Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 april 2016

Vanuit de Boodschappen van God Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht / 18 April 2016 / Yael en Doug Powell

Vanuit de Boodschappen van God
Boodschap van Liefde - Cirkel van Licht
18 April 2016 / Yael en Doug Powell

Je verstand zegt tegen Mij, “Maar wat van al het lijden? Wat van de ervaring van de menselijke wezens die zo eindeloos pijnlijk zijn? Wat van, God, alle noodzaak voor de verheffing, voor veranderingen, voor hulp?” Mag Ik je wederom op je hart afstemmen zodat je zou kunnen herkennen, jullie allemaal, je Eenheid en dat je zou kunnen begrijpen als een gevoel dat wanneer er “gebrek” is of een behoefte, het niet iemand daarbuiten is die lijdt. Het is het Hart van God welke diens eenheid vergeet.
Wat dit voor de mensheid betekent is, dat een ieder van jullie deze omvattende Liefde wordt in plaats van een persoon die zichzelf als afgescheiden ziet van de Ene die zij dienen. Het ego houdt van die positie van terug te staan en te evalueren, waar te nemen, zichzelf te oordelen als capabel van iemand te helpen die het ziet als “minder dan” het volmaakte Hart van God.
Iedere waarneming van minder dan volmaakt is een ervaring van anti-Liefde, en iedere “genezing” die bereikt wordt voedt eenvoudig de illusie en houdt het draaiende op diens weg.
Betekent dit dat je geen helpende hand biedt, dat je aan een situatie voorbij loopt die om hulp roept? Natuurlijk niet. Dit is wederom het verstand dat probeert de dingen zwart of wit te maken, probeert een dualiteit buiten God te creëren die niet verdeeld kan worden. Neem dit alsjeblieft in. laat het de waarheid van je wezen worden.  
Je bent niet afgescheiden van degene die hulp nodig heeft en je hart is waar je moet gaan, zodat je zou kunnen herkennen dat je beschikbaar bent als de buis voor Liefde. Die plaats in het Hart van God welke de mensheid is die zichzelf aan jou laat zien als die situatie, kan eenvoudigweg naar heelheid terug bemind worden door deze warmte toe te staan door te gaan te verhogen, te ontdooien, herinnering te brengen naar dat hart en dat het deel uitmaakt van deze eenheid, vastgehouden in de armen van de Schepper.   

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
From The Messages from God
18-04-2016 | Circle of Light www.circleoflight.net