Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 27 mei 2016

Benjamin Fulford: Het hoofd van de Khazariaanse maffia is Baron Jacob Nathaniel Rothschild / 23 mei 2016 + korte update 27 mei 2016

Het hoofd van de Khazariaanse maffia is Baron Jacob Nathaniel Rothschild
23 mei 2016 + korte update 27 mei 2016

De man die het nieuwe financiële systeem blokkeert en het gebruik van Aziatisch goud voor het heil van de planeet verhindert is Baron Jacob Nathaniel Rothschild, volgens zijn dichtbije familieleden en de CIA. Baron Rothschild is het hoofd van de Khazariaanse maffia octopus die de uitgave van VS dollars, Euro’s, Japanse yen en vele andere valuta beheerst, uitgezonderd de Chinese yuan of de Russische roebel.

Het was Rothschild die in de weg stond toen de Aziaten elders goud aanboden tegen een 13% discount met de bedoeling een bureau voor toekomstplanning op te zetten belast met het beëindigen van armoede, het stoppen van de vernietiging van het milieu en het veranderen van deze planeet in een paradijs. Het plan wordt ondersteund door de BRICS naties, het Pentagon, de meeste van de agentschappen en zelfs door veel van Rothschild eigen familieleden.

Als Baron Rothschild geen contact opneemt met de White Dragon Society om te onderhandelen over een compromis binnen 24 uur nadat deze nieuwsbrief gepubliceerd is, zal de WDS 1 ton goud aanbieden, beschikbaar voor het ophalen in HongKong, aan ieder die hem kan overhalen om uit te weg te gaan. Tussen twee haakjes Rothschild, we weten dat je je verstopt in het voormalige huis van Mark Rich in Zug, Zwitserland en niet in je landhuis in Waddeston, Buckinghamshire, Engeland. Doe geen moeite om je te verstoppen, het zou nutteloos zijn.

Als andere mensen ons ook blokkeren zijn we gedwongen om onze eigen stok speelkaarten uit te geven zoals de Bush Nazis deden in Irak. Elke kaart zal inwisselbaar zijn voor een zekere hoeveelheid goud afhankelijk van de aard van de misdaden tegen de mensheid uitgevoerd door de op de kaart afgebeelde persoon.

Echter, wat de slinkende cirkel van Rothschild strooplikkers en Khazariaanse Nazi’s moeten begrijpen is dat de WDS er niet op uit is om “de slechte jongens” op te pakken. We willen alleen de planeet redden. Als iemand in de weg staat terwijl we dit doen, zullen we gedwongen zijn om hem opzij te zetten.

Het andere ding om op te merken is dat het WDS plan op een bepaalde manier lijkt op de eindejaar feestjes die Nomura Secureties hield voor buitenlandse correspondenten in Tokyo. De meeste correspondenten is het niet toegestaan om giften te accepteren van hun bronnen die meer waard zijn dan $20 of zoiets. Dus, wat Nomura deed was een bingo houden waar iedereen uiteindelijk een grote prijs won.

Deze correspondent werd eens “voor de gek gehouden” om een Noritake theeset ter waarde van $300 te accepteren. Met ander woorden, de WDS wil zich ervan verzekeren dat iedereen een prijs krijgt inclusief de dinar mensen, de Noord Koreanen, de meest veelzijdige zouden de M1’s zijn, de gnostische illuminatie, de Zap crowd en ieder ander die deelneemt in het gevecht voor een rechtvaardiger financieel systeem. Natuurlijk zullen alle mensen en levende wezens van deze planeet als winnaar naar voren komen wanneer we dit voor elkaar brengen, en dit zal gebeuren.

Dit is duidelijk het geval omdat de situatie in wezen steeds wanhopiger wordt voor de Khazariaanse maffia terwijl ze systematisch worden verwijderd uit hun macht in de wereld.
De belangrijkste recente ontwikkelingen hebben plaatsgevonden in Israël waar minister van defensie Moshe Yaálon vorige week ontslag nam terwijl hij “extremisme, geweld en racisme,” in de Israëlische gemeenschap aan de kaak stelde binnen het Netanyahu regiem.

