Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 mei 2016

2e graancirkel formatie 2016 / 7 mei 2016 / Robert van den Broeke

2e graancirkel formatie 2016
7 mei 2016 / Robert van den Broeke

In de avond van 6 mei rond 22.30 uur kreeg Robbert zoals altijd het voorgevoel dat er een formatie zou gaan verschijnen. Hij zag deze formatie in zijn hoofd voor zich en maakte hiervan een tekening.

Daarna belde hij Roy en samen reden ze naar de Palingstraat. Achter de eerste formatie van dit jaar bleek een nieuwe formatie te liggen in het veld. Later sprak Robbert Nancy Talbott via Skype. Nancy zag wederom een teken verschijnen op het voorhoofd van Robbert. We weten nog niet wat het precies betekend. Vervolgens zag Robbert een wezen met amandelvormige ogen verschijnen naast Nancy en maakte hiervan een foto.

De formatie heeft een zeer zuivere energie. Mocht Robbert nog een boodschap doorkrijgen dan zullen we deze later plaatsen.

Wederom is deze formatie opengesteld met dank aan boer Jack Verhulst. Ook de donatie bus is weer aanwezig. Een gulle bijdrage stellen we zeer op prijs daar deze boer altijd zijn volledige medewerking verleend.

Wederom gelieve geen honden in de formatie vanwege eventuele bacteriële besmetting.

Het adres is: Palingstraat in Hoeven.