Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 11 mei 2016

Quan Yin Energie Update & Vraag en Antwoord / 9 Mei 2016 / Jenny Schiltz


Quan Yin
Energie Update & Vraag en Antwoord
9 Mei 2016 / Jenny Schiltz
Groeten! Wij komen vandaag naar jullie toe om te bespreken wat er momenteel gebeurt met jullie ascentieproces. De dingen gaan vooruit zoals zij zouden moeten en hebben zich in sommige gebieden versneld. Ieder persoon ervaart diens eigen pad in deze momenten, geen twee ervaringen zijn gelijk. Om deze reden is het zeer belangrijk om in je waarheid te blijven en wat je hart vult ongeacht van wat er om je heen plaatsvindt.
Terwijl de energieën zeer intens zijn en velen zich gebombardeerd voelen, is er een geweldige vooruitgang geweest. Een ieder van jullie is in het proces van het integreren van aspecten van zelf en beseffen nog maar pas wie jullie zijn en leren ook wie jullie niet zijn. Dit is een nooit eindigend proces, aangezien iedere ziel diens eigen weg terug naar het moment van creatie maakt. Je mag je voorbije levens aan het ontdekken zijn, levens geleefd op andere planeten, parallelle werelden en tijdlijnen. Velen hebben heldere dromen als zij aan het verwerken zijn en deze informatie naar het licht brengen. Terwijl veel van wat jullie gewaarworden door elkaar en zonder doel mag schijnen te zijn, de ziel begrijpt en weet dat subtiele verschuivingen in jullie werkelijkheid aan het plaatsvinden zijn. Deze verschuivingen staan voor de dichtheid om te vertrekken en voor de ziel om verder in het lichaam te aarden.

Deze veranderingen in jullie gewaarwording mag grote emoties naar boven brengen waar doorheen gewerkt en die losgelaten moeten worden. Dit is specifiek belangrijk, aangezien de dualiteit aan het uitspelen is op jullie planeet en tot een einde aan het komen is voor diegenen die bereid zijn om die sprong te nemen. Wij zeggen sprong, omdat het een groot risico neemt om niet langer de onvolkomenheden in een ander te zien, binnenin jezelf, of in situaties. Om de dualiteit volledig achter te laten moeten jullie zien dat allen eenvoudigweg rollen spelen en niet alle rollen worden positief bekeken. Doch, het is vaak deze tweeslachtigheid die mensen toestaat te zien wat zij in hun leven prefereren. Het gaat niet over goed of fout, maar eerder over het kiezen in welke frequentie te verblijven. Evenzo, zijn het vaak degenen die geacht worden de boosdoeners, de daders te zijn die helpen te zien waar je binnenin oordeel vasthoudt. Begrijp dat oordeel richting een ander ook oordeel is richting zelf. Wij vragen aan jullie om een blik achter het gordijn te nemen en de ziel binnenin ieder persoon te zien. Wanneer je dat doet, zal je een beetje van jezelf in hen gewaarworden.

