Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 11 april 2016

Werkelijkheden Verschuiving: Afwisselende Levensdraden Ontdekken / 10 April 2016 / DL Zeta

Werkelijkheden Verschuiving: Afwisselende Levensdraden Ontdekken
10 April 2016 / DL Zeta  

Als jij je werkelijkheid wilt verschuiven, verschuif dan je perspectief
Als jij je werkelijkheid wilt veranderen, verschuif dan je perspectief. Je kunt werkelijkheden verschuiven door de energetische draden te volgen die bestaan tussen je huidige locatie in bewustzijn en andere potentiëlen. Afwisselende werkelijkheden zijn gehecht aan de momenten die je momenteel ervaart. Om in bewustzijn te reizen en afwisselende werkelijkheden te ervaren, ben zeer alert en bewust in je dagelijkse werkelijkheid.
Werkelijkheden verschuiven is een kwestie van zeer aanwezig te worden, andere facetten van ieder deel van je leven te observeren en elk moment te zien vanuit een variëteit van andere gezichtspunten en perspectieven. Hoewel het niet altijd zo toeschijnt, is je huidige werkelijkheid en je gebied van potentiëlen vloeibaar en veranderend. Je stroomt voort op een rivier van bewustzijn dat jou door tijd, ruimte en dimensies transporteert met iedere hartslag en iedere knipper van het oog.
Energetische Draden in Bewustzijn Volgen
Een onbeperkt aantal van potentiëlen zijn energetisch verbonden aan je huidige werkelijkheid. Iedere beslissing, groot en klein, stuwt jou voort in/naar een nieuw energetisch gebied met diens geassocieerde potentiëlen. Iedere beslissing die je maakt zet jou voort op het één of andere energetische pad. Sommige keuzes leiden jou naar het ervaren van een beduidend andere werkelijkheidsdraad, terwijl andere keuzes jou op een draad zetten die gelijkaardig is aan je huidige levenskoers. Van waar je nu bent, zijn er energetische draden die in staat zijn van jou te transporteren naar alle andere potentiële levensdraden.
Het Gewaarworden van Potentiëlen gelinkt aan je Huidige Moment
Wanneer jij je geest rustig maakt - stel je intentie in en betreed een ontvankelijke ruimte - ben je in staat om de potentiëlen gewaar te worden die uitbreiden vanuit je huidige moment. Deze mogen verschijnen als gloeiende draden uitstralend in alle richtingen. Terwijl je een potentieel observeert en een stroom van opwinding voelt, begin je die levensdraad te stimuleren. Hoe langer je deze draad observeert, hoe meer je in staat bent het te onderscheiden. Als je jouw focus daar lang genoeg op houdt, kan je zien waar het jou naartoe brengt en kan je de kansen/mogelijkheden en uitdagingen zien die daar bestaan. Als je een potentieel observeert, creëer je het en breng je het in/naar het bestaan.  
De werkelijkheid die je momenteel ervaart is de creatie van je huidige gezichtspunt. Vaak draaien de gedachten nieuwe werkelijkheden naar buiten gebaseerd op wat het momenteel ervaart. Deze keuze begrenst iemand naar een nauw gebied van potentiëlen. Wanneer wij onze visie uitbreiden om onze huidige werkelijkheid te zien als alleen maar één draad binnenin een eindeloos gebied, zijn wij in staat te kiezen vanuit het grote gebied van potentiëlen die in alle richtingen uitbreidt vanuit ons huidige moment.
Uitbreiden Voorbij de Waargenomen Beperkingen
Sommige mensen prefereren het om werkelijkheden te observeren binnenin een energetisch bereik en dwalen niet ver af van de Centrale Focus Werkelijkheid die zij adopteerden toen zij jong waren. Dit is nauw gerelateerd aan de CFW van hun ouders. Anderen kiezen werkelijkheden die aanzienlijk anders zijn dan de werkelijkheden waar zij mee opgroeiden. Deze keuzes worden beïnvloed door het levensdoel en de zielcontracten.
Je bereidheid om de wereld vanuit alle perspectieven te zien staat je toe om voorbij de beperkingen uit te breiden. Een bereidheid om het leven vanuit een bepaald perspectief te zien, betekent niet dat je dat gezichtspunt ondersteunt. Het betekent eenvoudig dat je werkelijkheden observeert, waarneemt, begrijpt en ziet door de lens van waarneming. Dit helpt je te begrijpen waar anderen vandaan komen en staat je toe om alle situaties in je leven te zien vanuit een uitgebreid perspectief.
Uitdagingen Oplossen met Alternatieve Perspectieven
Ongeacht van je huidige situatie - ongeacht van hoe jij die situatie ziet en ervaart - er zijn andere perspectieven en andere manieren van ervaren van hetzelfde ding. Als jij je verstrikt voelt, stel een intentie in om de situatie vanuit het perspectief te bekijken van iemand die keuzes heeft, van iemand die niet verstrikt is. Dit staat je toe om afwisselende werkelijkheidsdraden te onderzoeken die meer uitgelijnd zijn met de richting waarin je Ziel wenst te gaan.
