Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 27 mei 2016

James Twyman: Belangrijke Wereldwijde Aankondiging


James Twyman
Belangrijke Wereldwijde Aankondiging

Recente gesynchroniseerde meditaties hebben ons een ding laten zien ~ De mensheid is klaar om de kracht van het gebed te gebruiken om een nieuwe wereld te creëren.

Ik ben vereerd om mijn rol te spelen in deze uitbreiding van het bewustzijn, en ik ben u dankbaar voor het spelen van uw rol daarin. Gericht, gesynchroniseerd gebed is niet alleen een sterke kracht, maar naar mijn mening, de sterkste kracht in het heelal. Ben je klaar om deze energie meer dan alleen maar zo nu en dan toe te passen? Ben je bereid om je elke maand bij miljoenen mensen aan te sluiten, je gebeden van Vrede te focussen op een gebied van conflict, oorlog of milieuramp?

De grootste Betrokkenheid van Mijn Leven

Ik ben bereid om mijn rol te spelen, en ik hoop dat je met me mee doet. Wil jij jij jezelf verplichten om elke maand 15 minuten te besteden aan het mediteren voor vrede in een gebied van grote conflicten of oorlog? Vijftien minuten per maand is alles wat ik vraag. En hier is wat ik beloof te doen: