Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 23 mei 2016

Aartsengel Michael over het onderwerp Wereldvrede. / 22 mei 2016 / door Andrew Eardley

Aartsengel Michael over het onderwerp Wereldvrede.
22 mei 2016 / door Andrew Eardley

Andrew: Ik had een reading met Aartsengel Michaël via Linda Dillon op vrijdag 20 mei. Zijn inleidende opmerkingen waren niet specifiek gericht op mij, maar gericht aan het menselijk Collectief over het onderwerp van de komende globale vrede - een deel van het Plan van de Goddelijke Moeder.

Hij deelde mee aan Linda, het kanaal, dat hij wilde dat deze boodschap van vrede op grote schaal wordt verspreid. Dus deel ik het met grote vreugde met  onze lezers.

Aartsengel Michael: Gegroet, Ik ben Michael. Welkom, geliefde vriend, bondgenoot. Ja, Ik kom als Aartsengel van Vrede, Strijder van Liefde, want Liefde is het enige ding wat in ieder Universum de moeite waard is om je 'zorgen' over te maken, en als ik dat zeg, bedoel Ik dat natuurlijk op een vredige manier, want er is geen ruimte voor conflicten, voor bitterheid, voor misverstanden - opzettelijk of anderszins.

Jullie hebben de ervaring gehad van het zien van een zachte deken van sneeuw die op de Aarde is gevallen en de moeder bedekt heeft. (1) Dat is de manier waarop de Vrede zal komen - en komt - als een zacht vallen, niet louter regen, maar van sneeuw om de vurige emoties af te koelen, de mentale gedachten die vernietigen en zulke grote chaos creëren.

Dit gevoel van zachte sneeuw zal dit buitengewone gevoel van onrust en chaos, die de meest recente toestroom van al onze energieën heeft op de mensheid, volgen, en het is in deze, in de zachte zachtheid, in de koelte, dat mijn Vrede en onze Vrede en de Vrede van de Moeder zal komen om te regeren - zal komen om het nieuwe normaal te zijn.

Dus we zijn zo enthousiast, zo dankbaar, zo diep onder de indruk, als we maar kunnen zijn. En dus dit is waar ik mee begin met jullie te delen deze dag. Ja, de veranderingen - de buitengewone veranderingen - waar Yeshua over heeft gesproken, waar onze Here Jezus Sananda over heeft gesproken - zijn in volle gang.

Maar het is belangrijk voor de mensheid om ook hier naar uit te kijken, dat vrede niet komt in een hagelbui van kogels. Het komt niet door man tegen man strijd of het schieten van vliegtuigen uit de lucht. (2) Het komt in de rust van het moment, in de vroegste ochtend als jullie het vogelgezang en het kabbelende water tegen de kust kunnen horen. En het is in dat gevoel van diepe vrede, zowel binnenin als buiten, boven en onder, dat de paradigmaverschuiving, dat het volle bewustzijn van het hart is verankerd.

Dus Ik vraag jullie, mijn geliefde broeders, om deze visie vast te houden, want in deze tijd - en ja, Ik  breng jullie voorwaarts - in deze tijd van buitengewone verandering wanneer de dingen enorm verschuiven - en Ik heb het niet alleen over geld - er zal grote opwinding zijn. Jullie hebben je toekomstige missie om over na te denken en naar uit te kijken, niet met grote huiver, maar met een enorme vreugde en opwinding.

Maar denk in dit gevoel van opwinding, aan de opwinding als zijnde schijnend op die sneeuw - als het miljoenen diamanten creëert en de schittering van het licht zodat je je ogen moet sluiten en wegkijken. (3) Maar onder die felle zon van opwinding ligt de koelte, het verfrissende vocht, de zachte bedekking voor geliefde Gaia.

Ik heb het niet over dit wat in een verre toekomst zal plaatsvinden. Ik heb het hierover omdat het zeer dichtbij is. Nu, zijn er vele mensen, en zeker ook dieren, die moeite hebben met het navigeren van deze enorme energieën van verandering - van Liefde - die de Planeet penetreren? Nou, jullie zijn er nu al getuige van - natuurlijk zijn jullie dat.

Mijn vriend, mijn broeder, mijn bondgenoot, is het niet merkwaardig dat de grootste uitdaging waar de mensheid mee wordt geconfronteerd is hoe te creëren, te manoeuvreren, te verankeren - en te werken op een verstandige manier, een deelnemer waarnemer - de energieën van de liefde? Dat ze nooit de enorme omvang hebben gevoeld van deze Liefde die hen doordringt en het stuurt hen in de war? Is het niet merkwaardig dat de grootste uitdaging de uitdaging van Liefde is? Omdat er geen terugkeer naar de oude patronen van intriges en conflicten, oorlog, ziekte, dood kunnen zijn. Ja, velen kiezen om te vertrekken, maar zelfs daarin zien jullie een souplesse van de overgang.

Nu is dit de grootste - nee, niet de laatste - maar zeker een van de grootste uitdagingen waarmee de mensheid is geconfronteerd. Het zijn niet de wereldoorlogen geweest, het zijn niet de depressies en de financiële instortingen geweest, het is de acceptatie en integratie -het grootste quotiënt van Liefde - die ooit jullie Planeet is doordrongen. Het is Glorieus. Het is subliem.

Waarom Ik hier over begin, is omdat het ook belangrijk is voor mensen om het te beseffen niet alleen jijzelf en ja, dat is de bron van jullie uitputting en jullie opwinding  we hebben niet alleen de cadeaus gestuurd en uitgepakt en gezegd: "Zoek het maar uit", we zijn op volle sterkte net als jullie Sterren familie. Dus we zijn 'oproepbaar ' en interveniëren op een manier die niet ingrijpt in de vrije wil maar zeker ingrijpt op manieren die geen 'business as usual' zijn, zoals jullie zouden denken.

Dus roep om hulp, sta ons toe om te helpen. Er is geen noodzaak voor singulariteit of bravoure, en er is geen noodzaak om te wentelen. Zitten jullie in een en dan bedoel Ik jullie collectief, en je lieve hart in een tijd waarin rust en re-integratie en de gezonde voeding van jullie lichaam, jullie vorm, met voedsel en water nodig is, waar de geschenken van de Natuur jullie daarbij helpen? Absoluut! Maar doe evengoed een beroep op ons.

Footnotes:
(1) On January 21, I travelled at Archangel Michael’s behest to Skålsjögården, a future City of Light, in a remote forested area of Sweden where I was hosted by a Swedish Lightworker couple for a four-week period of rest and meditation. Here I experienced seeing the gentle blanket of snow falling and covering the Mother (Gaia). During my daytime walks in the area I was often ‘blinded’ by the brilliance of the sunlight reflecting off the myriad diamond ice crystals in the fallen snow – I possessed no sunglasses to prevent this ‘snow blindness’ effect!

(2) Archangel Michael’s reference on Friday to ‘shooting planes out of the sky’ was undoubtedly in connection with the loss of EgyptAir MS804 which ‘disappeared’ over the deepest part of the Mediterranean Sea (some 10,000 ft depth) the previous day, Thursday May 19. There are already suggestions that this was another Cabal ‘false flag’ attack.

(3) See 1.
Archangel Michael. Channelled by Linda Dillon on May 20, 2016, in a private reading with Andrew Eardley.

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl