Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 17 mei 2016

Kiezen om Vreugde, Liefde en Overvloed te “Stromen” /14 Mei 2016 / DL Zeta


Kiezen om Vreugde, Liefde en Overvloed te “Stromen”
14 Mei 2016 / DL Zeta
Velen accepteren het idee dat wij de bron en oorzaak zijn van onze ervaringen, maar wat aangaande gebeurtenissen die als “vanuit het niets” komen? Gebeurtenissen die niet bewust bedoeld zijn, zijn vaak aan andere aspecten van ons bewustzijn gebonden, werkend op de achtergrond van onze huidige-moment werkelijkheid. Onderbewuste aspecten, jongere zelven van dit leven en zelfs parallelle zelven van andere levens kunnen omstandigheden beïnvloeden die in ons huidige moment ontvouwen.
Onze Gefocuste Zelf en Bewuste Intenties
Deze aspecten mogen intenties en agenda’s vasthouden die anders zijn dan degenen van onze huidige gefocuste zelf. Onze gefocuste zelf is het zelf dat momenteel ons bewuste pad in het leven aanstuurt. Iedere keer dat wij van richting en focus verschuiven, komt een nieuw zelf naar voren die het beste geschikt is om de volgende fase van onze levensreis mogelijk te maken. Wij zien onszelf en de wereld om ons heen door de ogen van onze huidige identiteit of gefocuste zelf. Belangrijke veranderingen gebeuren wanneer wij voorbij groeien aan de bekwaamheden van onze huidige gefocuste zelf en een nieuwe adopteren. Wanneer wij een kwantum groei ondergaan, adopteren wij een ontwaakte identiteit om de nieuwe werkelijkheden die wij tegenkomen te navigeren. Een ontwaakte identiteit van Zelf stelt bewuste intenties in en werkt met onze hogere begeleiding om ons voort op ons spirituele pad te bewegen.

