing waartoe jullie je geïnspireerd voelen om voor jezelf te doen, met ongeacht welke verbeelding voor jou goed voelt. Speel met jullie genezing! Maak het licht en leuk. Experimenteer. Vraag om goddelijk geïnspireerd te worden voor wat perfect is voor jou. Jullie zijn allemaal veel betere genezers dan jullie denken, dus geef jezelf toestemming om de kapiteins van je eigen schip te zijn en begin om de heelheid en wellness te kiezen, dat van jullie is om op te eisen.

Aartsengel Gabriel

http://trinityesoterics.com                   
Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl