Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 27 mei 2016

Djwhal Khul over Lachen / Gechanneld door Rev. Terri Newlon /Geplaatst 27 mei 2016

Djwhal Khul over Lachen
Gechanneld door Rev. Terri Newlon
Geplaatst 27 mei 2016

Hier is Djwhal Khul. Tashi Delek.

 Oké. Deze week wil ik praten over de kracht van het lachen en je kunt verschillende niveaus van heling creëren door middel van het lachen of het luisteren naar anderen die ook lachen. Als het gaat over het luisteren naar het lachen van iemand anders, zoals misschien naar een kind dat giechelt en jou doet glimlachen of maakt dat jij je goed voelt, dan krijg je de genezende kracht van iemand anders zijn lach.

Als het een lach is die je irritant vindt, dan is dat wat wij Yuk noemen. Het is of Yum of Yuk. Ja of Nee.

Dus kies zorgvuldig naar wat voor soort lach je luistert en ben er zeker van het zo veel mogelijk als je kunt vanuit binnenin je eigen lichaam te creëren. Je kunt letterlijk lach momenten hebben gewoon wanneer jij dat beslist "Oké, precies 's middags ga ik lachen gedurende 30 seconden." Het is zeer gunstig voor het lichaam. Als je mensen om je heen hebt of huisdieren of iets, zult u merken dat ze de energie eigenlijk wel leuk vinden.

Oké Dierbaren. Zoals altijd, dank u en mijn liefde voor jullie.
Djwhal Khul


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl