Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 27 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 683: Ruimte en Tijd. / 27 mei 2016 / Lee Carroll


683: Ruimte en Tijd.
27 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, wat zijn de verschillen tussen Ruimte en Tijd? Jij sprak over onze 3D ruimte-tijd en zei dat voor een inter-dimensionale visie 12 dimensies nodig zijn. Onze wetenschap vindt een 11-dimensionale ruimte-tijd en jouw aanwijzing gaat over nul voor de 12e dimensie. Wat is nu de connectie tussen nul en ruimte en tijd?

ANTWOORD: Zwaartekracht en magnetisme zijn onafhankelijke delen van een systeem dat met zekerheid is verenigd. Deze twee werken samen met jullie 4D-tijd en 4D-afstand en hebben deze formule zelfs een naam gegeven – fase verplaatsing.

Jij vraagt dus naar het verschil tussen twee van de hoofdprincipes van het Universum en wij vertellen jou dat het “ervan afhangt.” (een antwoord dat jij niet wilde horen)

Wat is het verschil tussen het concept van drie of vier? Dat is kwantitatief, nietwaar?
Wat is dan het verschil tussen nul en nul als zij beide het potentieel in balans houden van iets dat onzichtbaar is en in het “nu” is? Het antwoord: het hangt “ervan af.”
Als je tijd als een constante neemt en ernaar kijkt als variabel, “hangt alles ervan af.”
Jij houdt niet van een realiteit die geen constante heeft, nietwaar? Maar het is waar!