Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 4 juni 2016

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 3 juni 2016

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 3 juni 2016


Menselijke wezens beschouwen degenen die kunnen voelen of zich kunnen verbinden met Spirit, extra zintuiglijke vermogens hebben. Maar wist u dat vanuit het gezichtspunt van Spirit degenen in het lichaam degenen zijn met die extra zintuiglijke vermogens?

Jullie lichamen zijn ongelooflijke tools om jullie toe te staan te groeien en evolueren. Ze geven jullie veel meer feedback dan jullie ooit zouden kunnen ervaren als jullie in de geestelijke vorm waren. De handeling van eten, van huilen, het hebben van een lach vanuit de buik, van het aaien van een dier, het houden van een ander, het krijgen van kippenvel, of iets ruiken dat je plezier geeft - zijn allemaal ervaringen die worden beschouwd als onderdeel van het wonder van het zijn in het lichaam.

Het Aard oppervlak is het Speelveld van jullie ziel. Het is de manier waarop jullie afgescheidenheid en vervolgens verbinding ervaren. Het is hoe jullie ervaringen krijgen van wat niet gewenst is, gevolgd door wat is, op een volledig tastbare manier. Hiermee kunnen jullie veel dingen proberen, en de kostbaarheid van jezelf en anderen voelen. Hiermee kunnen jullie je onschuld, je moed en je aangeboren goedheid ervaren, terwijl jullie doorgaan met jezelf te leren kennen en te definiëren.

Dus dank jullie lichamen voor alle kansen die ze jullie geven en neem ze eruit om te spelen, want ervaring is hun grote geschenk aan jullie.

Aartsengel Gabriel

vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl