Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 11 mei 2016

De Raad “Welk Deeltje Is? Welk Deeltje Is Niet?” /9 Mei 2016 / Ron Head


De Raad
“Welk Deeltje Is? Welk Deeltje Is Niet?”
9 Mei 2016 / Ron Head
Vandaag willen wij een klein beetje plezier hebben. Jullie Albert Einstein, die nu onze Albert is, was gewend te doen wat hij noemde gedachte-experimenten. En wij willen een beetje een gedachte-experiment met jullie doen. Maar dat schijnt nog niet heel plezierig te zijn, nietwaar? Dus zullen wij Lucy en Ethel vragen om ons hun chocoladefabriek te lenen. Ja. Dat lijkt er meer op.
Welnu, deze fabriek is waar de Schepper alle “materie” uit “geen-materie” maakte. En vandaag gaan jullie de Kwaliteitscontrole zijn. Wij zijn bekend genoeg met de huidige natuurkunde om nu te begrijpen dat alle “materie”, de deeltjes, volledig gemaakt zijn van energie dat op uiteenlopende frequenties vibreert. En wij staan aan de lopende band als deze nieuwe deeltjes in/naar het bestaan komen, volledig samengesteld uit de gedachten en energieën van het Goddelijke Geen-Materie. Hebben jullie dat? Welnu, wat wij moeten gaan doen is om de deeltjes te scheiden die gecreëerd werden minder dan perfect te zijn. Wij moeten al deze die de Schepper niet goed maakte terzijde trekken.

Wat is dat? Jullie zeggen dat er voor ons geen deeltjes zijn om terzijde te leggen? OK dan. Laten we naar een andere lopende band gaan. Nu zijn wij bij de lopende band waar deze nieuwe deeltje samenkomen om sterren, nevels, galaxies, planeten en manen te maken. Dit is leuk nietwaar? Denk eraan, wij moeten alle defecte deeltjes verwijderen. Alles ziet er voor ons perfect uit. En voor jullie? Er moet iets voor ons te doen zijn hier.
Laten we verder over de lopende band gaan. Ah, hier zijn we! Dit is waar alle “levende” materie gemaakt wordt. Zagen jullie waar de materie de levende materie werd? Wij moeten dat gedeelte gemist hebben. Hoe dan ook, laten we alle levende materie scheiden dat niet volledig gemaakt is van volmaakte deeltjes. Het lijkt alsof wij hetzelfde probleem hebben hier. Laten we verder gaan. In feite, laten we enige stappen overslaan en zien wat we kunnen vinden.
Ah, hier is de lopende band waar de Schepper alle mensen gemaakt heeft. Het ziet ernaar uit dat zij nog steeds gefabriceerd zijn van alle volmaakte deeltjes. Maar wij waren toegewezen aan de Kwaliteitscontrole, dus wat wordt er van ons verondersteld te doen? Worden wij verondersteld te beoordelen welke perfect zijn en welke dat niet zijn? Willen jullie die taak? Als jullie iedere dag rondkijken, zien jullie dan niet mensen die de taak aannemen van Kwaliteitscontrole agenten te zijn overal waar jullie kijken?
Welnu, er zijn een paar dingen om in overweging te nemen op dit punt. Jullie zijn begonnen te kiezen te begrijpen dat jullie Schepper, hoe jullie Haar/Hem ook noemen, Liefde is. Jullie zijn verder gegaan en zeiden, Onvoorwaardelijke Liefde. Onvoorwaardelijk zou toeschijnen te betekenen dat het een Liefde is welke niet oordeelt. Dus deze Schepper zegt niet, “Ik zal van elk van jullie houden zolang als….”. Elk deeltje, en elk wezen is niets meer, en niets minder, dan volledig gemaakt van perfecte goddelijke materie. Een ieder is niets minder dan een ander gezicht van de Schepper van Alles Dat Is. Wij weten dat. We keken net naar het gehele proces, nietwaar?
Dus waar leidt dat ons naartoe? Wel, voor één ding, het betekent dat ieder persoon die jullie vandaag zien volledig gemaakt is van goddelijke materie en volmaakt is zoals jullie hem of haar zien, ongeacht van hoe zij zichzelf zien en daarom hoe zij handelen. Dat betekent niet dat zij sympathiek handelen. Het betekent niet dat je het leuk moet vinden om bij hen in de buurt te zijn. Het betekent dat zij in dezelfde leermodus zijn waar jullie in zijn en jullie mogen kiezen om ergens anders te gaan leren als jullie dat graag willen. Maar dat is nog steeds niet waar wij met dit naartoe wensen te gaan.
Als al het bovenstaande waar is, en wij weten dat bijna iedereen van jullie het hiermee eens kan zijn, wat maakt dat dan van jou? Kan je beginnen te accepteren dat je werkelijk een goddelijke wezen bent? Ben je volledig gemaakt van goddelijke materie op volmaakte manieren? Deed je echt alle dingen die je ooit gedaan hebt als ervaringen en stappen om te leren wat je moest leren? De Schepper heeft jou niet geoordeeld. Wie heeft dat wel? Voel je werkelijk dat je een goddelijk wezen bent? Waarom niet? Omdat wij jullie vertellen, dat als jullie je dit niet eigen maken, dat jullie dan nog steeds iets aan vergeving te doen hebben. En Lucy, Ethel, Ricky, als jullie jezelf en alle anderen nog niet kunnen vergeven, dan “hebben jullie iets uit te leggen”. Of nog iets om diep over na te denken te doen.
Welnu, voordat jullie je ‘harige shirts’ (zelfopgelegde straf) aantrekken en verder gaan in jullie schuldgevoel trips - met andere woorden, voel je niet schuldig over je schuldig te voelen - begrijp alsjeblieft dat het volledige onderwerp van dit experiment was om jullie ertoe te brengen te zien dat jullie inderdaad gemaakt zijn van, en in feite zijn, de goddelijke materie waar wij over spraken. En jullie kunnen niets anders zijn. Omdat er niets anders is. Dat is er echt niet. Jullie kunnen niet zeggen, “De Schepper maakte Alles Dat Is behalve die materie daarginds.” Jullie kunnen niet zeggen, “Behalve mij”. Zijn jullie nog steeds aan het leren? Zijn jullie nog steeds aan het verbeteren? Dat is jullie taak. Gefeliciteerd. Jullie hebben manieren ontdekt waarop jullie in staat zouden kunnen zijn om te verbeteren. In feite, mogen jullie gewaarworden dat jullie beter waren, in jullie inschatting, op de manier dat jullie waren. Maar jullie krijgen dat te beslissen. En dat is prima.
Wat wij vandaag gedaan hebben is onderwerpen opnieuw bezoeken waar wij eerder over gesproken hebben en wij keken naar hen op, wat wij bedoelden te zijn, een nieuwe manier. Wij doen dat vaak. Dat is omdat als jullie eerder naar hen gekeken hebben dan zijn jullie niet hetzelfde vandaag, en zullen jullie zeer waarschijnlijk een nieuw inzicht verkrijgen. En als jullie dat niet gedaan hebben, dan zullen jullie een volgende stap aangaande jullie reis maken.
Zegeningen en een goedendag aan allen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/