Dit werd gevolgd door opmerkingen gedaan door IDF plaatsvervangende Chief of Staff Yair Golan op de herdenkingsdag van de Holocaust waar hij onder andere zei dat hij “de regen van racistische wetsvoorstellen in de Knesset, degenen die al zijn aangenomen en degenen die in de maak zijn, sterk vond lijken op de wetten aangenomen door de Reichstag in de vroege dagen van het Nazi regiem.”

Deze opmerkingen werden gesteund door voormalig Israëlisch eerste minister Ehud Barak die zei Israel is “geïnfecteerd door de zaden van fascisme.”

Het lijkt erop dat het Joodse volk eindelijk wakker wordt voor het feit dat hun eigen leiding eigenlijk bestaat uit Khazariaanse Nazi gangsters met een agenda voor genocide.
Dit late ontwaken van de Joden voor de verschrikkingen waar ze aan onderworpen werden door de millennia heen door hun Satan aanbiddende leiders gebeurd niet per ongeluk. De Russen voerden een erg verfijnde campagne uit door de Israëlische eerste minister Benyamin Netanyahu te dwingen om de rechter vleugel extremistische Avigdor Lieberman in te huren als de nieuwe minister van defensie, zegt de geheime dienst van het Pentagon. Deze extremist zal suïcidale agressieve politiek uitvoeren dat “de vernietiging van Israël zal bespoedigen,”  zeggen ze. Vooral Lieberman wordt verwacht een invasie van Libanon te bevelen welke een regen van raketten zal sturen waar hun zogenaamde Iron Dome defensie nutteloos tegen zal zijn, zeggen de bronnen.

Het andere ding dat dreigt is, is de financiële vernietiging van het Israëlische regiem. Dat is omdat de senaat van de VS de tegenstand overwon van marionet president Barack Obama bij het passeren van een wetsvoorstel dat VS burgers zou toestaan om buitenlandse regeringen aan te klagen voor niet alleen terrorisme maar ook sabotage van vliegtuigen, het nemen van gijzelaars en buitenrechtelijke moord. Terwijl de door de Khazariaanse maffia gecontroleerde pers lijkt te denken dat dit wetsvoorstel gericht is op Saudi Arabië, is het werkelijke doel Israël. Israël (en zijn geheime Rotschilds koningen) kan nu worden aangeklaagd voor 9/11, de Parijse aanvallen, Maleisische vluchten370/17, de Sinaï Russische vliegtuigramp en nu, het Egyptische incident van vorige week.

Pentagon bronnen zeggen dat de woorden “vliegtuig sabotage” bewust werden toegevoegd aan het wetsvoorstel voor de Senaat alleen om Israel verantwoordelijk te kunnen stellen voor zijn acties.

In het geval van de Egyptische “vliegtuigramp” van vorige week, CIA bronnen vertelden dat wat er werkelijk gebeurde was dat drie agenten van de Franse regering op weg waren naar Egypte om ernstige Khazariaanse misdaden openbaar te maken daarom werd het vliegtuig dat ze namen weg geleid naar Israël. Dat is waarom de eerste nieuwsverslagen meldden dat er 69 mensen aan boord waren terwijl latere verslagen het aantal veranderden in 66. “De Israëlische kaping van Egyptair slechts twee dagen na het wetsvoorstel in de Sentaat is een brug te ver en leidt misschien naar een enorme dump van geheime informatie over zijn terrorisme en misdaden,” bevestigen Pentagon bronnen.

