Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 15 april 2016

Heavenletter 5621 Lichten in de Nachtelijke Hemel / 15 April 2016

Lichten in de Nachtelijke Hemel
Brief uit de Hemel
15 April 2016 


God zei:

Kom uit de duisternis waar je plaats voor hebt gemaakt.Je kan heel goed de donkerheid hebben verleid, alsof het gewicht van de duisternis jouw schuld is of dat de duisternis op de een of andere manier je waardig zou maken en het schuim opbranden dat, - met een zinkend hart-, je mag geloven dat je bent.
Wie weet dat de wereld je kan toetakelen en je overtuigen dat je veel minder bent dan je lijkt te zijn, wanneer de waarheid is dat je veel meer bent dan waar je ooit over hebt durven dromen. Begin nu met dromen. Zwem uit de windstiltes. (inactiviteit) Deze windstiltes zijn niet waardig. De windstiltes zijn jouw niet waardig. Geloof niets van wat deze windstiltes je vertellen. En wees er ook niet boos op de windstiltes, voor de een of de andere manier, heb je ze uitgenodigd in je omvang van beweging. Je bent ook in staat om de windstiltes de deur te wijzen. Je bent in staat. Richt je blikken hoger. Beklim de hoogten. Je bent deel van de sterren die zelfs bestaan verderop dan degene die je nu ziet. Je bent meer dan, verder dan, je imaginatie. Je bent aan het onkruid wieden geweest, terwijl je bent om de sterren uit te drukken.

Kijk naar de sterren. De sterren zijn jouw gesprekfamilie. De sterren en jij zijn gemaakt van hetzelfde licht, als je eens wist. Eigenlijk, weet je het, toch je bent hier blanco voor geworden. Je hebt jezelf overtuigd dat je onmogelijk het licht kan zijn dat zover weg bestaat en de nachtelijke hemel oplicht. Zelfs als je het Licht van de Wereld wordt genoemd, heb je nooit geloofd dat je van de sterren vandaan komt.

We kunnen zeggen dat de Sterren het gereflecteerde Licht van Jouw Vader God is of van Jouw God, zoals je wilt. In ieder geval, het Licht van de Sterren passen jou meer dan. Je bent hetzelfde Licht dat Ik in het uitspansel heb geplaatst. Je bent omgeven door het Licht Dat Jij bent. Als de Nachtelijke Hemel verlicht kan worden door de Sterren, wat doet jouw denken dat jij niet verlicht bent? Ik spreek tot elk en ieder van jullie. Iedere Ster is gekoppeld aan elke andere.

Er zijn geen eenzame sterren. Er is geen wenen in de Hemel noch reden voor het. Waar Realiteit is, Schijnt Licht, en is Liefde. Jij, zoals je stuitert op Aarde, straal precies hetzelfde Licht uit als Ik doe. Het enige ding is dat je het niet helemaal gelooft en jezelf niet laat zien, hoe helder je kan schijnen. Hoe kan je schijnen, vertel je jezelf, wanneer je hart zo zwaar is?

Geliefden, hoe kan je niet schijnen wanneer jouw Licht binnenin, is gemaakt van de deeltjes van Mijn Buitengewone Liefde?  Mijn Licht dimt nooit, noch de jouwe. Elk ogenschijnlijk individu op Aarde is Mijn Licht. Kom toch mee samen. Accepteer dat je Licht geeft voor de hele wereld om te zien. Accepteer dat je al het Licht geeft in de Hemel. Je bent waarlijk het Licht van Liefde, toch je mag omdraaien en zeggen, “Wie? Ik?” Ja, jullie geliefden. Jullie zijn sterren die schijnen.

Je kan het niet geloven, Het kan niet zijn, overtuig je jezelf. Het kan nooit waar zijn, herhaal je. Je bent zeker, dat het nooit waar was dat je Licht bent, want je hebt het Licht nog niet gezien. Geliefde, al wat je hebt te doen is de knop om te draaien en je zal Hemel en Aarde verlichten.

Aarde heeft het Licht van de Hemel nodig en jij bent hier om het te voorzien. Ja, jij, tegen wie Ik nu spreek, jij, die Mijn woorden leest en alle anderen, ook, die niet is. Mollen zijn gemaakt om gangen en een hol te graven, maar niet jij. Jij bent om te blinken op de Oceaan en over de hele wereld. Je bent geen facsimile van het Licht, Je bent het Werkelijke Ding.

Wie heeft er zand in je ogen gestrooid? Het moet jij geweest zijn. Kom nu uit je hol.
Laat je ogen gewennen aan de Zon en aan de Vele Sterren welke de duisternis verlichten.
Waarom zouden Mijn kinderen plaats hebben voor duisternis wanneer ze Mijn Echte Gecreëerde  Licht zijn om te schijnen? Je kan net zo goed je Verlichtheid accepteren en genieten van je bezoek aan de Aarde en jezelf richten naar je broers en zussen en al het Licht in de Nachtelijke Hemelen.

Vertaler: Anja