Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 26 mei 2016

Quan Yin: Aarde’s Lichtwerkers: Rust, Genees en Bereid je voor / 24 mei 2016 / door Linda Li

Quan Yin:
Aarde’s Lichtwerkers: Rust, Genees en Bereid je voor
24 mei 2016 / door Linda Li

Quan Yin zegt:

Lief hart, het Goddelijke heeft bevolen dat de Ascentie van de mensheid een punt heeft bereikt waarop chaotische situaties een pauze nodig hebben. Met andere woorden, Het loslaten/vrij worden van de mensheid moet op zo’n manier behandeld worden zodat die niet uit controle gaat. Ja, hoe meer losgelaten, hoe beter de mensheid zich voelt. Maar als die vrijlating uit de controle gaat, kan het nieuw verwoestend gedrag, oorlogen scheppen, een nieuwe cyclus van karma en dat is niet wat de mensheid nu nodig heeft, en we proberen ons best te doen om naar de mensheid te communiceren over de consequenties van het opgeblazen, uit de controle soort van vrijlaten.

Lief hart, de Ascentie van de mensheid is de laatste tijd zo intens geweest, dat wij, het gezelschap van de hemel en het Goddelijke zo druk geweest om de mensheid te sturen zodat niets slechts kan gebeuren, maar toch wel het loslaten. Tot nu toe, zijn we succesvol geweest met de kunstgrepen en doen ons best wat we kunnen, op elk moment van de dag. De mensheid is inderdaad koortsachtig aan het opstijgen, en ze verbranden al het puin dat voor hen ligt en laten niets over aan het toeval. We applaudisseren over de vastberadenheid en serieusheid van de mensheid, en waarschuwen hen om zacht te zijn in het zicht van loslaten. Tot zoverre heeft het goed uitgewerkt.

Ik houd van je, lief hart. In de vorige boodschap had ik je gewaarschuwd voor de bereidheid van onze dierbare lichtwerkers voor de komende veranderingen. Vandaag, wil ik doorgaan met de conversatie. Het Goddelijke heeft bevolen dat sommigen van onze grond bemanningsleden die niet specifiek klaar zijn, en dat is essentieel voor ons. Laat me uitleggen wat ik bedoel. Grond bemanningsleden zijn zielen die we naar de Aarde gezonden hebben om te coördineren met het Goddelijke, om niet alleen lichtwerk te doen, ze dienen ook als communicatie centra, ze hebben een directe lijn van communicatie met het Goddelijke en het gezelschap van de hemel, behalve dat ze in menselijke vorm zijn. Hun rollen zijn zo essentieel dat ze in de grond besluiten over de bereidheid van de grondorganisatie en operatie. Als zij niet klaar zijn, kunnen wij niks doen. We moeten wachten totdat ze bereid zijn, en dat is NU het geval.

Enige van onze grondbemanningen zijn louter aan het ontwaken voor het feit dat ze grond bemanningen zijn en ze dragen groot gewicht bij deze enorme verandering van Gaia en de mensheid. En daarom kregen ze zo’n dramatisch ontwakingsproces, en dat is waarom hun hele leven een operatie was van het Goddelijke. Met andere woorden, ze zijn niet in controle van hun eigen leven, hun levens worden beheerst door het Goddelijke en ze hebben er weinig over te zeggen. Nu opeens realiseerden ze zich dat en ze tijd nodig  hebben om alle gebeurtenissen die hen overkwamen uit te zoeken om volledig op een lijn te komen met hun missie. We begrijpen het emotionele component ervan en we geven hen tijd om te healen en hen te helpen om te healen. De onderste lijn is dat ze klaar/bereid moeten zijn, anders moet de gehele operatie wachten. Dus, dat is wat er bezig is op het moment. Wij, aan de andere kant van de sluier wachten op onze grondbemanningen zodat ze totaal klaar zijn, om op pad te gaan en in hun positie te gaan, zodat wij allemaal op dezelfde pagina zitten voor de mensheid.

Ik houd van jou, lief hart. Ik ben Quan Yin. Ik bid dat je mijn oproep voor actie acht en jezelf klaar maakt voor de veranderingen. Ik bid dat je diep van binnen weet dat jij bij de grondbemanning hoort van dit grootse project, je draagt een missie op je rug en wordt toebereid voor mij en de moeder. Ik bid dat je weet wat je doet en het niet doen doet er zoveel toe dat de gehele menselijke toekomst er van afhangt. Ik bid dat je mijn smeekbede acht en je actie er samen mee laat klaar komen, en dat je je missie zo snel mogelijk doet. Zodat de mensheid de kans heeft om op te luchten door dit eindeloze vrijlaten en opruimen. Ik bid dat je weet hoe je je moet voorbereiden en jullie vragen om hulp als dat niet zo is. We zijn hier om jullie te helpen en te ondersteunen. Ik bid dat je weet hoe veel ik van jullie houd en hoe veel de mensheid van je houdt. Het maakt niet uit hoe moeilijk je denkt dat de reis is, denk aan de perspectieven in het algemeen van de mensheid, jullie kunnen een ander gezichtspunt hebben. Ik bid dat je weet hoe belangrijk dit raam van gelegenheid voor ons is en voor de mensheid. Laten we samen werken, laat dit werk gedaan worden. Ik bid dat onze dierbare lichtwerkers allemaal enthousiast zijn voor de komende veranderingen, en wordt nog meer bereid, een beetje meer, elke dag een beetje meer zodat als de tijd komt, jullie er echt klaar voor zijn.

Ik houd van jou, lief hart. Echt dat doe ik. Ik ben van jullie.

Ik ben Quan Yin, ik houd van jullie. Zo is het.

Via  Linda Li