Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 mei 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 672: Zou ik kinderen moeten hebben? / 8 mei 2016 / Lee Carroll


672: Zou ik kinderen moeten hebben?
8 mei 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik twijfel al heel lang over de beslissing of ik wel of niet kinderen zou moeten hebben. Ik maak mij grote zorgen over de overbevolking en de broosheid en kwetsbaarheid van deze planeet. Ik zie mijzelf als een milieuactivist en dit beïnvloedt veel van mijn beslissingen over hoe ik mijn leven verkies te leven.

Toch kijk ik ernaar uit om de dingen die ik heb geleerd en nog ga leren toe te passen in de hoop dat mijn kinderen ook lichtwerkers zullen worden. Ik voel mij behoorlijk verscheurd. Wil jij alsjeblieft jouw licht over deze situatie laten schijnen?

Dank je wel!

ANTWOORD: Lieverd, jouw vraag wordt grotelijks geëerd want hij laat jouw bereidheid zien om het gehele leven boven dat van jezelf te plaatsen. Toch zou jij dit moeten weten: Jij bent bedoeld om kinderen te hebben en er staan er een paar te wachten om jouw leraren te zijn. (Kryon-glimlach)