De Juiste Plaats binnenin Jezelf Vinden
Als het toeschijnt dat je niet in staat bent om een antwoord te vinden op je huidige uitdagingen, betekent dit dat je niet kijkt naar je situatie vanuit het perspectief dat in staat is om het op te lossen. Blijf je huidige omstandigheden observeren vanuit afwisselende gezichtspunten, totdat de oplossing op z’n plaats klikt. Wanneer dit gebeurt, zal je waarschijnlijk een verschuiving binnenin voelen. Het gaat vaak niet over het zien van de juiste handelswijze als wel het arriveren op de juiste plaats binnenin jezelf. Wanneer je op de juiste plaats bent binnenin jezelf, stroomt al het andere vanzelfsprekend richting de hoogste oplossing.
Sommigen ervaren dit als een gevoeld gevoel of een “aha” moment. Intentie, focus en innerlijk luisteren helpt je meer afgestemd te raken op momenten wanneer je de juiste plaats binnenin jezelf vindt, waar het antwoord op je vraag of dilemma verblijft.
Je mag hier ook over denken in termen van je repertoire van zelven. Je hebt vele aspecten van je wezen en wat het ook maar is dat er gebeurt, één van deze aspecten bezit het antwoord. Wat de vraag ook maar is, er is een perspectief precies hier in je huidige moment dat een antwoord aanbiedt. Waarnemen vanuit een ander aspect van jezelf kan jou toestaan voorbij te stappen aan wat voor huidige beperkingen dan ook.
Leven in het Grote Plaatje van Wie Je Bent
Om te reizen doorheen waar wij aan denken als tijd, moeten wij volledig gecentreerd zijn in het huidige moment. Je wilt niet overdreven zwaar worden in vroegere gebeurtenissen of toekomstige potentiëlen, maar wilt deze toevoegen aan het huidige moment. Het besef van alle momenten in alle tijd helpt ons om het grote plaatje te leven van wie wij zijn - Grote en oneindige wezens, gereflecteerd maar niet ingedamd in onze huidige werkelijkheid. Om met onze multidimensionale zelf te verenigen moeten wij diens bestaan erkennen en openstaan om met deze andere aspecten van ons bewustzijn te communiceren die bestaan in andere coördinaten in het tijd/ruimte continuüm.
Tijdreizen in bewustzijn is een kwantum gereedschap voor het verschuiven van werkelijkheden. Wanneer je verschuift naar het perspectief van een “jij” bestaand in een andere tijd/ruimte coördinaat, ben je in staat om je huidige vragen en dilemma’s te zien vanuit een uitgebreid perspectief dat een bredere reeks van uitbreidende oplossingen aanbiedt.
Het Perspectief van je Hogere Zelf
Wanneer je hulp en begeleiding nodig hebt, vraag om de situatie vanuit het perspectief te zien van een wijs deel van jezelf dat jou kan helpen. Laat de behoefte los om te weten hoe dit werkt, want diens blikveld en wijsheid bestaat voorbij de grenzen van de bewuste geest. Perspectieven kunnen overdreven gebaseerd worden op de fysieke werkelijkheid, jou leidend te geloven dat je de concrete stappen van je begeleiding te allen tijde moet weten.
Je kunt telepathisch worden jegens je Hogere Zelf, in staat om toegang te verkrijgen tot diens schatkamer van spirituele begrippen en informatie op ieder moment. Je intuïtie ontwikkelen is hiervoor essentieel. Het werken met intuïtie is een vaardigheid die je kunt cultiveren om je brug te versterken met het hogere bewustzijn waar alle perspectieven te allen tijde bestaan.
De Oneindige Natuur van je Wezen Ervaren
Intuïtie, voorstellingsvermogen en een rustige geest zijn essentieel voor het verschuiven van werkelijkheden. Een aspect van intuïtie is om in staat te zijn om veelvoudige perspectieven binnenin het moment te zien.
Het verschuiven van werkelijkheden begint in het huidige moment. Ieder moment is multidimensionaal en veelzijdig. Ieder punt in de tijd is multidimensionaal en in staat om bekeken te worden vanuit vele verschillende perspectieven. Wanneer wij volledig wakker en aanwezig zijn binnenin het huidige moment, kan onze geest perspectieven en werkelijkheden verschuiven. Door intuïtie, voorstellingsvermogen, focus en de kracht van intentie, kan je in/naar een gekozen perspectief verschuiven, de tijd en beperkingen transcenderen, ondertussen avonturierend in/naar het Rijk waar je in staat bent om de oneindige natuur van je wezen te ervaren.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2016 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.