Als iemand steeds meer integreert van diens ware zelf, mogen zij zich voelen alsof zij ontkoppeld of verloren zijn. Voor velen is dit in feite niet het geval, maar eerder is het dat men zich aanpast aan diens nieuwe locatie, nieuwe vibratie, en nieuw begrip. Wij raden aan jullie energie te aarden en ook om tijd in de natuur door te brengen om jullie vorm te helpen terug te keren naar diens natuurlijke evenwicht. Je mag gewaarworden dat overdadig geluid en elektronica het ongewenste gevoel versterken. Sta jezelf de gehele tijd toe dat jij je weer zeker/veilig in jezelf voelt.
Sommigen mogen ook een gevoel van ontkoppeling ervaren alsof hun gidsen, engelen en team van helpende wezens hen verlaten heeft. Ben ervan verzekerd dat zij je niet verlaten hebben, maar zich eerder teruggetrokken hebben om jou toe te staan volledig in het gevoel van je eigen wezen te settelen. Het is de verwijdering van energie van buitenaf, gedurende een tijd wanneer men ertoe moet komen om diens eigen ziel te voelen en te kennen. De meest belangrijke relatie die je zult hebben is met je eigen ziel. Het voelt vreemd en velen vertrouwen dit gevoel niet noch de begeleiding die gegeven wordt. Daarom, mag je team je verlaten zodat je gedwongen wordt te vertrouwen op zelf, op je eigen aangeboren kennis. Wanneer de integratie plaatsgevonden heeft, en de relatie met je hoogste aspect duidelijk gevestigd, zal je team terugkeren. Sommigen zullen ervoor kiezen dat zij niet terugkeren, om alleen te vertrouwen op de aangeboren kennis, als een deel van hun ervaring. Begrijp dat zelfs met die keuze, je helpende team nog steeds beschikbaar is en je niet alleen bent.
Het kristallijnen proces gaat verder en velen voelen de effecten binnenin het lichaam. Als de fysieke vorm verandert om de Lichtcodes die binnenkomen te accommoderen, ervaren velen gewrichtspijn, uitputting en lichamelijke pijnscheuten. Opgeblazen zijn is ook gewoon, aangezien de gassen binnenin het lichaam losgelaten worden als elke laag van je wezen veranderd is: je cellen en DNA. Velen ontdekken dat wat gewoonlijk voor hen werkte in termen van voeding, oefeningen, en slaap dat niet langer meer doen. Sta jezelf de flexibiliteit toe om te veranderen zonder in zorgen te gaan dat er iets verkeerd is. Luister naar en communiceer met het lichaam. Het heeft grote Liefde nodig in deze tijd, aangezien het je voertuig is die je ziel toestaat om naar dit vlak te komen en je nieuwe werkelijkheid te manifesteren.
Met grote Liefde en respect,
Quan Yin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Persoonlijke Vragen:
Ik: Ik heb opgemerkt dat mijn wortelchakra wel en niet geblokkeerd was de laatste paar weken. Ik zou het checken met een pendulum toen ik me helemaal opgekropt voelde, op de rand van kwaadheid, tranen, of de één of andere explosie en zag dat het afgesloten was. Ik vroeg toen dat de chakra zich zou openen, voelde het opengaan en draaien en toen kwam er een gigantische bevrijding over me. Ik kon zelfs de energie omlaag voelen gaan in het lichaam. Is het geblokkeerd krijgen van chakra’s, het onjuist draaien normaal in deze tijd?
Quan Yin: Ja, het is normaal. Bij tijden mogen de chakra’s uit evenwicht raken terwijl je in de overgang bent van de ene naar de andere frequentie. Het is ook een indicatie van wat er emotioneel aan het plaatsvinden is terwijl je alle aspecten integreert. Als je deze terugblik op een onderbewust niveau doet, is het niet ongewoon voor angsten om naar boven te komen, het is deze dichtheid welke vrijgelaten moet worden. Je bewust zijn van je chakra’s en het zien als een kanaal voor energie om te stromen zal je aanzienlijk helpen gedurende deze tijd.  
Ik:  Ik was aan het nadenken over de macht die we hebben en hoe we het bewust moeten gebruiken. Wij hebben de capaciteit om Liefde wijd en zijd te geven, de frequentie verschuivend. Wij kunnen ook het tegenovergestelde doen door na te denken over dingen zoals, “Zij zullen krijgen wat zij verdienen”, “Karma zal hen krijgen” enzovoorts. Het zijn deze gedachten met de intentie dat een ander pijn of goddelijke vergelding krijgt, dat de frequentie verschuift voor iemand die wij niet aardig vinden. Het was toen dat ik besefte dat ik Liefde naar allen moet sturen, ongeacht de situatie omdat het de enige manier is om de dingen te veranderen. Het was een openbaring die me hard raakte, ik voelde dingen verschuiven en loslaten. Binnen enkele momenten begon mijn maag in opstand te komen en was ik in de badkamer. Waarom gebeurt dat?
Quan Yin: Je macht begrijpen en het gebruiken met de grootste intentie is een zeer belangrijke les. Het is het beseffen van je belangrijkheid, je rol en het omhelzen met volwassenheid. Wanneer een dergelijk groot begrip bereikt wordt, wordt dichtheid losgelaten. Voor sommigen wordt dichtheid losgelaten via de ingewanden, voor anderen via tranen, zweet of de behoefte voor beweging.
Ik: Ik schijn momenten te hebben waar ik me gewoon zoals een zombie voel, niet alleen is het uitputting, maar ook gewoon dit gevoel van stil te moeten zijn. Ik wordt bij mezelf gewaar stil te willen zijn en gewoon waar te nemen in plaats van te wisselwerken. Er zijn ook tijden wanneer mijn gewrichten echt pijn doen, specifiek mijn knieën. Wat kan ik doen om dit te vergemakkelijken?
Quan Yin: Je hebt meer water nodig. Als je lichaam kristallijn aan het worden is, moeten je organen harder werken om onzuiverheden uit je lichaam te spoelen. Dit vereist rust en meer vloeistof, specifiek schoon water. Het is zeer belangrijk om in aanraking te komen en te communiceren met je lichaam, om het normale ritme te begrijpen zodat, wanneer veranderingen verwerkelijken je kunt concluderen of het een probleem is dat aandacht nodig heeft of dat het een tijdelijke gebeurtenis is. Luisteren naar je lichaam op deze momenten zal helpen je symptomen te vergemakkelijken. Wanneer je knieën pijn doen, mag je wortelchakra niet functioneren om de energie erdoorheen te bewegen zoals het zou moeten. Begrijp dat je energie van bovenaf en onderaf ontvangt. Wat voor blokkades dan ook aangaande dit stromen zal manifesteren als pijn in het lichaam. Stem je erop af en luister.
Ik: Dank je wel voor al je hulp en begeleiding.
Quan Yin: Het is met grote Liefde dat het mijn plezier is om aldus te doen.
Ik hoop dat mijn vragen jullie geholpen hebben zoals zij mij geholpen hebben. Ons allen de Liefde en zegeningen sturend die wij kunnen hanteren.  DANK JE WEL aan allen die dit werk delen! Het betekent de wereld.
Jenny