Je Stroom van Bewustzijn Observeren
Het mag bij tijden gebeuren dat jongere aspecten het niet eens zijn met het gekozen pad van je gefocuste zelf. Deze zelven zijn in behoefte van genezing en begrip. Je gefocuste zelf mag zich niet bewust zijn van deze zelven. Dit is waarom het behulpzaam is om je stroom van bewustzijn dagelijks te observeren door uitoefeningen zoals meditatie, journaliseren en droomwerk.
Niet in tegenstelling tot streaming video dienstverleningen, deze stromende bites van het bewustzijn zijn toegankelijk wanneer jij je focus naar hen toe brengt. Het verstand drijft af naar mensen en situaties, herinneringen, overwegingen, waarderingen en vraagstellingen. In diens voortdurende zoektocht naar begrip, onderhoudt een stroom van bewust stromen dat, zoals nachtelijke dromen, een kader aanbiedt in/naar de staat van je bewustzijn. Als je jouw stroom van bewustzijn in de gaten houdt, wordt jij je bewust van aspecten die in onenigheid zijn met je huidige koers en hun intenties werken op het onderbewuste niveau.
Je stroom van bewustzijn observeren kan jou ook dichterbij de communicatie brengen met je innerlijke weten en Hogere Zelf. Sommige elementen van je stroom van bewustzijn komen vanuit je hogere begeleiding, het deel van je bewustzijn dat alle dingen in alle tijd ziet. Deze hoog-vibrationale aspecten van je stroom van bewustzijn proberen om jou te helpen het aardse leven te navigeren en je hogere doel te vervullen. Het is gemakkelijk om te zeggen welke draden van invloed geassocieerd zijn met je Hogere Zelf. Deze elementen tillen je op en spreken tegen jou op een diep niveau.
Met je Stroom van Bewustzijn werken
Bij tijden mag je afgeleid zijn door facetten van je stroom van bewustzijn die niet uitgelijnd zijn met je hogere weten. In aanvulling op de invloeden van jongere of parallelle zelven, mag je stroom van bewustzijn ook beïnvloed worden door bronnen zoals massa gedachten en gedachtevirussen, alsook astrologische, planetaire en andere kosmische beïnvloedingen. Gedachtevirussen zijn vrij-zwevende gedachtevormen die zichzelf aan onze gedachteprocessen hechten en zich voeden aan onze energie.
Spirituele uitoefeningen zoals meditatie kunnen besef brengen naar de uiteenlopende elementen van je stroom van bewustzijn en jou helpen de minder belangrijke en ongunstige draden uit te wieden. Het dagelijks journaliseren is een behulpzame uitoefening, hetgeen je toestaat om te praten met deze andere zelven om hen in/naar harmonie te brengen met je bewuste doelstellingen en intenties. Wanneer je in harmonie leeft met al je “zelven”, ben je veel minder vatbaar voor gedachtevirussen en massale beïnvloedingen. Een verenigd wezen dat nauw samenwerkt met diens hogere begeleiding is in staat om door de illusionaire en laag-vibrationale beïnvloedingen heen te kijken. Zij zijn in staat om onberispelijk te reageren op wat voor kosmische en planetaire verschuivingen er ook van hen gevraagd wordt.
Je Stroom van Bewustzijn en Toekomstige Mogelijkheden
Gebeurtenissen die in jullie nabije toekomst kristalliseren kunnen gedetecteerd worden in je stroom van bewustzijn voorafgaand aan hun aankomst in de fysieke werkelijkheid. Diegenen, met een fijn-afgestemde intuïtie, mogen gedachtevormen oppikken die de voorbodes zijn van kristalliserende gebeurtenissen in een toekomstig moment zonder te beseffen dat dit het geval is.
Deze voorbodes zijn geen waarschuwingen evenzeer als draden van besef die in en uit het weefsel weven van ons bewustzijn via onze stroom van bewustzijn. Wanneer wij ons eenmaal bewust worden van waar een gekozen richting ons naartoe leidt, zijn wij vrij om een alternatieve koers te kiezen. Een voorbeeld zou zijn om mogelijke gezondheidsconsequenties op te pakken die gerelateerd zijn aan een huidige gewoonte en de keuze om die gewoonte te beëindigen of te veranderen om een andere toekomstige waarschijnlijkheid te creëren.
Het incuberen van de Stroom van Bewustzijn
Er zijn aspecten van je stroom van bewustzijn die je kunt aansturen ongeveer zoals je een droom zou incuberen. Zoals wij gezegd hebben, kan je kiezen om gedachten en beelden te stromen die je inzichten brengen over de huidige staat van je bewustzijn of de richting waar je gedachten, overtuigingen, gevoelens en acties jou naartoe brengen.
Maar je kunt veel meer doen. De stroming’ mogelijkheden zijn onbegrensd. Je kunt kiezen om een voorspellende stroom te stromen waar je intapt op downloads die jou kunnen helpen moment na moment beslissingen te maken. Deze voorspellende stroom kan jou ook helpen om toekomstige werkelijkheden te ontwerpen en te creëren die uitgelijnd zijn met je spirituele doel. Je kunt het grotere plaatje van gebeurtenissen stromen van gebeurtenissen die momenteel in je leven ontvouwen of je afstemmen op de fijne details waar je overheen mag kijken. Je kunt de zielcontracten en verbindingen die je met anderen vasthoudt stromen. Je kunt parallelle levens stromen waar je in deze tijd sterk mee verbonden bent. Je kunt jongere zelven stromen van dit leven die in behoefte zijn van genezing. Je kunt informatie stromen over de staat van je fysieke lichaam en wat er nodig is voor genezing op dit moment. Hetzelfde is waar voor emotionele, mentale en spirituele genezing.
Je kunt het grotere plaatje stromen van een relatie van wat voor vorm van verbinding en begrip dan ook die onderliggend is aan kwesties. Je kunt je levenslessen stromen - je karma voor dit leven - aldus je bewust kunt werken met deze kwesties die jou teruggehouden hebben. Je kunt inzichten stromen, inspiraties en visioenen voor creatieve werken. Je kunt vragen stellen en de antwoorden stromen vanuit je Hogere Zelf. Je bent alleen begrensd door je voorstellingsvermogen en je bereidheid om de architect van je leven te worden.
Standaard versus Bewuste Stroming
Wanneer je met je stroom van bewustzijn werkt, ben je in staat om de werkelijkheden die je ervaart te kiezen en te vormen en je spirituele doel te manifesteren met een gevoel van gemak en vreugde. Dit is een sterk contrast met wat er gebeurt wanneer je kiest voor het standaard kanaal voor je stromende bewustzijn. Op het standaard kanaal, stroom je alledaagse, massa gedachten; je stroomt gedachtevirussen en lagere frequentie gedachtevormen die vrijelijk in de omgeving zweven. Dit put je energie uit en leidt jou ertoe jezelf een ongelukkig slachtoffer te voelen die niet in staat is vrij te breken van herhalende lussen van ongewenste ervaringen.
Met het standaard stromen, bereiken de draden van je eigen spirituele reis alleen met tussenpozen je bewuste geest te midden van een mengelmoes van popcultuur en andere betekenisloze massa gedachtevormen. Als je een held wilt zijn van je eigen wakende droom, kies om de droom te stromen die gaat over je bestemming, je doel, zielcontracten en levenslessen.
Kiezen om Vreugde, Liefde en Overvloed te Stromen
Kies om vreugde, overvloed en Liefde te stromen. Kies om de hogere frequenties toe te staan je levenservaringen te gidsen. Als je gewaarwordt dat je tegenwerkend bent om de hogere werkelijkheden in je leven toe te staan, onderzoek of de inwendige stemmen jou vertellen dat je dit niet verdient. Breng je besef naar aspecten die nog steeds in behoefte zijn van genezing en begrip. Deze zijn vaak jongere zelven die verstrikt zitten in emotionele trauma’s. Blijf dit proces ondernemen totdat je de eenwording verwezenlijkt met alle aspecten van je bewustzijn en je gekozen pad.
Je bent in staat om fijn af te stemmen wat je aan het stromen bent op het grote scherm van je bewuste geest en je brengt andere aspecten van je wezen in/naar de uitlijning met dat visioen. Affirmeer dat je het hoogste en beste verdient dat het Universum jou te bieden heeft. Als je hogere vibrationale werkelijkheden in je leven toestaat, ben je in staat om anderen met hun reis te helpen en je bij anderen aan te sluiten om de nieuwe tijd op de Planeet Aarde te verankeren.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2016 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.