Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 mei 2016

Gaia “Ik Ben Aan Het Werk” / 22 Mei 2016 / M. Purschke

Gaia:
“Ik Ben Aan Het Werk”
22 Mei 2016 / M. Purschke

Lieve Mensen,
Er werd mij vriendelijk gevraagd om aan jullie te vertellen hoe ik me nu voel en hoe het nu verder gaat.
De dringende vraag, wat en vooral wanneer er dan nu iets buitengewoons gaat gebeuren, voel ik sterk in jullie.
Lieve mensen, wat vinden jullie buitengewoon? Hebben jullie het idee dat het iets vernietigends moet zijn? Bijvoorbeeld een stad die tijdens een aardbeving ten onder gaat? Vele lieve mensenzielen, die hun aardse leven verlaten? Vloedgolven die veel offers vragen? Vulkanen, die hun lava en as in de woonwijken van mensen gieten die al aan de rand van hun pijngrens en hun bestaan leven?
Ik verzoek jullie, als jullie Moeder Gaia, die van ieder wezen: mens of dier of wezens, met een voor jullie nog bijna niet voor te stellen soort, zoals feeën en natuurgeesten, houdt. Ik doe niet graag pijn en voel me ongelukkig over het gevoel van pijn in jullie zielen.
Ik voel me zoals kort voor een geboorte. In vreugdevolle verwachting en hoop, want zoveel heeft zich al veranderd.
Voelen jullie het dan niet? Zoals de mens onder invloed van de Goddelijke stralen van Liefde verandert?
Zo velen hebben reeds hun gedrag en denken geordend.
Zo velen weigeren om vlees te eten om jullie familie, de dieren, te beschermen en hun respect te laten zien voor alles wat leeft.
Veel is er gebeurd sinds de Nieuwe Tijd van geweldloosheid, van vrede, van Liefde en vooral de tolerantie en gelijkheid die jullie, lieve mensen, beloofd werd.
Iedere minuut zijn er meer mensen die hun denken en handelen veranderen, daden der Liefde doen en die het vrije lichtpad zoeken, daarop wandelen willen.
Jullie mensen, jullie Lichtwerkers, blijf in het streven naar Licht en zo zal het Licht steeds feller stralen in jullie. Wat ik daaraan nog toe moet voegen, ligt aan wat JULLIE al gedaan hebben.
Zeker, er zullen nog ernstige zaken te doen zijn die mij veel energie zullen kosten. Maar ik doe ze vol Liefde, hoop en vertrouwen voor een ieder van jullie die van goede wil is. En met de zekerheid dat ze gedaan moeten worden om noodzakelijke veranderingen door te voeren.
Gezamenlijk zullen jullie, lieve mensen, de uitdagingen aangaan en de horden, die jullie jezelf vaak opleggen, lopen. De obstakels die jullie alleen niet het hoofd kunnen bieden, omdat ze jullie door wezens, met honger naar macht en materiële rijkdom, opgelegd werden. Hier hebben jullie de hulp van de Goddelijke Bron van Liefde nodig. Laat deze obstakels over aan de Hemelse Machten want alleen zij weten wie ze tegenover zich hebben.
De Weg, lieve mensen, is het doel.
Wanneer jullie deze gezamenlijk betreden met Liefde en vertrouwen, met de zekerheid te willen leven in het Goddelijke Licht, dan zullen jullie het doel bereiken.
Wees daartoe bereid en geef jullie deel hieraan. Al het andere zal gaan zoals onze Hemelse Vader in zijn goedheid en verziendheid laat gebeuren.
Alles, lieve mensen, gebeurt op de juiste tijd.
Vertrouw en ben in Liefde voor alles dat op mij en in mij leeft, en zo verlichten jullie mijn taak.
Jullie Moeder Gaia.
Vertaling:  Jozette Weijkamp, www.liefdesenergie.com en http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/