De Russen, ondertussen, hebben vroegtijdige informatie gegeven aan de WDS over een belangrijke Khazariaanse verrader in het Pentagon. Ze claimen dat VS vier sterren generaal Joseph Leonard Votel, hoofd van het Centrale Commando van de VS, “recentelijk in het geheim de stad Rakka in Syrië heeft bezocht om ISIS te helpen een offensief voor te bereiden”:

De Russische geheime dienst zegt dat Votel’s werkelijke loyaliteit niet bij de Verenigde Staten ligt maar eerder bij de Khazariaanse maffia Vanguard groep en zijn eigenaren van de stad London (Rothschild). Veteran’s Today, zegt op zijn beurt dat vier officieren van de geheime dienst, een Amerikaan, een Saudi, een Turk en een Fransman recent werden gevangen door de Hezbollah in Syrië. Ze werken ook voor de Khazariaanse maffia.
http://www.veteranstoday.com/2016/05/22/exclusive-hezbollah-captures-cia-officer-in-aleppo-commanding-al-qaeda/

De Khazariaanse vijfde columnisten in de Verenigde Staten worstelen om de controle te houden door het sturen van al hun partijbazen om te proberen Republikeins presidentskandidaat Donald Trump te overtuigen om akkoord te gaan met hun programma. Dat is waarom Henry Kissinger, Dick Cheney, James Baker, Sheldon Adelson en anderen recentelijk bij hem op bezoek zijn gegaan. Maakt niet uit wat deze mensen zeggen: “de Donald zou nog steeds door deze personen worden gedwongen om te doen wat het beste is voor Amerika, niet Israël,” zeggen de Pentagon bronnen. Trump wordt ondersteund door het Vaticaan, de NRA en de Russen onder andere, en zullen een hele andere agenda volgen dan de Clinton/Bush maffia, voegen ze toe.

De belangrijkste bron van Khazariaanse macht, hun centrale banken in privé bezit, ligt ook al onder grote cyberaanvallen. De hacker groep Anonymous heeft de computers stil gelegd van de Bank van Engeland, de Boston tak van de Federale Reserve Raad, de Bank of France en vielen 20 andere centrale bank computers systemen in de hele wereld aan met wat ze zeggen nog maar het begin is van een uitgebreide campagne tegen hen. Deze aanvallen zijn ontworpen op een manier dat ze de dagelijkse transacties van gewone mensen niet beïnvloeden, alleen van Khazariaanse oligarchen, zegt Anonymous.

De campagne om het Khazariaanse narcotica geld af te snijden vordert ook met het hoofd van de Southern Command van de VS welke een bezoek brengt aan Peru op 10 mei om er zeker van te zijn dat dit land samenwerkt met Columbia en dat cocaïne gelden niet naar de Khazariaanse Nazi’s vloeien.

De progressieve legalisatie van drugs in de hele wereld, met Duitsland en Japan bereid om samen te werken met de VS in het toestaan van marihuana voor medische en mogelijk zelfs voor recreatieve doeleinden, snijdt ook financiën voor de Khazariaanse bende af.

De Khazariaanse Zionistische gangsters zijn in staat geweest om een beperkte tegenaanval uit te voeren door het tijdelijk overnemen van Brazilië en het dwingen van een Israëliër om de centrale bank van het land te leiden. Echter, alleen het fascistische Macri regiem van Argentinië heeft de nieuwe regering daar erkend. Een tegenaanval tegen het coup regiem in Brazilië vindt nu plaats in de vorm van luchtaanvallen, protesten en ”andere acties.”

In Japan vindt ondertussen een al lang geplande G7 topontmoeting plaats deze week maar het is al duidelijk dat deze groep van poppenspelers niets anders zal bereiken dan te genieten van hete bronnen, het bezoeken van heiligdommen en het eten van goed voedsel. Het officiële communiqué zal matig to the point en betekenisloos zijn omdat de mensen die bij deze top bijeenkomen steeds onbelangrijker worden. Sommige groepen willen Obama vermoorden als hij een bezoek brengt aan Japan, maar zoals Russisch Vladimir Putin het zegt: “Als iemand zijn hondje bijt, ga je niet achter de hond aan maar achter de eigenaar.”

De bal ligt nu in jouw hoek, Rothschild
http://antimatrix.org/Convert/Books/Benjamin_Fulford/Benjamin_Fulford_Reports.html#The_head_of_the_Khazarian_mafia_Jacob_Rothschild_2016_05_23


Update

De Rothschilds hebben contact opgenomen met de White Dragon Society dus het aanbod van 1 ton aan goud is voorlopig ingetrokken De onderhandelingen gaan verder.


Vertaling: Lia.