Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 11 april 2016

Zo Binnen, Zo Buiten - Het Belang van Vergiffenis / 9 April 2016 / Jenny Schiltz

Zo Binnen, Zo Buiten - Het Belang van Vergiffenis
9 April 2016 / Jenny Schiltz
Er zijn zo veel gesprekken geweest over de noodzaak om anderen te vergeven en onze harten te openen, specifiek in deze intense energetische tijden. Het is aldus zeer belangrijk om alles binnenin los te laten dat zich vasthoudt aan pijn, kwaadheid, schaamte, schuldgevoelens en frustratie. Dit alles weerhoudt ons van ons volledig open te stellen voor de ongelooflijke energieën die de Aarde in deze momenten baden.
Deze ochtend, zat ik in meditatie en vroeg waar ik moest vergeven. Ik werd onmiddellijk naar scènes in mijn leven gebracht waar ik gemeen, onvriendelijk geweest was, en reageerde vanuit een gekwetst innerlijk kind perspectief.
Het was toen dat ik begreep, dat alleen ik mezelf kan vergeven en genezen. Ik heb geen problemen met anderen te vergeven, is zie de stralende Ziel achter ieder persoon. Ik was echter niet in staat om dit geschenk naar mezelf uit te breiden. Deze waren gebeurtenissen waar ik doorheen gegaan was terwijl ik het schaduwwerk deed, maar ik had me gefocust op diegenen waarvan ik voelde dat ik hen gekwetst had, en vroeg om hun vergiffenis. Ik nam niet die laatste en noodzakelijke stap van mezelf te vergeven en te genezen.
Dus bekeek ik iedere herinnering opnieuw die naar de oppervlakte kwam. Ik stond deze versie van mezelf toe geliefd te zijn, haar te vergeven en de versie van zelf vast te houden die gehandeld had vanuit een staat van pijn. Wij hebben de bekwaamheid om tussenbeide te komen in iedere herinnering en ermee te wisselwerken; alles binnenin veranderend vanaf dat punt voorwaarts. Ik deed dit totdat ik een diepe bevrijding binnenin voelde. Terwijl de tranen stroomden, was ik verbaasd over hoe diep het me deze gehele tijd beïnvloed had zonder er volledig bewust van te zijn. Het was één laag extra van zelf dat was losgelaten.
Als we toegewijd werken om de Aarde en Haar mensen in Onvoorwaardelijke Liefde te baden, kunnen we niet vergeten van alle diepe, smerige delen van zelf te houden. Alleen wij hebben de kracht/macht om al onze kwetsuren te genezen, alleen wij kunnen van onszelf houden en de gaten binnenin opvullen. Dit is hoe wij genezen en van de wereld houden door volledig onszelf te genezen en van onszelf te houden. Zo Boven, zo Beneden en zo Binnen, zo Buiten.
Neem tijd om over vergiffenis na te denken. Vergiffenis voor allen die ons gekwetst hebben en vergiffenis voor allen die anderen gekwetst hebben, de Aarde en Haar dieren. Het meest belangrijk, vergiffenis, Liefde en mededogen voor onszelf.
Jullie alle Liefde en Zegeningen sturend die jullie kunnen hanteren. Ik ben dankbaar voor jullie allemaal op deze reis met mij, terwijl ik jullie en mezelf in het hoogste Licht houd.
Jenny
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **