Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 24 januari 2016

Live Kryon Channeling 167: Veronderstellingen. 3 / 24 januari 2016 /Lee Carroll

Live Kryon Channeling 167:
 Veronderstellingen. 3
Deze live channeling werd gehouden in San Antonio, Texas.
24 januari 2016 /Lee Carroll
Geplaatst:  16 april 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Realiteit: Een Ander Paradigma?
Wisten jullie dat jullie in elkaars Merkabah zitten? (Spirituele velden) Wisten jullie dit? Het Merkabah, het geheiligde veld van de mens, is ongeveer 26 voet breed (acht meter). Het betekent dat ieder van jullie hier in het veld van een ander zit.

Misschien overlappen zij twee, drie, misschien zelfs wel vijf mensen? Ik wil jullie iets vragen: Hebben jullie daar ooit over nagedacht? Als dit zo is, betekent dit dan iets voor jullie?

Als jullie niet alleen zijn en er andere, oude zielen om jullie heen zijn, zijn jullie je dan bewust van de lift? Wisten jullie dat een collectief bewustzijn veel intuïtiever is? Wisten jullie dat een collectief Akasha een paradigma kan zijn waar jullie nooit aan hebben gedacht? Stel je eens voor wat jullie zouden kunnen doen met een groep van gelijkgestemde mensen, als al die geheiligde energievelden onderling vermengd zijn?

Wisten jullie dat jullie zelfs het weer zouden kunnen veranderen? Weten jullie hoe groot jullie zijn? Dit is Oude Informatie die jullie altijd al hadden in bijna elk geloofssysteem van de oorspronkelijke mensen die op Aarde rondliepen. Nu kennen jullie het mechanisme hiervan. 

Meer lezen >>>